|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile - 6. deo
11.8.2014 10:53:14   
minnica
Ostalo supe i mesa od juče, tako da danas pravim samo salatu. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1751
11.8.2014 12:27:14   
mika79
Kao i kod minice ostalo supe i kuvanog mesa od juče, verovatno ću napraviti neki sos i salatuuser posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1752
11.8.2014 13:26:28   
Ana RR
Pita sa tikvicama i krompirom. Paradajz i lučene paprike (bez belog luka user posted image ) za salatu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 1753
11.8.2014 13:28:53   
bubulence
kod mene na kraju pita sa sirom i spanacem + ona supica od povrca.
sada vidim da imam jos dosta sampinjona koje danas moram iskoristiti pa nesto razmisljam da pravim posne punjene paprike... to bi imali taman za 2 dana...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1754
11.8.2014 13:29:33   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pita sa tikvicama i krompirom. Paradajz i lučene paprike (bez belog luka user posted image ) za salatu.

tacno mi svi prkosite user posted image ... i gde nalazite paprike???? jel lucite crvene?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1755
11.8.2014 13:31:18   
Ana RR
Joj Bubi user posted image ajde na ručak!

Kupujemo na pijaci, ima ih svuda. Moji su uvek crvene paprike tako spremali, sad sveki spremi i jedne i druge pa nam donese.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1756
11.8.2014 13:32:21   
Verolina
Imas svuda plastenicke crvene, ali ja najvise volim zalucene zelene slatke ili ljute, sa belim lukomuser posted image user posted image
Nego, ja sam sad upala medju one C recepte i shvatila da sam bas koza sto do sada nisam isla. Tamo ima svaceeeeeeeeggggggggaaaaauser posted image Kradem mnoge stvari, pogotovo za desert. Maraj je kraljica slatkisa, to sam videla, a Torbica samo kuvauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1757
11.8.2014 13:33:01   
bubulence
ana samo da vidim da li imam direktnu liniju za BG user posted image . ja nigde na pijaci ne mogu da nadjem crvene paprike, zutih ima koliko hoces ali to nije to, mozda jer sam navikla, a i jedu mi se bas crvene . jaaaaaaaao

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1758
11.8.2014 13:34:50   
Dada81
Muz voli sataras,a to mi je i najbrze,kaze mogao bi to jesti svaki dan.Moze..nema problemauser posted image
Ima i pirinac,to David voli,inace imam veliki problem sa njim,nista ne jede sto i mi,bas nista,mislim ono konkretno.npr.ne bi taj sataras jeo sa tatom,hoce pite,palacinke,pirinac..Vise je toga sto ne jede.Fakticki nekada dva rucka pravim,sada jos i za bebu.Imamo palacinke,jedan lagan kolac sam pravila prekjuce,danas odmaram.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1759
11.8.2014 13:34:58   
Sanjica26 RR
I meni se jedu te paprike bez luka
Za rucak corbica sa puno povrca i kupus salata. Gledam sad neke slane mafine da spremim, da isprobam silikonske modle.
Dado i kod mene Teodora zafrkava, ali ja ne pravim dva rucka. Ispunim joj zelju i napravim sta voli, ali ne moze svaki dan jede palacinke i cokolino.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 11.8.2014 13:40:01 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1760
11.8.2014 13:39:54   
Ana RR
Iskreno, ja sam paprike počela da jedem relativno skoro ali i dalje ne jedem punjene paprike tj jedem samo fil. Ne volim kada se ne oljušti koža.

Bubi, mora da ima, samo ti dođi user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1761
11.8.2014 13:43:01   
bubulence
ni ja ne jedem papriku kada ih punim, takodje samo fil. presnu ne jedem nikako a moje dete se davi u presnim paprikama user posted image user posted image , pojede po 3 cele uz rucak a cesto zna i da trazi preko dana kao da gricka. meni se zeludac prevrne ali naravno da ne reagujem jer kazu da su paprike prepune vitamina c.
od svih paprika ja najvise volim tu crvenu lucenu mislim da bih mogla na tone da pojedem user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1762
11.8.2014 13:46:29   
Licko
Spagete sa paradajz sosom ,njam njam....user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1763
11.8.2014 13:53:37   
nata11
Torbica je ustvari koliko kuva trebala da uzme nick Serpica. A Serpica da bude Torbica.user posted image
Ja nista nekuvam jer mm nije kuci vec 5 dana. Ali sutra mi dolaze gosti pa ce biti neki slatkis.

A sad jedno pitanje. A da ubacim meso neko u krompir corbu ili je ipak lepsa klasicna?

(odgovor članu Licko)
Direktna veza do poruke: 1764
11.8.2014 13:55:35   
bubulence
krompir corbu voli samo sa krompirom ali ukusi su razliciti...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1765
11.8.2014 13:57:29   
Verolina

IZVORNA PORUKA: nata11

A sad jedno pitanje. A da ubacim meso neko u krompir corbu ili je ipak lepsa klasicna?

Meni je lepsa klot. Ja kad pravim te corbe uglavnom su klot, a sa strane napravim nesto tipa cezar salate i to mi bude kompletan rucak.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1766
11.8.2014 13:57:53   
vonavoj
kod mene danas virslice za rucakuser posted image user posted image
nema sanse da nesto spremam..pakovanje me dobro umorilo!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1767
11.8.2014 14:30:02   
Torbica

IZVORNA PORUKA: nata11

Torbica je ustvari koliko kuva trebala da uzme nick Serpica. A Serpica da bude Torbica.user posted image
Ja nista nekuvam jer mm nije kuci vec 5 dana. Ali sutra mi dolaze gosti pa ce biti neki slatkis.

Jooooooj!user posted image Moj nick je moje prezime sasavo, bez ikakvog predumisljaja.
A naredjala sam slika i slika, nikako da ubacim u receptice ovih dana...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1768
11.8.2014 14:31:48   
Peace*
Kod nas danas musaka od tikvica za mm i mene, a deca jedu jagnjetinu i pire.
Sutra za nas torta od patlidžana, a deci pilaf.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 1769
11.8.2014 14:32:12   
Sanjica26 RR
Klik Nato ja sam spremala ovu corbicu bez mesa.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1770
11.8.2014 14:34:30   
branki*
ja u krompir corbu ubacim malo pileceg mesa,najvise volim batak sa karabatakom.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1771
11.8.2014 14:37:53   
nata11
Uf Sanjice super je. Moze i tako corba i posle neke snicle. Hvala.
Ja cu ako stignem danas i ovo feta

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1772
11.8.2014 14:55:43   
Sanjica26 RR
Od kad mi to trazi mm sa fetom. Moracu da mu napravim.user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1773
12.8.2014 7:46:59   
branki*
danas isto od juce,supa i cufte.dodajem lisnato sa visnjama i kuvacu kukukuruz.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1774
12.8.2014 8:38:26   
big mum
Ćufte u paradajz sosu i makarone.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here