|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
26.5.2014 12:42:12   
Verolina
Gledala sam skoro na TV_u da je najcesce srpsko ime poslednjih godina Aleksandar. I to je divno ime. Ime Ilija ne volim, zato sto je u mom devojackom kraju to bilo ime za starce. Niko nije davao deci to ime, a samo su ga dedovi nosili. I ja sam ga vezala za starost i to ne iskljucujem iz glave nikakouser posted image
Miljan, Drazen i Sladjan su mi medju groznijim imenima, da se niko ne naljuti. To su imena koje nikako ne bih dala svom detetu, kao ni extremno popularna imena devedesetig:Goran, Zoran, Srdjan i Zeljko.
Muska imena moje porodicne loze su stvarno super (Petra, Nikola, Dusan,Jovan, Sava), ali ja sam nacisto sa sobom da je meni zaista najlepse musko ime Matija.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 751
26.5.2014 14:14:40   
Trcosava
Drage moje, ako vam ponestane inspiracije za muško - uvek možete slediti primer zaove mi pa dajete detetu ime po omiljenom glumci - dade detetu ime Kiano.
U opciji je bilo i Lukas.
Pa kad krenete da nabrajate.... Ja bi onda morala da biram između Hju (DŽekmen, ljubi me čika Vuk S.K.) ili Šon (Koneri).

Možete i po omiljenim umetnicima Lius (Rojo)... Kad bi tako krenule, ima na pretek.

Od muških mi je uvek bilo lepo Aksentije, ali sumnjam da bi detetu dala to ime.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 752
26.5.2014 14:54:09   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

D pa dajete detetu ime po omiljenom glumci - dade detetu ime Kiano.
Pa kad krenete da nabrajate.... Ja bi onda morala da biram između Hju (DŽekmen, ljubi me čika Vuk S.K.) ili Šon (Koneri).

Možete i po omiljenim umetnicima Lius (Rojo)... Kad bi tako krenule, ima na pretek.

hihihih moj bi onda bio Milasin user posted image . nije ime glumca ali mi je omiljeni lik iz serije...
Aksentije je meni sasvim ok ime!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 753
26.5.2014 14:56:31   
gogili75
lepa su mi stara imena poput Vukan, Vuksan, Milijan, Konstantin...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 754
26.5.2014 15:12:01   
Torbica
Mi imamo jednog Djordja, zato sto mi se cerka rodila na Djurdjevdan a nije nam lepo Djurdjica i vec unapred smo imali ime za nju. Rekoh, ako sledeci bude bata - Djordje, staro, lepo, zvucno, ne previse cesto.
A drugi bata nam je David, prema kalendaru, opet, staro, ne previse cesto, lepo!
Naravno - sve je stvar ukusa!
I da kazem - ne slusam Djordje Davida user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu gogili75)
Direktna veza do poruke: 755
26.5.2014 15:18:49   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Torbica

Mi imamo jednog Djordja, zato sto mi se cerka rodila na Djurdjevdan a nije nam lepo Djurdjica i vec unapred smo imali ime za nju. Rekoh, ako sledeci bude bata - Djordje, staro, lepo, zvucno, ne previse cesto.
A drugi bata nam je David, prema kalendaru, opet, staro, ne previse cesto, lepo!
Naravno - sve je stvar ukusa!
I da kazem - ne slusam Djordje Davida user posted image user posted image user posted image

oba prelepa...
a zensko mi je lepo Djurdja... sa dugim U... ali stvar ukusa...
Boze, ja ne znam sta bih radila kada bih imala sina, verovatno bi prva 3 meseca bio bez imena. ne postoji musko ime koje mi se onako bas bas svidja da bih dala detetu to ime...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 756
26.5.2014 15:28:42   
Torbica
Hvala Bubi!
Ma smislila bi vec!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 757
26.5.2014 15:42:01   
Verolina
user posted image Trco, nije valjdauser posted image
Moj bi onda bio Aluser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 758
26.5.2014 15:57:21   
anci kv

Drage moje, ako vam ponestane inspiracije za muško - uvek možete slediti primer zaove mi pa dajete detetu ime po omiljenom glumci - dade detetu ime Kiano.

To je opšte poznato kod ljudi iz romskog naseelja...ronaldo,kasandra,vir,esmeralda..

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 759
26.5.2014 16:01:04   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: anci kv

To je opšte poznato kod ljudi iz romskog naseelja...ronaldo,kasandra,vir,esmeralda..

Da, Anči, ali Trckina zaova nije iz romskog naselja!user posted image user posted image user posted image

Onda bih ja trebala da detetu dam ime Čarli (Šin), ali sam imala kuče koje se tako zvalo!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 760
26.5.2014 18:03:28   
Trcosava
Ozbiljno žene, dete se zove Kiano. Pitala sam je samo kako će da piše to Kiano, jer je ona zaljubljenik u Englesku, a ovde je opštenarodni hit da detetu daju engleska imena - SaRRaH, AleX, HaNNaH i sl.

No, barem je Kiano po Vuku user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 761
26.5.2014 19:17:17   
wivern
Pitala sam je samo kako će da piše to Kiano
user posted image
Sto bi rekla moja profesorka filozofije "izem ti naciju koja ima ime Skot (Scott)" user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 762
26.5.2014 19:20:33   
vonavoj
joj trcouser posted image
da je musko,zvao bi se Milutinuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 763
8.8.2014 9:20:50   
mika79
Posle dugog većanja sveli smo izbor na tri imena Vuk, Luka i Mihajlo. Vuk se mm sviđa zbog značenja jer mi dugo nismo mogli da imamo dete, ali mislim da će na kraju ipak pobediti Mihajlo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 764
8.8.2014 9:24:21   
branki*
meni su lepa i luka i mihajlo,mada su mi cesta.lepo mi je i marko,ali mi je opet cesto.
ako bude decko,stvarno ne znam koje bih mu ime dala,nijedno mi nije posebno priraslo za srce.kad se boza rodio,odmah sam znala da ce biti Bozidaruser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 765
8.8.2014 9:24:28   
Misha i Ljisha
U narodu je obicaj Vuk, Živko ili Živorad da deca pozive ako su roditelji prethodno imali problema. Moj deda se zvao Živko jer je prababa pre njega rodila pa joj umrlo dete a moj deda je poziveouser posted image Moj brat se zove Živko. Iskreno eto njih dvojica su divni ljudi pa mi se valjda to ime zato i svidja plus nije uobicajeno.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 766
8.8.2014 9:26:56   
branki*
i moj tata se zove zivkouser posted image (mada on nije bas voleo svoje ime mnogo).

branki

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 767
8.8.2014 9:29:27   
Misha i Ljisha
eto obraduj tatu user posted image da bude ime dedino

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 768
8.8.2014 9:33:00   
bubulence

IZVORNA PORUKA: mika79

Posle dugog većanja sveli smo izbor na tri imena Vuk, Luka i Mihajlo. Vuk se mm sviđa zbog značenja jer mi dugo nismo mogli da imamo dete, ali mislim da će na kraju ipak pobediti Mihajlo.

sva 3 su lepa ali Mihajlo mi je predivno. bilo je kod mene u uzem krugu ali sva sreca sto nam ne treba jer mm i ja nismo mogli da se dogovorimo oko muskog imena.
ja sam htela Mihajlo, Marko ili Uros a on Veselin ili Bogdan. ok, Bogdan mi se bas svidja ali ne dovoljno da bih dala sinu...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 769
8.8.2014 9:36:02   
bubulence

IZVORNA PORUKA: branki

i moj tata se zove zivkouser posted image (mada on nije bas voleo svoje ime mnogo).

moj tata se zove Tanasije user posted image . nikada nije voleo svoje ime i kada se upoznaje sa nekim govori prezime. a meni je njegovo ime tako mocno da bih bez problema dala sinu. i mm se slozio ali je tata rekao da to ni slucajno ne sme da se desi jer bi se dete stidelo svog imena...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 770
8.8.2014 9:39:28   
branki*

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

eto obraduj tatu user posted image da bude ime dedino

haha,da budu bozidar i zivko,hit kombinacijauser posted image

branki

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 771
8.8.2014 9:39:31   
mika79
Ja sam htela Stefan ali moja kuma je dala sinu to ime a mi nismo hteli da dajemo ime koje je neko od naših bliskih prijatelja i rodbine dao.

Direktna veza do poruke: 772
8.8.2014 9:42:54   
branki*
sad skoro nasi drugari dobili sina i dali mu ime ugljesa(meni bzv,ali se njima svidja).

branki

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 773
8.8.2014 16:29:45   
ivaMark
Uh, i nama se priblizilo.... Mm i dalje stoji pri svome: Luka i ni jedno drugo. Mislim, lepo je ime ali precesto, bas bas.... On nece ni za jedno drugo da cuje i bas me nervira sto nije fleksibilan. user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 774
8.8.2014 16:32:39   
big mum
Pored imena mog sina Strahinja user posted image lijepa su mi sljedeća imena:Nikola,Dušan,Lazar,Mihajlo,Konstantin.
Volim ta snažna jaka imena jer će to dijete jednog dana biti čovjek-veliki čovjek kao što samo ime predstavlja.

< Poruku je uredio big mum -- 8.8.2014 16:46:14 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here