Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 10:53:14
|
|
|
|
minnica
|
Ostalo supe i mesa od juče, tako da danas pravim samo salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 12:27:14
|
|
|
|
mika79
|
Kao i kod minice ostalo supe i kuvanog mesa od juče, verovatno ću napraviti neki sos i salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:26:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Pita sa tikvicama i krompirom. Paradajz i lučene paprike (bez belog luka ) za salatu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:28:53
|
|
|
|
bubulence
|
kod mene na kraju pita sa sirom i spanacem + ona supica od povrca. sada vidim da imam jos dosta sampinjona koje danas moram iskoristiti pa nesto razmisljam da pravim posne punjene paprike... to bi imali taman za 2 dana...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:29:33
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pita sa tikvicama i krompirom. Paradajz i lučene paprike (bez belog luka ) za salatu. tacno mi svi prkosite ... i gde nalazite paprike???? jel lucite crvene?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:31:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Bubi ajde na ručak! Kupujemo na pijaci, ima ih svuda. Moji su uvek crvene paprike tako spremali, sad sveki spremi i jedne i druge pa nam donese.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:32:21
|
|
|
|
Verolina
|
Imas svuda plastenicke crvene, ali ja najvise volim zalucene zelene slatke ili ljute, sa belim lukom Nego, ja sam sad upala medju one C recepte i shvatila da sam bas koza sto do sada nisam isla. Tamo ima svaceeeeeeeeggggggggaaaaa Kradem mnoge stvari, pogotovo za desert. Maraj je kraljica slatkisa, to sam videla, a Torbica samo kuva
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:33:01
|
|
|
|
bubulence
|
ana samo da vidim da li imam direktnu liniju za BG . ja nigde na pijaci ne mogu da nadjem crvene paprike, zutih ima koliko hoces ali to nije to, mozda jer sam navikla, a i jedu mi se bas crvene . jaaaaaaaao
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:34:50
|
|
|
|
Dada81
|
Muz voli sataras,a to mi je i najbrze,kaze mogao bi to jesti svaki dan.Moze..nema problema Ima i pirinac,to David voli,inace imam veliki problem sa njim,nista ne jede sto i mi,bas nista,mislim ono konkretno.npr.ne bi taj sataras jeo sa tatom,hoce pite,palacinke,pirinac..Vise je toga sto ne jede.Fakticki nekada dva rucka pravim,sada jos i za bebu.Imamo palacinke,jedan lagan kolac sam pravila prekjuce,danas odmaram.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:34:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni se jedu te paprike bez luka Za rucak corbica sa puno povrca i kupus salata. Gledam sad neke slane mafine da spremim, da isprobam silikonske modle. Dado i kod mene Teodora zafrkava, ali ja ne pravim dva rucka. Ispunim joj zelju i napravim sta voli, ali ne moze svaki dan jede palacinke i cokolino.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 11.8.2014 13:40:01 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:39:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Iskreno, ja sam paprike počela da jedem relativno skoro ali i dalje ne jedem punjene paprike tj jedem samo fil. Ne volim kada se ne oljušti koža. Bubi, mora da ima, samo ti dođi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:43:01
|
|
|
|
bubulence
|
ni ja ne jedem papriku kada ih punim, takodje samo fil. presnu ne jedem nikako a moje dete se davi u presnim paprikama , pojede po 3 cele uz rucak a cesto zna i da trazi preko dana kao da gricka. meni se zeludac prevrne ali naravno da ne reagujem jer kazu da su paprike prepune vitamina c. od svih paprika ja najvise volim tu crvenu lucenu mislim da bih mogla na tone da pojedem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:46:29
|
|
|
|
Licko
|
Spagete sa paradajz sosom ,njam njam....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:53:37
|
|
|
|
nata11
|
Torbica je ustvari koliko kuva trebala da uzme nick Serpica. A Serpica da bude Torbica. Ja nista nekuvam jer mm nije kuci vec 5 dana. Ali sutra mi dolaze gosti pa ce biti neki slatkis. A sad jedno pitanje. A da ubacim meso neko u krompir corbu ili je ipak lepsa klasicna?
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:55:35
|
|
|
|
bubulence
|
krompir corbu voli samo sa krompirom ali ukusi su razliciti...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:57:29
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: nata11 A sad jedno pitanje. A da ubacim meso neko u krompir corbu ili je ipak lepsa klasicna? Meni je lepsa klot. Ja kad pravim te corbe uglavnom su klot, a sa strane napravim nesto tipa cezar salate i to mi bude kompletan rucak.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 13:57:53
|
|
|
|
vonavoj
|
kod mene danas virslice za rucak nema sanse da nesto spremam..pakovanje me dobro umorilo!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 14:30:02
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Torbica je ustvari koliko kuva trebala da uzme nick Serpica. A Serpica da bude Torbica. Ja nista nekuvam jer mm nije kuci vec 5 dana. Ali sutra mi dolaze gosti pa ce biti neki slatkis. A sad jedno pitanje. A da ubacim meso neko u krompir corbu ili je ipak lepsa klasicna? Jooooooj! Moj nick je moje prezime sasavo, bez ikakvog predumisljaja. A naredjala sam slika i slika, nikako da ubacim u receptice ovih dana...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 14:31:48
|
|
|
|
Peace*
|
Kod nas danas musaka od tikvica za mm i mene, a deca jedu jagnjetinu i pire. Sutra za nas torta od patlidžana, a deci pilaf.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 14:32:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Klik Nato ja sam spremala ovu corbicu bez mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 14:34:30
|
|
|
|
branki*
|
ja u krompir corbu ubacim malo pileceg mesa,najvise volim batak sa karabatakom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 14:37:53
|
|
|
|
nata11
|
Uf Sanjice super je. Moze i tako corba i posle neke snicle. Hvala. Ja cu ako stignem danas i ovo feta
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.8.2014 14:55:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Od kad mi to trazi mm sa fetom. Moracu da mu napravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.8.2014 7:46:59
|
|
|
|
branki*
|
danas isto od juce,supa i cufte.dodajem lisnato sa visnjama i kuvacu kukukuruz.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 12.8.2014 8:38:26
|
|
|
|
big mum
|
Ćufte u paradajz sosu i makarone.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posna pesak tortaRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.