|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
14.8.2014 13:01:52   
wivern
Anita divne vesti user posted image
Opusteno Bubulence, znam da se salis. Meni je uvek bio nizak pritisak i ja sam na to oguglala. Ne mogu da ti opisem to stanje nemoci i uzasa koji sam osetila, toliko mi se slosilo da sam zvala mm da se vrati sa posla da ne budem sama kuci.
Kafa mi sve manje prija, boli me zeludac, a danas mi je i to dodatni problem sta god pojedem prvo mi bude muka a onda me tera dapodrigujem. TTesko nesto varim. Osecam se kao da se raspadam. A za nizak pritisak su meni preporucili sto vise tecnosti, slano i sto vise setnji koje su otpale zbog sunca.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 526
14.8.2014 13:24:10   
bubulence
za pritisak te potpuno razumem , na pocetku trudnoce sam imala 85/47 pritisak i mislila sam da necu preziveti, grozno.
a zeludac te sada muci i zato sto je beba velika pa ga gura. to je na zalost cesta pojava u trecem tromesecju...
jedi laganu hranu ali opet ako je tako nizak pritisak proaj za truncicu slanije nego inace...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 527
14.8.2014 13:39:04   
wivern
Ovo je izgleda stomacni virus, odoh sada kod lekara jer sam dobila i dijareju a i ispovracala se.
Nacisto sam zaribala.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 528
14.8.2014 13:50:25   
bubulence

IZVORNA PORUKA: wivern

Ovo je izgleda stomacni virus, odoh sada kod lekara jer sam dobila i dijareju a i ispovracala se.
Nacisto sam zaribala.

user posted image ajde, samo nemoj peske

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 529
14.8.2014 14:03:23   
Janja V
Anita, predivno! Wivern, neka ti bude bolje sto pre.

Direktna veza do poruke: 530
14.8.2014 14:14:53   
Sanjalica1980
Anita to ja divna vest. Samo neka rastu.user posted image
Sta ces raditi od analiza? Zanima me i kako se osecas? Ja nosim blizance i vec sada se jako brzo umaram i bude mi lose. Bas mi mm malopre rekao da ne veruje kako se to promenilo. Zeza me da je ozenio sportiskinju a sada seta baku user posted image

(odgovor članu Janja V)
Direktna veza do poruke: 531
14.8.2014 14:20:47   
Peace*
Wiv ja treći dan imam proliv.
Sve je ok dok ne jedem. Kako nešto pojedem - ćao, na wc sam narednih pola sata curi iz mene. user posted image
Provalila sam da mi prija pileća supica sa šargarepom i pirinčem, štapići, i lubenica user posted image user posted image user posted image . Jedino od toga ne završim na wc šolji.
Srećno! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 532
14.8.2014 14:23:09   
Peace*
I, Wiv, samo da znaš da te je to Bubulence urekla. Sad ne možeš da klikćeš, i dok završiš sa prolivom, ja ću da nakupim onih 23500 klikova. user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 533
14.8.2014 14:41:08   
Sanjalica1980
Drage moje, ne znam da li vec ima tema za kg pa cu pitati ovde.
Jucer sam bila kod dr i rekla mi je da treba da pripazim na kg. Ugojila sam se od pocetka trudnoce 3kg a sada sam 14 nedelja stim da nosim blizance i moram da lezim. Vodim racuna kako se hranim. Svi kg su mi otisli u stomak koji je sada vec povelik.
Ne znam sta vise da smanjim od hrane. Ne jedem nista nezdravo,nista iz pekare,nema grickalica,sokova,slatkisa.
Jedem voce ali i to samo 5 porcija na dan kako mi je rekla dr.
Sta vi mislite? Jel' to vec puno kg? Visoka sam 171 i imam sada 72kg(nazalost od prethodnih vto mi je ostalo viska 9kg)

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 534
14.8.2014 14:44:45   
anita

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Anita to ja divna vest. Samo neka rastu.user posted image
Sta ces raditi od analiza? Zanima me i kako se osecas? Ja nosim blizance i vec sada se jako brzo umaram i bude mi lose. Bas mi mm malopre rekao da ne veruje kako se to promenilo. Zeza me da je ozenio sportiskinju a sada seta baku user posted image

Sanjalice i ja se brzo umaram. Po kuci radim tek ponesto. Mm radi teze poslove. Dogovorila sam se sa dr.da idem sledece nedelje da mi uradi uz da bih sutradan mogla da radim double test. Tada cu odneti i rezultate laboratorije koje sam juce uradila. Ima nesto sto mi je ispod granice user posted image . Tada cemo se dogovoriti i o sledecoj kontroli.
Sada mi je dala i uput za komisiju za 26.8.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 535
14.8.2014 14:49:51   
17 joka
Wiv, nadam se da ce ti brzo biti bolje.

Sanjalice ima tema za kg. sad neznam koliko je to strasno sto si dobila 3 kg. naravno da moras voditi racuna o kg. ali ne sad da budes gladna hrani se zdravo, dosta tecnosti i polako.Dr. sigurno brine jer kako trudnoca bude napredovala dobijaces na kilazi.

nemoj se mnogo sekirati samo pazi i odmaraj

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 536
14.8.2014 14:53:51   
17 joka

IZVORNA PORUKA: anita

Dobar dan svim user posted image i od mene. Evo me nakon par dana. U ponedeljak sam bila na uz i bebe su ok. Porasle su i sada su velike 3,82;3,92 i 4,23cm. Dr.kaze da je sve ok.
Sledece nedelje idem da radim neke analize.

samo rastiteuser posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 537
14.8.2014 14:53:58   
Sanjalica1980
Anita nemoj da se opterecujes testom bice to sve ok. Moja dr ne preporucuje double test jer kod blizanacke trudnice nije bas merodavan. Moja drugarica koja isto nosi blizance radila je double pa nije bio bas najbolji pa su je poslali na amnio da bi na kraju utvrdili da je sve ok.
Ja nisam radila double a necu raditi ni amnio. Bebe se lepo razvijaju,parametri su dobri pa sada mi preostaje samo pracenje uz.
Ti se samo odmaraj,nemoj se mnogo saginjati,nemoj nositi nista. Verovatno vec znas i sama ali eto da kazemuser posted image
Cuvaj te tvoje bebice. Tako je lep osecaj kada znas da imas bebe u stomaku user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 538
14.8.2014 14:55:30   
wivern

IZVORNA PORUKA: Peace*

I, Wiv, samo da znaš da te je to Bubulence urekla. Sad ne možeš da klikćeš, i dok završiš sa prolivom, ja ću da nakupim onih 23500 klikova. user posted image user posted image

user posted image Pa ja cu da sedim na solji sa laptopom i klikcem..nego kako cu dok povracam to mi je problem user posted image
Virusno je, ili najverovatnije paradajz. Uglavnom cajici, keksici, casa coca-cole...i supice.
Hvala vam na podrsci, divne ste.
Sanjalice nisu strasne te 3 kile, uzima se u obzir celokupna kilaza sto znaci da ako si imala veci visak kg u startu moras da vodis racuna i da manje dobijas. Nama su sad u skolici pricali da se trudnicama teskim do 50 kg savetuje da se sto vise ugoje jer jer rizik za pobacaj najveci oko tih malih kilaza. Nemoj samo da se previse opteretis, polako naci ces neki svoj ritam.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 539
14.8.2014 14:57:58   
17 joka
Wiv, supice i cajici su ti najbolji, ozdravi uskoro

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 540
14.8.2014 16:53:21   
Ana13
Wiv,nadam se da ces biti bolje.Na sve teskoce sto i inace idu uz trudnocu,dodatne nam nisu neophodne user posted image
Daco,cekamo vesti user posted image
Anita,bravo za bebice user posted image
Bili smo na 4d i videli kako ce nasa malena da izgleda kad se rodi.Mislim da lici na tatu user posted image .A mm se zbunio kako ce to da izgleda devojcica,ako lici na oca.To je kao on da stavi periku user posted image Sta reci na musku pamet user posted image Dok nije skontao da on lici na majku (hvala bogu user posted image ),a njegova sestra na oca.I ja licim na oca,pa ne izgledam kao moj otac kad stavi periku... Muski mozak...
Nina ima 1250 gr,trudnoca po merama je tacna u dan.Gledali smo je kako zeva.Dr kaze da sam je u startu leppo vaspitala,stavlja rukicu na usta dok zeva.A ja mislim da lize i glodje rukicu user posted image Sve mere su odlicne i sad samo da uzivamo u sutkanju dok ne dodje Novembar user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 541
14.8.2014 20:16:22   
branki*
evo meuser posted image
bili na bazenu opet,sutra necemo,uhvatice me sunce,malo mirujemo.moji setaju,ja napravila poparu,dobila gomilu nekog sira od zaove...pijem kafu i cituckam ovde.
u,bre,wiv,gde da te snadje taj virus pa sad,bas bzv.a,tek kad procitah da imas 20000 poena!zeno!nisam ulazila u rezultate od juce jos,svaka cast,stvarno!
raskrcili smo onaj brlog iz predsoblja,sad je sve premesteno u sok sobuuser posted image cekam da uzmemo te americke plakare ko ozeblo sunce,muka mi od loma i krsa i cipela i garderobe!
daco,sta rece dr!
sta radite vi?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 542
14.8.2014 20:31:58   
Dada81
Branki,vi se bas lepo proveliuser posted image Nigde ja nisam isla,samo oko decice,rucak i to je to.Ana i nasmejah seuser posted image Wiv brzo ozdravi,al ne preteruj sa ''aktivnostima''(poenima)user posted image salim se.
I meni simpaticno i lepo za Anitu i tri bebice,ja se skoro odusevila kada sam videla bivsu radnu koleginicu koja je niza od mene i sitna je,da nosi dvojke,bas mi to lepo. Eto,nisam bila ovde 7 meseci,pa samo malo da vas pozdravimuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 543
14.8.2014 20:34:51   
Sanjalica1980
Daco, ima li novosti?
Kod koga u NS-u ides na euz?

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 544
14.8.2014 20:36:46   
branki*
pa,jesmo,dado,lepo je bilo.sutra necemo,cujem da ce zahladjenje,a i da nije,izgorecu..najedoh se sad popare i samo isparavam,kao radijator sam!

branki

Direktna veza do poruke: 545
14.8.2014 20:48:18   
bubulence
kod nas je vec hladno, ceo dan duva vetar, kisa pada vec dva sata...
mi smo imali drustva, sada otisli, pa smo seli da odgledamo srecne ljude user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 546
14.8.2014 20:52:28   
branki*
i kod mene srecni ljudiuser posted image
slusala dnevnik malopre,kaze u subotici 21 stepen,a u beogradu 35.kod nas je bilo baaas vruce.
a,nerviralo me sto su promenili glavne glumice u srecnim ljudima,ove dve mi nisu nesto.

branki

Direktna veza do poruke: 547
14.8.2014 20:55:42   
Sanjica26 RR
Opet gledate Srecne ljude?user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 548
14.8.2014 20:56:44   
17 joka
Ana sad uyivajte,a buduci da je tata bio uybudjen nemoj mu yameriti user posted image user posted image

Wiv, jesi li bolje?

nema Dace da se javi

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 549
14.8.2014 20:56:47   
branki*

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Opet gledate Srecne ljude?user posted image

mi smo trudne,nama odgovara sveuser posted image

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here