Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 11:01:15
|
|
|
|
daca77
|
Dann i od mene!!! Nesto danas ne funkcionisem bas najj...morala sam ponovo da prilegnem i dospavam Vidim lepe vesti, ovde...Lesica nam se i zvanicno pridruzila Miko, usitnila si, a sto se tice polozaja stomaka, ne obracaj paznju. Meni sveki non stop prica kako nisko nosim, ja na 2.euz pitala dr Novakov i ona mi kaze kako ja bas visoko nosim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 11:23:49
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR I elem, sad se definitivno pridružujem temi Jedna bebita, srčana radnja prisutna, mešak odličan i na super mestu, dovoljno svega za dalji normalan razvoj, dobila dozvolu za put, zakazala dabl tj prvi ekspertni uz. I to je to. E daaa, i za povremene bolove u krstima koji su direktno povezani sa mojom zavaljenom matericom sam dobila savet: ležanje na stomaku, i sex doggy style bravo draga Cestitam uzivaj
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 14:16:04
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan svim i od nas cetvoro. Juce bila na uz i evo kako rastu moje I beba 12+3 CRL 5,93cm II beba 12+2 CRL 5,87cm III beba 12+1 CRL 5,56cm Veliki za sve vas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 14:21:22
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Anita, diiivnoooo! Bebice bas lepo napreduju i ujednacene su
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 14:22:11
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,anita,super su! sve ravnomerno! neka tako i ostane! T i ja isle do grada,prosetale dobro,posle u soping,kupila joj prsluk,za 1000din,dobila je teksas jaknu za jesen,taman da ima i prsluk,ima patofne,zimsku jaknu,sve dobila polovno,reko ajde nesto da joj kupim..uzela velicinu 122 ..a sad je visoka 103..nije joj prevelik,i ovako ide preko jakne,i imace dugo da ga nosi! inace,napolju je toplo,iako je delovalo da nece biti!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 15:12:47
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene,procitala ukratko sta ste pisale,posle cu detaljnije.danas dan za skitnju..odvela bozu u vrtic,pa produzila do mame,pa do skole da ih obidjem,videla se sa drugaricom,iskafenisale,uzela bozu i sad dosli.kako je jutros bilo,kao jesen,a sad vruce i sunce.valjda cemo otici danas po te patike i da vidim sto... sve vas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 15:24:08
|
|
|
|
wivern
|
Evo i meneeeee....sve je super debeljko se malko ubucka vise tj malko je napredniji pa cu odraditi ogtt test ali dr mi je odmah rekla da je sigurno genetika u pitanju. Ja ne jedem inace nista slatko, nisam ljubitelj a i secer mi je ok 4.2. Sve u svemu mi imamo 1800 g i super smo :)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 15:28:21
|
|
|
|
branki*
|
super,wiv,bravo za debeljka i boza je bio malo napredniji po uz,pa nista.super
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 16:05:58
|
|
|
|
wivern
|
Ma ne opterecujem se, uz i onako ima odstupanje bas toliko koliko je napredniji Bitno mi je da je sve ok i da nam je napokon pokazo lice. Sad cu da turim slicicu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 16:09:04
|
|
|
|
17 joka
|
Anita, za bebice Wiv, mali debeljko ma sve je to dobro videces
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 16:46:51
|
|
|
|
anita
|
Wiv super Bitno da je sve ok.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 21:26:31
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,stomaci,sta ste se ucutale!mi dosli malopre iz za,uzeli patike,gledali stolove i stolice,sto vise gledam,sve manje znam..ali,ajde to,sve bi bilo ok,da me boza opet nije smorio sa jelom,nista nece,uzme 1 zalogaj i kraj.poludela sam.strpaLa sam ga u krevet sad bez vecere.pa,ne moze samo krompirice da jede oooo.. sta vi radite?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 21:36:24
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: anita Dobar dan svim i od nas cetvoro. Juce bila na uz i evo kako rastu moje I beba 12+3 CRL 5,93cm II beba 12+2 CRL 5,87cm III beba 12+1 CRL 5,56cm Veliki za sve vas bas mi je drago plus vise jer si nislijka nadam se i skorom upoznavanju na nekoj od sledecih RR kafica.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 21:41:16
|
|
|
|
Azra_
|
Anita, sada čitam! trojke!?? Pu-pu!!!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 21:51:46
|
|
|
|
plačljiva
|
Anita super su ti bebice Wivern,zašto bebicu zoveš debeljko?Baš slatko što je tako napredan .Mislim da to nije od šećera,već genetika,pa tata mu je malo debeljko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 22.8.2014 21:56:37
|
|
|
|
bubulence
|
Wiv bravo i za tvog deckonju ! branki i kod nas je slicna situacija sa jelom, samo sto Ena ima zalihe pa se ne brinem mnogo . mi smo celo popodne lutale, dosle kuci u 9 i to zato sto mi je dete skoro zaspalo u komsiluku , prava sam nemajka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 7:32:37
|
|
|
|
branki*
|
hajde,budjenjeeee
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 7:36:44
|
|
|
|
bubulence
|
buuudnaaaaaa . mrzim mrzim mrzim kada mm sve ostavi otvoreno tokom noci i onda mi u 6 ujutro zuji muva oko glave. ubicu ga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 7:39:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Budna od pola 7 (ako ne i pre) Gospođica se otkrila pa traži da taja upali telefon da vidida se pokrije. A onda ustala i pravac za tablet i neka igrica gde i kao igra amm... ono bre što udaraš krugovimap o metalu, kako se beše zove? Ksilofon? ommmm Kao da su me lupali mokrom čarapom po glavi!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 7:53:03
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! mene je dete u 6 i 45 probudilo,vice maaaaaamaaaaaaa ustaj!! i onda je videla tatu i on joj kaze,spavaj i ona se okrene i zaspi..a meni bebe nije dala,ubi me,i morala sam da ustanem! doruckovala,sad pijem kafu i idem na buvljak,moram da vidim sta ima za decu,neki duksic,posle necu imati kad da idem..a i idemo na rodjendana! volim nas pamuk,to je najbolje za vrtic,a i najjeftinije..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 8:04:02
|
|
|
|
bubulence
|
moje dete jos spava, sinoc je cekala tatu sa posla i docekala sto je najcudnije. legla je u krevet ali nije htela da spava . sada ce spavati bar do 11... ja jos uvek pijem kafu, volim tu prvu jutarnju da razvucem na sat vremena najmanje... sada bi isto trebalo da idem na pijacu ali me mrzi peske a mm ne moze da me vozi jer mu cerka spava...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 8:06:26
|
|
|
|
vonavoj
|
bubulence,ne vozis? zato ja idem sama,ko bi cekao mm!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 8:11:46
|
|
|
|
branki*
|
pametno to za voznju,ja nikako da polazem vozni test,propasce mi pare bzv,kad dodje beba,tek tad necu polagati.a i strah me nekako da vozim mm vec na poslu,u povratku ce da kupi sta treba.dala mu spisak. pecem proju za dorucak i odoh da stavim kafu..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 8:15:19
|
|
|
|
bubulence
|
istekla mi je dozvola a nikako da odem na lekarski da produzim. po NS vozim i bez dozvole ali nas ovde cesto zaustavljaji jer su nam NS tablice pa ne bih da rizikujem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 23.8.2014 9:17:05
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki pametno to za voznju,ja nikako da polazem vozni test,propasce mi pare bzv,kad dodje beba,tek tad necu polagati.a i strah me nekako da vozim mm vec na poslu,u povratku ce da kupi sta treba.dala mu spisak. pecem proju za dorucak i odoh da stavim kafu.. Onda nemoj uopšte ni da sedaš za volan Ne mislim time ništa loše, samo paničari oni koji imaju strah ne treba da budu u saobraćaju.
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?