|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
7.3.2014 18:55:56   
tillia
joj bas je tesko odabrati ime za decaka!(makar meni)
meni su isto 2 potrebna,imam neke u opticaju,ali ni za jedno nisam posebno vezana.Nekako ne uklapaju mi se zajedno.

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 701
7.3.2014 18:56:56   
degu
Ja glasam za Bogdana user posted image
lepo mi je i Vidak. Ja sam isto imala želju da dam detetu ime po babi koju nažalost neće upoznati i onda naiđem na neki tekst da ne valja davati deci imena po preminulim članovima porodice i verovatno je glupost i sujeverje, al sam odustala.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 702
7.3.2014 19:01:07   
tillia
i ja sam razmisljala o Bogdanu!ima vremena,videcemo jos.
degu,i ja sam cula za to!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 703
7.3.2014 19:04:47   
Milevaa
jao Sava je prelepo, a isto i David, Aleksa, Vojin, Balša..

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 704
7.3.2014 19:34:44   
Klarita
Dunja, ne secam se da si zvanicno otvorila glasanjeuser posted image ali ja da se ne ispustim sto se kaze ovde na jug, glasam za Vidaka/Vid...Moj ce biti Nikolaj...pisala sam vec!

(odgovor članu Milevaa)
Direktna veza do poruke: 705
7.3.2014 19:44:02   
superm
Nas komsija se zove Konstantin.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 706
7.3.2014 21:58:02   
jole82
Evo i ja ko Klarita da se ne ispustim user posted image
Dunjči ja kažem isto Sava...možda je ono Nemanja "ukazivalo" na Nemanjiće, a ne na samo ime Nemanja..
To je moj glas..iako i ja ne vidim da su izbori i glasanje počeliuser posted image
Al ne sumnjam da ćete odabrati "pravo ime" koje god da odaberete user posted image

A ako budem imala ikada sina, zvaće se Konstantin...vidi se da volEmo Vizantijuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 707
7.3.2014 22:04:31   
dunja RR
Vidim da je većina za Savu i drago mi je user posted image

Klari nisam otvorila zvanično, ali kao da jesam ;)

Sava, Vid, Bogdan, Uroš, možda dodamo još koje, ali i kod mene za sada Sava vodi :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Milevaa)
Direktna veza do poruke: 708
7.3.2014 22:43:12   
dijana1*
Dunjci , deckonja je. Cestitamuser posted image
Moj glas ide za Urosuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 709
7.3.2014 22:45:53   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Saznali smo da je dečkonja, pe evo nas u ovoj temi user posted image

Ja predložila znači Vid i Bogdan, mm nije imao neku posebnu reakciju.

Njegovi predlozi su Uroš i Sava. Ja sam se sa Savom oduševila, jer se tako zvao moj deda koji me odgajio, a i mm-a stric se tako zove, tako da sa obe strane imamo dve jake ličnosti sa tim imenom. Nije često ime, slaže nam se uz prezime, a naravno tu je i Sveti Sava po kome bih volela da nazovem svoje dete. To nam je za sada to, pa ćemo videti ...

Dunja, cestitke za deckonju.. A za imena sto si napisala najljepsa su mi Sava i Bogdan.user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 710
7.3.2014 22:54:21   
Verolina
Meni se Bogdan nikako ne dopada.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 711
7.3.2014 23:18:54   
Dada81

Sava, Vid, Bogdan, Uroš, možda dodamo još koje, ali i kod mene za sada Sava vodi :)

user posted image Nigde da napisem koliko mi je drago za malo cudo,eto sada zamo deckica naseg(tvog)Dunja ,a ime,najsladja dilema-trilema user posted image I kod nas zbog termina trebao biti Sava,ali decak mnogo zurio i muzu se vise svidelo Marko,pa tako i ostalo. Inace,posle porodjaja sam mislila kako mi je lepo ime Ognjen i kao da mu je i pristajalo(nisam mislila da cu to ikad reci :) ) ali mm brat od strica se tako zove pa nisam ni predlagala user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 712
7.3.2014 23:52:44   
adulence
Dunja deckonja divno...
Definitivno moj glas ide Urosu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 713
8.3.2014 7:50:26   
Trcosava
Ej, a žene što se vi obazirete na to kako se čiji bratanac, sestrić, ujak ili neko zove.
Pa u ulici kod mene (u Bg) imamo 3 Ane!!!
Bratanica mi se zove Ana, kuma mi se zove Ana.... Mislim mi smo birali ime koje se nama sviđa.

Jedino sam izbegavala Jana, jer se tako zvala devojčica moje sestre koja je umrla. Sve ostalo je dolazilo u obzir.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 714
8.3.2014 14:27:40   
Leax
Ja cu biti pristrasna jer meni je Sava lepo ime iz dva razloga prvi tako mi se zvao deda a drugi volim kraca imena user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 715
8.3.2014 20:54:12   
gagana83

Meni je Uros najlepse od ponudjenih.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 716
8.3.2014 20:59:32   
NadaR
Dunjci , meni Sava D. bas zvuci nekako vazno , neki gospodin covjek! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 717
8.3.2014 21:11:31   
dunja RR
Hvala na glasovima devojke!

Naduška, i meni :) Reče mi jedna RR drugarica, juče kada smo se čule, da joj Sava D. zvuči kao neki slikar user posted image
A mm stric je Savo D, i slikar je ...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 718
9.3.2014 7:58:16   
adulence
Verovatno zbog Save Sumanovica

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 719
9.3.2014 11:54:32   
ivaMark
Dunjci...Sava, Bogdan ili Uros..meni su sva tri lepa. Jedino mi je Vid bas kratko, sta znam... nisam sigurna kako bih ga promenila kroz padeze... Mada, to je moje misljenje user posted image

A mm zapeo za Luka ako bude decak, ma nema ni govora za drugo ime. Ok je ime i slaze se sa cerinim imenom Jovana i sa prezimenom se slaze isto ali ja sam imala neke druge planove za ime user posted image

A ako bude devojcica..pojmaaa nemam koje bi islo uz Jovana..

< Poruku je uredio ivaMark -- 9.3.2014 11:57:53 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 720
10.3.2014 8:03:12   
pari
dunja, meni je Uroš najlepše od ovih imena!

mi još ne znamo... ja sam samo smišljlala ženska imena, tako da muška baš nemam...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 721
16.3.2014 0:06:04   
boba24
Mi smo od pocetka govorili ako bude decak zvace se Dusan. Cak je i doktor ispod pise napisao Dusan user posted image

Deca su sidro koje majka drži vezane za život.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 722
16.3.2014 16:47:21   
big mum

IZVORNA PORUKA: boba24

Mi smo od pocetka govorili ako bude decak zvace se Dusan. Cak je i doktor ispod pise napisao Dusan user posted image

Meni je Dušan user posted image .Tako se Strahinja trebao zvati.Međutim u porodici imamo to ime.Mm djed te moj stric se tako zovu,a obojica teški namćoriuser posted image .Čak se i ginekolog koji je vodio trudnoću tako zove tako je ipak prevagnuo Strahinja.

Sa mojom Sofi u vrtić ide jedan Savo-dječak sa posebnim potrebama.Meni jako milo i drago djete.Tako da glasam za Savuuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 723
16.3.2014 21:59:39   
Didy
Meni se Vid sviđa. Baš Vid, ne sviđa mi se Vidak.
Sava mi je malo mlako ime, ne znam zašto i ide mi uz neka vojvođanska prezimena (da ne kažem laloška user posted image ) koja se završavaju na -ov, -in, -ski... Sava Lađarski, Vasa Ladački...
P.S. Dunja, jeste li rekli svekrvi i svekru?
I da, jako mi je drago što si u ovoj temi i što glasamo za ime tvoje bebe. user posted image user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 724
16.3.2014 22:20:31   
zece
Dunja mene mi se sviga savo mislam spored mene toa e prekrasno imence za tvoeta bebce

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here