Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 29.3.2011 13:43:44
|
|
|
|
Ana RR
|
dižem temu za trudnice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 29.3.2011 13:46:57
|
|
|
|
jance
|
moze Anci ja se slazem
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 29.3.2011 18:45:33
|
|
|
|
nencydrew
|
Ja danas u 37 nedelji bila na Ctg-u, beba je malo pajkila
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 1.4.2011 16:13:07
|
|
|
|
nencydrew
|
Imam još jedan uz i ctg, i vala dosta
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 19.5.2011 9:41:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Sutra na kontrolu da vidimo šta ovo moje čudo radi u stomaku, pošto nema mira
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 19.5.2011 9:43:37
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Sutra na kontrolu da vidimo šta ovo moje čudo radi u stomaku, pošto nema mira djuska kao i moje malo cudo . jedva sam disala sinoc...
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 19.5.2011 9:45:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Isto! Imala sam utisak da se okreće, da menja položaj pa onda krene boks meč
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 19.5.2011 9:50:57
|
|
|
|
jance
|
bubulence jel nas dr. vec na godisnjem il radi jos ove nedelje?
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 19.5.2011 9:55:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Isto! Imala sam utisak da se okreće, da menja položaj pa onda krene boks meč isto , jos smo imali neko drustvo i skontam da u jednom trenutku svi cute i gledaju u mioj stomak (sve muskarci bez dece) a moja cerka skace li skace... svi su rekli da nikada ne bi bili na mestu zena u trudnoci a nemaju pojma koliko je nama ustvari lepo cak i kada ne mozemo da disemo jance, mislim da je od ove nedelje na godisnjem jer je spominjao da ga nece biti 2 nedelje a rekao mi je da dodjem pocetkom juna...
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 28.6.2011 15:05:52
|
|
|
|
Verus
|
Bila sam juce na mom jednomesecnom pregledu. Krvni pritisak, urin, tezina i otkucaji srca. Nije dr mogla doplerom naci srce, pa je dovukla UZ i tako nasla, videla sam crva kako poskakuje, a srce kuca 167. Mislim da se malo zabrinula jer je H mozda imala koksaki, pa je rekla ako primetim nesto da je zovem. Sve je super, a ugojila sam se 1.3kg! I manje nego sto sam se ja merila. Super super sam zadovoljna. Eto, da se izvucem na 2kg za prvi trimestar, odlicno. A total ne vise od 10kg. To ode u prvih 6 nedelja. Sve u svemu super.
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 28.6.2011 15:15:41
|
|
|
|
jabudic
|
Ne idem vise ove ture Verus, super da je sve super
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 28.6.2011 15:26:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Verus
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 28.6.2011 23:25:20
|
|
|
|
mama kukunka
|
U cetvrtak 30. EUZ u Frontu! Klecaju mi kolena!
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 6.9.2011 21:27:45
|
|
|
|
New Mom
|
Sutra na kontrolu i da gvirnemo šta bebana radi.
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 7.9.2011 0:05:07
|
|
|
|
bajkica
|
malopre sam dosla od doktora, beba mrda, svi nalazi su super za 2 nedelje opet
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 1.11.2011 22:00:10
|
|
|
|
New Mom
|
Idemo sutra da se malo gledamo!
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 1.11.2011 22:04:23
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 6.2.2012 20:47:59
|
|
|
|
New Mom
|
Opet ja. Idemo u četvrtak na 4D da imamo slikicu kao što je starija seka imala u tom periodu.
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 5.2.2014 12:46:19
|
|
|
|
lesica
|
Drage, je l da da bi ovo bilo zgodno
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 5.2.2014 13:49:07
|
|
|
|
mika79
|
Lesice to je prava sprava mene . Bila sam danas na uz i sad razmišljam pošto mi je rekla da dođem posle komisije koja je 13-og da li da idem 14-og (to je petak) ili od 18-og, mada verujem da ću 14-og.
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 15.8.2014 16:12:17
|
|
|
|
lesica
|
Jaooo majko mila, ova tema potpuno zaboravljena Elem, ja u četvrtak 21.8. imam zakazan prvi UZ. Juče sam bila u domu zdravlja, moja krasna draga dr više ne radi tamo, pa sam zarad sve papirologije mrala da odem i prebacujem karton, upoznam novu dr... I na kraju sam sedela i čekala od 13.30 do 19h. Malo je reći da sam odlepila.
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 15.8.2014 16:19:36
|
|
|
|
Torbica
|
Leleeee, pa odradila si celu smenu! Strasnooooo...
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 15.8.2014 16:30:34
|
|
|
|
lesica
|
Ne pitaj me ništa...
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 15.8.2014 16:34:51
|
|
|
|
miimiica_28
|
Nestrpljivo iscekujem 25.08. UZ dabl test radimo
|
|
|
|
RE: Trudnice, kada idete na pregled - II deo 15.8.2014 19:29:08
|
|
|
|
SunFlower
|
Mimice istog dana idemo na pregled Ja 25.8. imam NT screening, ja mislim da mu to dodje taj prvi ekspertski UZ
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
puzanjesuzyyykad je vase dete propuzalo,al da se oslonilo na ruke??6 mj (
26%)
8 mj (
41%)
godinu (
15%)
nije puzalo (
19%)
Ukupan broj glasova: 27Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!