|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
29.8.2014 0:16:40   
Janja V
Ishler, bice sve ok user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1076
29.8.2014 0:35:27   
Mariya

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Danas idem na CTG i pitacu dr za carski jer ja imam ogroman strah od porodjaja, nekako sam se uzdala u epidural ali cvrc...nemaaaa. Mislim, mene plasi indukcija samo a ako krene prirodno to nme ne plasi.

Potpuno te razumem. I ja se splasim drugog porodjaja, plasim se poznatog, znam sta me ceka i bas me hvata panika.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1077
29.8.2014 6:43:15   
branki*
isler,iskreno se nadam da ce bebica biti dobro.drzimo palceveuser posted image
dobro jutro...udarnicki od jutros..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1078
29.8.2014 6:55:18   
Trcosava
Jutro trudnjače! Vidim danas svi na nogama od ranega jutra.

Mi smo budni od 6, zašto pojma nemamo. Mm danas ima slobodan dan. Treba Ani da kupimo patofne...

Juče je Ana celo popodne bila sa drugaricama napolju, posle uđše unutra. I vrhunac je bio kad sam ja krenula da odvedem komšinicu kući (preko puta živi, samo preko ulice da je prevedem) i Ana hoće napolje sa njom da skače na trampolini. Kažem ne može, ona sad ide kući da večera - nećete sad skakati. I ne sluša me. Ja joj kažem da može samnom da je odvede kući i da se vratimo, ona krene da cvili. I ja kraju je pustim kući, a ja odem sa komšinicom. I ova mala kaže mm da ide kod moje mame u kuhinju, a spizdi napolje, tj krene napolje sama preko ulice. Mm pošizeo! Danas je kažnjena!

Išler držim fige da izgurate što duže user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 29.8.2014 6:56:05 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1079
29.8.2014 8:03:18   
vonavoj
jutro!
ishler,bice sve ok! mora! i da se bebica rodi mislim da je sigurna!user posted image
trco,i moja je juce bila kaznjena..joj,muke moje..jos mm preterao,ja je kaznila u cosak,i otisla da legnem,ja se budim i pitam gde je ona,kaze do pre 10min je bila u cosku..a ja spavala sat i po vremena..htela sam da ga ubijem!user posted image
inace,mislila sam da cu se nocas raspasti..isli smo sinoc na otvaranje H&M u PA,bio koncert Bajage,i stajali,setali 3 sata..ijaaaaaoj..kukove,guzove ne osecam!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1080
29.8.2014 8:57:29   
Ipokrisia
Cao zenske, ja nesto bas tuzna od sinoc user posted image mm me iznervirao sinoc pa se nesto sporeckali i bas sam se nasekirala i zaplakala, sad se brinem da li je sve ok sa bebicom, da li ona to moze da oseti nekako user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1081
29.8.2014 8:59:36   
vonavoj
u bre ipo,nece joj nista faliti..koliko sam se stresirala sto na poslu,sto kod kuce..neizbezno je..koliko puta plakala,to su hormoni!
treba izbegavati,ali je neizbeznouser posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1082
29.8.2014 9:09:10   
mali_mis
Ipo user posted image
Ne brini se, tvoja bebica je ok. Jos je mala, ali kasnije, kad jos poraste, paa kad te sutne nogicom ili udari rukicom, u sekundi ces zaboraviti na nervozu.
Ja sam od 21 nedelje pa sve do ulaska u 9 mesec bila pod stresom, pa je sve bilo u redu.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1083
29.8.2014 9:10:02   
Ipokrisia
znam, bas se lako zacmizdrim, reko otkud znam mozda je to za bebicu stres,ali jaka je ona, jaca od mene trenutno izgleda user posted image ali nerviraju me bre i ti muskarci, cini mi se da ne znaju prioritete nekad i da sve shvataju pogresno user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1084
29.8.2014 9:10:38   
bubulence
Isler, bice sve ok sa bebom, ne brini. nisi ti tako daleko od termina...
Ipo, pa draga ne moze bebani da skodi bas sve, normalno je da se ponekad iznerviramo, zaplacemo... ipak nas drmaju hormoni...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1085
29.8.2014 9:12:06   
Ipokrisia
Dobro nisu samo hormoni, i inace bi se nasekirala jer smo se posvadjali , samo sto verovatno to sve prozivljavam malo dramaticnije.Zato reko aj da i vas pitam, znam da ste skoro svaka u skorije vreme imale okrsaj sa mm i nadala sam se da to nema neki poseban uticaj. Mislim da nekad i oni nisu uvidjajni za nas i za nase hormone i trudnocu, da nam je nekad potrebno vise paznje mozda i razumevanja, ovaj moj se odmah naljuti i misli da je sve okrenuto protiv njega user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 29.8.2014 9:14:37 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1086
29.8.2014 9:18:25   
bubulence
ma naravno, sada smo osetljivije a oni to ne shvatajupa nas dodatno nesrviraju i stresiraju. jednostavno nisu u nasoj kozi pa ne znaju.
sto se tice mm stvarno ne mogu da se zalim, u kuci skoro sve pomogne, izvodi E napolje, kupa je, zanima... svaki dan mi donosi kinder bueno kada dolazi sa posla , sto mi je najbitnije user posted image

Direktna veza do poruke: 1087
29.8.2014 9:20:34   
branki*
evo i mene opet.vodila bozu u vrtic,kaslje i sav je nekako bzv,ali morala sam zbog bolovanja.odradila 1 deo,pa mi sad u pola 11 zakazali kod opsteg prakse,pa cu odmah da ga uzmem iz vrtica i vratim kuci.inace me te doznake i komisije toliko smaraju da nemam reci.samo bre juris neke papire,te produzavas,te ovo,te ono.otisla sam na bolovanje da bih odmarala kuci,a ne da dezuram po domu zdravlja i po RZZO.onda sam mogla i da idem na posao komotno.
ipo,ja se isto brzo iznerviram i lako se vredjam i placem,inace.nece nista biti bebici,ne brini,mada mm ima teoriju da ako je majka pod stresom,u organizmu joj se stvara kisela sredina,a to ne pogoduje bebici.mislim se,pa sta me onda nervirasuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 1088
29.8.2014 9:27:43   
lelaigor
Ishler biće sve ok. user posted image
Ipokrisia, neće bebici biti ništa. Joj, ja se jedim za medalju, najviše zbog posla...baš ću da pitam moju dr u sl.petak šta ona misli do kad smem da radim....jer što stojim, što se jedim...
Mm je hvala Bogu, super. Stvarno ima razumevanja, za moje izlive besa, tuge, sreće, napaljenosti user posted image , ma za sve. I sve mi pomaže po kući i oko Darie. Sporečkamo se i mi, a i normalno je. Treba razumeti i nas trudne a i njih, koji verovatno pojma neaju kako u kojoj situaciji da se ponašaju.
I šta sad ja da radim, kad toliko nahvaliste dečake, a ja nosim popišulju pa ću ih imati dve??!! user posted image
Ja danas od 12-13h treba da zovem za amnio, joj jedva čekam, umreću od neizvestnosti već!

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1089
29.8.2014 9:48:38   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: bubulence

ma naravno, sada smo oset__ljivije a oni to ne shvatajupa nas dodatno nesrviraju i stresiraju. jednostavno nisu u nasoj kozi pa ne znaju.
sto se tice mm stvarno ne mogu da se zalim, u kuci skoro sve pomogne, izvodi E napolje, kupa je, zanima... svaki dan mi donosi kinder bueno kada dolazi sa posla , sto mi je najbitnije user posted image

Ma cini i ovaj moj sve za mene, kupuje, pomaze, nezan je i brizan,generalno retko kad se mi posvadjamo, ali isto u poslednje vreme jako puno radi, i po 13 sati dnevno i valjda je i on pod dodatnim pritiskom, preumoran je i sve, pa nas stiglo. Rekao mi je jutros da mora i on da ima vise razumevanja za moje hormone i potrebe sad u trudnoci user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 29.8.2014 9:50:46 >

Direktna veza do poruke: 1090
29.8.2014 10:42:15   
Janja V
Ipo, potpuno te razumem. Tako se i ja pitam da li moze naskoditi bebi kada se nesto iznerviram, a tada znam bas dosta da placem. Najvise mi bude krivo sutradan kada mm shvati da nije trebalo da mi kaze nesto sto me povredilo (a malo mi treba). Onda samu sebe pitam zasto sam se toliko sekirala umesto da me boli uvo. Ali, hormoni su cudo.

Direktna veza do poruke: 1091
29.8.2014 11:25:44   
Ipokrisia
Ma da, mi cemo se posvadjati i pomiriti, ali necu dzabe da telo i bebicu dovodim u to stresno stanje bespotrebno, pogotovo oko gluposti.
Na kraju sam mu rekla da ako beba ne pokaze pol na UZ u utorak, lako se moze odrediti tako sto ako se bude video mozak na snimku to je onda zensko, a ako ga nema onda je musko user posted image
Opet trazim belaja ha ha ha user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 29.8.2014 11:26:31 >

(odgovor članu Janja V)
Direktna veza do poruke: 1092
29.8.2014 11:53:30   
17 joka
Ipo, ma muskkarci su to user posted image

oni su ustvari dobrice, velike bebe kojima je potrebna paznja

a za bebicu nebrini dobro je ona znas i sama da to nekad tako mora user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1093
29.8.2014 11:57:44   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

lako se moze odrediti tako sto ako se bude video mozak na snimku to je onda zensko, a ako ga nema onda je musko user posted image
Opet trazim belaja ha ha ha user posted image

hihihih otkacena si skroz

Direktna veza do poruke: 1094
29.8.2014 12:14:39   
branki*
evo,stigoh.zavrsila bolovanje,uzela to sto treba da predam u skolu,svratila po bozu u vrtic,evo ga sad spava.bas sam se umorila..kako mi prija sad ovo sedenje...

branki

Direktna veza do poruke: 1095
29.8.2014 12:15:34   
plačljiva
Lelaigor,sećaš li se kada sam ti rekla pre AC da je verovatno user posted image
Ipokrisia,ne brini za bebu.Ona uživa u svom okruženju.To što si se posvađala sa mužem,pa sve se svađamo i ponekad zaplačemo.Hormoni su to user posted image

Direktna veza do poruke: 1096
29.8.2014 12:20:14   
Trcosava
Ipo, da osećaju osećaju, ali neće im ništa biti. Biće problem kad se rode a ti neurozna. E onda i reaguju. Lelo jesi li zvala?

A za muškarce hahaha jutros uzimam čarape nagužena, a moj dragi meni uvali prstenac, okrenem se i gadjam ga čarapama i.... Pravo u oko ga pogodim :( boli ga.

Btw mi nemamo struje od 8 do 14

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1097
29.8.2014 12:24:51   
lelaigor
Zvala, trebalo je da se zove između 12-13h. Gotov je rezultat ali ga izdaju između 9-10h, svakog radnog dana osim četvrtka. I to mora preko genetičara. TAko da u ponedeljak moram između 9-10h da odem da ga oni daju genetičaru pa ona da mi protumači. Agonija se nastavlja još 2 dana. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1098
29.8.2014 13:02:29   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Ipo, ma muskkarci su to user posted image

oni su ustvari dobrice, velike bebe kojima je potrebna paznja

a za bebicu nebrini dobro je ona znas i sama da to nekad tako mora user posted image

Jooj ma znam, jutros je mazio stomak i izvinjavao se bebi i ljubio je, i pricao joj da ce se videti u utorak da masu jedno drugom da se nista ne brine, da smo mi tako malo ludi user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1099
29.8.2014 13:02:38   
17 joka
Lelo, ma proce i ta dva dana i rezultati ce biti superuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here