|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
9.8.2014 12:50:04   
Štetica
Meni se svidja Kosta i,Nenad,Borko.E sad ako bude decak(kao sto doca misli) volela bih da se zove Milan,po deveru koji je mlad preminuo,jer znam da bi to mm-u bas znacilo.Mada cu tu morati i da pitam sveki za misljenje,jer ona nijedno dete koje se tako zove nemoze da zovne po imenu,vec su svi pod Mile,tako joj lakse da kaze. Jer to ime je bas boli,sto i razumem.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 776
9.8.2014 12:53:40   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: branki

sad skoro nasi drugari dobili sina i dali mu ime ugljesa(meni bzv,ali se njima svidja).

A meni se baš dopada to ime user posted image
Zvuči mi na neku lepu starinu ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 777
9.8.2014 18:25:20   
branki*

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: branki

sad skoro nasi drugari dobili sina i dali mu ime ugljesa(meni bzv,ali se njima svidja).

A meni se baš dopada to ime user posted image
Zvuči mi na neku lepu starinu ..

eto,vidis....koliko ljudi,toliko ukusa..neko voli ovo,neko ono..kako se kome svidjauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 778
9.8.2014 23:12:13   
plačljiva
Osta samo pusta želja...Marko i nijedno drugo...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 779
19.8.2014 11:54:29   
Ipokrisia
Meni je najlepse Kosta Kosta i samo Kosta...! user posted image mm bi hteo i neka neobicnija, jedno od njih je i Nestor, sto mi je ok ali me podseca na nekog starca Nestora, nesto mi nije za bebu user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 780
19.8.2014 12:08:56   
Torbica
Placljiva, bice sledece, mozda ti se ostvari zelja! user posted image
Nestor je lepo, Nestor je bio ucenik Svetog Dimitrija Solunskog i postradao je za Hrista, praznuje se 9.11, dan nakon praznika Svetog Dimitrija.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 781
19.8.2014 12:15:22   
eca89
Kod nas ovako djecak Jovan, Djordje, Dalibor, a djevojcica meni najljepse Anastasija, mužu se ne svidja jer je moja mama Anica, a svi je zovu Ana. Jos imamo Valentina, mužu Milica, tako da se nikako ne možemo složiti oko imena. Jovan za djecaka, medjutim, od rodjaka žena treba roditi 18januara, a djecaka nosi, tako da ce 100% dati Jovan, sinu im je rodjen 29 decem.i dali su mu ime Nikola, a meni Jovan najljepse, tako da ne znam sta cemo user posted image !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 782
19.8.2014 12:18:03   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Torbica

Placljiva, bice sledece, mozda ti se ostvari zelja! user posted image
Nestor je lepo, Nestor je bio ucenik Svetog Dimitrija Solunskog i postradao je za Hrista, praznuje se 9.11, dan nakon praznika Svetog Dimitrija.

Znam da neki ljudi imaju macka koji se zove Nestor, reko mozda je uobicajenije za kucne ljubimce nego za ljude user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 783
19.8.2014 12:22:20   
Olga75
ja znam nekoliko Nestora ( pa je nadimak Nesto - dugacko o ) a i meni je onako : deda sedi na klupici i dlake mu vire iz nosa- znala sam jednog dida Nestu takvog
nekako vezes ime za coveka i onda ti je bzvz

Marija je moj najveci uspeh

Direktna veza do poruke: 784
19.8.2014 12:28:17   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja znam nekoliko Nestora ( pa je nadimak Nesto - dugacko o ) a i meni je onako : deda sedi na klupici i dlake mu vire iz nosa- znala sam jednog dida Nestu takvog
nekako vezes ime za coveka i onda ti je bzvz

Јао бре Олджииии user posted image

Попуњавам уверење за додатак онлине па отуд ћирилица, враћам се ускоро на латин, хихихи

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 785
19.8.2014 12:31:42   
Torbica
Eco, slican nam je ukus. Ja imam jednu Anastasiju, a decaci - Djordje a ovaj najmladji David user posted image
Ja ne znam ni jednog Nestora

E da, nju nikad niko nije zvao Ana, nisam dozvolila, jer to joj nije ime. Samu sebe zove nekad Stasija a cesce Tasa mada uglavnom koristi puno ime.

< Poruku je uredio Torbica -- 19.8.2014 12:33:39 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 786
19.8.2014 12:35:13   
Ipokrisia
Sad nadjoh ovde na ringeraji jedan lep predlog, Vasil za decaka ... onako nije svakidasnje, kao Vasil Hadzimanov, jedio mi bedak ako ga zovu vasa to mi ond anema smisla, gubi poentu pravog imena user posted image jer Vasa mi je bas onako bezveze...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 787
19.8.2014 12:55:52   
Torbica
Meni je Vasilije-Vasa prelepo!

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 788
19.8.2014 13:16:01   
branki*

IZVORNA PORUKA: Torbica

Meni je Vasilije-Vasa prelepo!

i meniuser posted image

branki

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 789
19.8.2014 13:20:48   
bubulence
kao sto sam vec nekokiko puta rekla, Vasilije mi je mozda i najlepse musko ime. Ali od pomisli na nadimak Vasa dize mi se kosa na glavi.
u svakon slucaju, ja sam jako staromodna sto se tice imena . Vasilije, Dusan, Dimitrije, Bogdan, Nikola... toliko lepih imena imamo... a na zalost sve su popularnija neka zapadnjacka...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 790
19.8.2014 13:32:11   
Ipokrisia
a sam jako staromodna sto se tice imena . Vasilije, Dusan, Dimitrije, Bogdan, Nikola... toliko lepih imena imamo... a na zalost sve su popularnija neka zapadnjacka...

Meni je uslov da bude grckog porekla user posted image sva ta sto si nabrojala vecina zapravo i jeste...Pa tako imamo Vasilis, Dimitris, Nikolaos... user posted image samo prevedeno na nase neka dobijaju to JE na kraju sto mi se ne svidja bas

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 19.8.2014 13:33:00 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 791
19.8.2014 13:39:30   
bubulence
ipokrisia lepa su i ta imena ali bi meni bilo malo bzvz ukoliko imate tipicno srpsko prezime. npr Dimitris Jovanovic, Vasilis Nikolic...

Direktna veza do poruke: 792
19.8.2014 13:41:47   
Ipokrisia
Ma da, naravno ne bi dali grcko u originalu to je glupo user posted image zato mi se Kosta najvise i svidja od njihovog Kostas, fino je, kratko ,jasno, univerzalno i lako za izgovor u svim zemljama user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 793
19.8.2014 14:09:43   
pipi_coco
Ni ja ne volim kada lijepa imena pretvore u neke besmislene nadimke. Jasno mi je da mogu zabraniti ljudima da mi djetetu prišiju nadimak kada je djete malo, ali sta da se radi kada pođe u školu i bude starije, kad mu društvo prišije nadimak user posted image tu nema pomoći obicno se taj nadimak zadrži vjecno.

I meni je lijepo ime Dimitrije ali namece mi se nadimak Mitar, a to mi bzvz skroz.

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 794
19.8.2014 14:14:00   
Ipokrisia
Mi smo druga Dimitrija u skoli zvali Dimi user posted image a ono za Vasila tj Vasilija, nadimak Vasa tj Vaso mi je ocajno

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 795
19.8.2014 14:16:21   
branki*
da,i ja znam dimitrija kog zovu dima,mada je meni i mitar skroz okuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 796
19.8.2014 14:23:13   
pipi_coco
Ih taj vas drugar je super prosao sa nadimkom Dimi user posted image moglo je da bude i gore.

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 797
19.8.2014 14:25:17   
Rosita
Nek od drazih su mi Jakov, Sava, Strahinja, Jovan, Bogdan, Relja... naravno moj Damjan :)

< Poruku je uredio Rosita -- 19.8.2014 14:26:44 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 798
19.8.2014 14:26:39   
pipi_coco
Ja sam znala samo jednog Dimitrija i zvali su ga Mitar, A mene Mitar podsjeca na Mitra Mirica pa mi se nesviđa, ali poštujem svaciji izbor u svakom slucaju.

Direktna veza do poruke: 799
19.8.2014 14:33:16   
branki*
kod nas ima jedan super sladak klinac od 20 i kusur ,zove se mitar,meni odmah on asocijacijauser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here