Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 13:14:30
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Lelaigor,sećaš li se kada sam ti rekla pre AC da je verovatno Sećam se. IZVORNA PORUKA: 17 joka Lelo, ma proce i ta dva dana i rezultati ce biti super Joj, jedva čekam. SAmo se jedim nešto. GAnjam se sad i sa ovim vrtićima.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 13:19:13
|
|
|
|
17 joka
|
samo zaokupiraj sebi misli i proletece
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 13:23:15
|
|
|
|
bubulence
|
joko jesi ti dobila? mnogo mi se motas ovde po temi . Lelo sada ce ponedeljak, dok trepnes...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 13:27:21
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi, joka ja, nema ni u najavi nisam ti ja za ovde znam ali je dobra druzina ovde
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 13:31:36
|
|
|
|
wivern
|
Lelo dok trepnes proci ce vikend i onda je sve reseno Ja sad zvala rzzo za isplatu 35% i prvo nisam mogla da nadjem pib, onda me Placljiva opametila pa nazovem ponovo i kazem zeni "ja se izvinjavam otkad sam trudna nemam mozak" a na to ce ona meni kroz smeh "ne brinite ima ga dete, samo nek je ono zivo i zdravo" hahahahahahahahahaha kako sam se ismejala slatko
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 13:33:06
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka nisam ti ja za ovde znam ali je dobra druzina ovde pa sta ces vise razloga da nam se pridruzis . a jeli ti i ranije tako kasnilo? wiv pa lepo ti kaze zena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 13:37:58
|
|
|
|
17 joka
|
odosmo u OFF Bubi samo kad sam imala problema sa hormonima, cistama itd. onda nisam mesecima dobijala a nisam nista koristila od terapije odavno sam sve sredila i hormone i jajnike, pijem redovno terapiju smrsala sam dosta i eto sad cvrc opet je nema
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 13:44:28
|
|
|
|
bubulence
|
sve si lepo sredila i taman je vreme da se desi cudo . i ne prihvatam nista drugacije ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 13:48:28
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi, znas da ima 1% mogucnosti ja bih se nadala mozda i ima vec duzi period nismo proveravali spermogram ko zna,ali nemogu da se naedam ja sam ovde samo da sa vama delim lepe stvari i pruzam podrsku
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 18:40:41
|
|
|
|
vonavoj
|
joko gde ste trudnice? mislila sam da cu danas odmarati,ali jok..bila mi baba,kao da mi pomogne,a stara je,pa sve za njom,ali je skuvala dobar pasulj..najeli smo se..ne zna kuhinju,ali mi je pomogla..i vidi da ne uspem ni da sednem,koliko me T maltretira.. pa isla da joj kupim lek i po sestru sa sinom,pa mi se ispovracao u kolima..ima 5 meseci,i pio je dohranu,jer ona pocinje da radi od 1.9...i boji se da je od dohrane..morace da isprobava mleka..bice problema! onda stigli,pa mi se na krevetu ispovracao...peri sve...i tako.. sad sam ih sve ispratila,T i mm u rodic,reko vala ja ne idem..i ovako se raspadam od sinoc..sad da iskuliram i da se kupam,feniram..sutra opet za Bg,na rodjendan...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 21:11:05
|
|
|
|
branki*
|
gde steee! mi skitali od 3 sata,bili do mojih,pa u parkicu,pa sa bratom da uzmemo tati nesto za rodjendan,dok smo dosli kuci,pola 9.sad jedem lubenicu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 21:19:34
|
|
|
|
wivern
|
Smucam se po temama I ja jela lubenicu ali nesto u poslednje vreme sve bljutave i zilave.Sestra i sestrici mi se sutra vracaju u Moskvu pa mi bas zao...proletelo leto, nisam ga ni osetila..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 21:31:16
|
|
|
|
branki*
|
kod nas su bas slatke i meni ovo leto nekako ko da nije bilo..em nije bilo toplo,em nigde nismo isli,em mi opet nesto brzo proslo...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 21:31:35
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dobro vece trudnice Evo i mene,bila sam na uz danas, beba je odlicno, ima 391g i bas je nemirna, kaze doktor da odavno nije video aktivniju bebu. I definitivo je devojcica Nego, moji rezultati su katastrofa, hemoglobin jos manji nego prosli put a popila sam celu kutiju tot heme, secer nizak, ispod donje granice i prokleta kandida u velikom broju... grrr i sad jos kutija tot heme u duploj dozi i canesten 3 za koji znam da mi nece pomoci, bas sam nervozna...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 21:54:21
|
|
|
|
Janja V
|
Pozdravcic! Ja sam se sada okupala i konacno sela da odmorim. Sredjivali smo mm i ja po kuci danas. Stavili krevetac, rasporedila sam stvarcice za bebca, oglancala sve i sada mogu da se poradjam Sanjchezze, bebica ti uzima sve izgleda...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 22:03:50
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjchezze bravo za devojcurka canesten je meni kandidu sredio odmah i posle je nije bilo Janjo, sve spremno, samo da se beka rodi pa da uzivate
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 22:24:01
|
|
|
|
Janja V
|
Jao, jeste Joko. Bas sam nekako uzbudjena. S jedne strane mi je frka jer ce mi to biti prvi porodjaj, pa ne znam sta da ocekujem, a s druge neopisiva sreca sto cu upoznati moju najvecu ljubav To od srca zelim i tebi ubrzo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 22:32:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Janja v,kad ti je termin? Prijavi moderatorima da te ubace na spisak! Inace,bolje je kad ne znas sta te ceka!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 22:36:29
|
|
|
|
bubulence
|
a ceka te tvoja beba, tvoja sreca najveca, to je najbitnije . ja sam legla ali ne mogu da spavam... Ema hrceee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 22:39:49
|
|
|
|
superm
|
Bubi, kako stomačić?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 22:46:40
|
|
|
|
bubulence
|
odlicno draga, hvala na pitanju, meni je sada sve super osim sto jos uvek piskim na svakih pola sata danju a nocu po 4-5 puta. to me izludjuje ali sve ostalo je za 10ku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 23:03:04
|
|
|
|
17 joka
|
Janjo, mogu zamisliti kako se osecas nadam se da ce i meni Bog dati tu srecu Bubi, znaci Ema ti peva uspavanku evo dogovorismo se da idem kod dr na UZ za 13 dana
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 23:09:28
|
|
|
|
bubulence
|
da da, uspavanka . a zasto tek za 13 dana? ne moze ranije? ne volim cekanje, posebno kada su mozda hormoni u pitanju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 23:13:42
|
|
|
|
17 joka
|
Ovde se sve zakazuje videcu ja da odradim hormone ranije ako budem mogla mada mislim da tu nije problem
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 29.8.2014 23:20:52
|
|
|
|
bubulence
|
iako ces ti reci da ne postji sansa, ja cu reci da se nadam da problema uopste nema
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?