|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
21.2.2014 14:53:20   
mamica 91
Meni je lepo Vuk ali se prezivamo Grmusha user posted image ili jos gora kombinacija sa mojim devojackim prezimenom Shaponja Vuk user posted image ....
David je i meni lepo, Pavle, Nikolaj mi je prelepo... ali nikako da izaberemo sad ime za decaka....

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 676
21.2.2014 14:56:07   
Verolina
Uz to prezime ti idu imena Petar i Lazar (Petar vise no Lazar)

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 677
21.2.2014 14:56:59   
degu

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: degu

Moji favoriti su: Bogdan, Lazar, Viktor, David user posted image

imamo isti ukususer posted image

Primetila sam i na drugim temama kad sam čitala user posted image da ne kažem da mi je ranije za devojčicu bilo Anđela omiljeno, al sad su sve Anđele

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 678
21.2.2014 14:59:38   
emicaa
ako ikad budem imala sina zvace se David,i Danilo mi se svidja ali David je nekako posebno

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 679
21.2.2014 15:01:31   
madre
a jesam li pisala da je meni bilo andjela omiljeno, ne secam se, a jeste, ali iz istih razloga sam prestala o njemu da razmisljam...
takodje, govorila sam da ce mi se cerka zvati teodora, bas zbog znacenja... ali sam odustala i od njega zato sto je prepopularno... zato sam pocela da razmisljam o doroteja, dorotea, darijauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 680
21.2.2014 15:06:24   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: madre

a jesam li pisala da je meni bilo andjela omiljeno, ne secam se, a jeste, ali iz istih razloga sam prestala o njemu da razmisljam...
takodje, govorila sam da ce mi se cerka zvati teodora, bas zbog znacenja... ali sam odustala i od njega zato sto je prepopularno... zato sam pocela da razmisljam o doroteja, dorotea, darijauser posted image

Mislim da si malkice omašila temu user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 681
21.2.2014 15:06:48   
degu
user posted image pisala si a nama je drugi izbor bio Dorotea, al smo odustali jer npr kod nas u gradu njih već ima. A da ne mašim temu još mi je i Vojin lepo ime user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 682
7.3.2014 15:04:30   
dunja RR
Saznali smo da je dečkonja, pe evo nas u ovoj temi user posted image

Ja predložila znači Vid i Bogdan, mm nije imao neku posebnu reakciju.

Njegovi predlozi su Uroš i Sava. Ja sam se sa Savom oduševila, jer se tako zvao moj deda koji me odgajio, a i mm-a stric se tako zove, tako da sa obe strane imamo dve jake ličnosti sa tim imenom. Nije često ime, slaže nam se uz prezime, a naravno tu je i Sveti Sava po kome bih volela da nazovem svoje dete. To nam je za sada to, pa ćemo videti ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.3.2014 15:13:18 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 683
7.3.2014 15:08:23   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: degu

user posted image pisala si a nama je drugi izbor bio Dorotea, al smo odustali jer npr kod nas u gradu njih već ima. A da ne mašim temu još mi je i Vojin lepo ime user posted image

Tako mi se zove svekar, i meni je divno ime, i rado bi ga dala jer mi je svekar divan čovek, ali nekako moja strana porodice ostaje tako zapostavljena, a ja i mm želimo sve da ispoštujemo. Ranije sam jako želela malog Vojina, ali sada, ne znam, mada eto, jeste nam jedna od opcija ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 684
7.3.2014 15:12:34   
Biserce
Dunja, i meni se svidja Sava. Bilo je jedno od ponudjenih za Dimitrija ali nekako mi bilo bzv da imamo Vasu i Savu

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 685
7.3.2014 15:20:09   
Olga75
Dunja a Bozidar umesto Bogdan ?
mada i Vid je lepo , moj deda je bio Vidosav user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 686
7.3.2014 15:22:17   
Lepterija
Uh, da se ja pozalim da o imenima pojma nemam, a dva mi muska trebaju. MM kao da nije bitno, kad ga pitam, odgovor je - Djura i Pera!
Za devojcice bih i znala (sve sam se jednoj nadala), ali muskarce user posted image
Volim ruska imena, razmisljam za jednog Sergej, ali drugi??? Mozda Andrej, Matej, Tadej, Aleksej...Pojma nemam, sta kazete vi??? Prezime je Bogicevic.
A Dunjci, posto sam ja iz Bosne, tamo bi se Sava tumacilo trostruko, kao muskarac Sava sa dugim i kratkim akcentom, a poznajem mnogo zena Sava. Zanimljivo je to i kako svaki kraj nosi svoja imena. Ja sam se udala pre 7g. u JI Srbiju i dan-danas se cudim imenima ovde...

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 687
7.3.2014 15:29:15   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Dunja a Bozidar umesto Bogdan ?

Oldžika, i Božidar dolazi u obzir, tako mi se zvao babin brat (isto sjajan lik), koji je preminuo prošle godine, baš dok sam radila onu drugu VTO, sada mu je godišnjica.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 688
7.3.2014 15:31:41   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Lepterija
A Dunjci, posto sam ja iz Bosne, tamo bi se Sava tumacilo trostruko, kao muskarac Sava sa dugim i kratkim akcentom, a poznajem mnogo zena Sava. Zanimljivo je to i kako svaki kraj nosi svoja imena. Ja sam se udala pre 7g. u JI Srbiju i dan-danas se cudim imenima ovde...

Lepto, u pravu si, mm stric se u stvari zove Savo (i mm je iz BIH, ali su poreklom Crnogorci, kao i većina Hercegovaca, doduše ovo je stara Hercegovina). Ali mi ipak razmišljamo o imenu Sava, ali videćemo, ovo je tek početak moždikanja user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 689
7.3.2014 15:45:42   
Trcosava
Moj glas ide isto Savi user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 690
7.3.2014 15:55:35   
Lepterija
Pa da, drugacije se menjaju kroz padeze i imaju drugaciji zavrsetak, u Srbiji: Sava, Pera, Djura, Sloba, u BiH: Savo, Pero, Djuro, Slobo..., ali u BiH ima i Sava sa kratkim akcentom i Savo, kao sv.Savo. Ha, ko me razume...user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 691
7.3.2014 16:31:50   
Ana RR
I moj glas za ime Sava (tako se zvao moj stric, moj mića).
Božidar mi je pregrubo ime, ali ja inače nisam ljubitelj takvih imena kroz koja se pominje bog tako da nisam merodavna.user posted image A valjda sam navikla da takva imena nose baš starije generacije pa mi se ne dopada (odmah me asocira na nekog dedu Božu user posted image )

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 692
7.3.2014 16:36:20   
Olga75
a meni je Sava bas onako da ne budem gruba al ono cuva ovce , gricka travku , nemoj da se neko uvredi pliz
al ukusi i samari svi razlicti user posted image
dajte vi neko ime koje je vama lepo i znaci vam a dobrom coveku svako ime lepo stoji user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 693
7.3.2014 16:45:46   
serpica
Dunjci ja ti ne mogu pomoci bog zna koliko,znas i sama da sam imala muku kad sam trebala za svog bebca da izaberem ime.Meni je Sasa lepo ime i za decaka i za devojcicu ali tako se zvao moj pokojni brat pa sam ipak odustala od tog imena iz porodicnih razloga.Ali posto je tebi termin na Vidovdan jednom cini mi se da si pomenula ime Vidak,meni se svidja,mozda malo cudno kad ga pozoves,ali meni se svidjauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 694
7.3.2014 16:47:48   
Sanjica26 RR
I moj glas ide za Savu. :)

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 695
7.3.2014 16:52:01   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Olga RR

a meni je Sava bas onako da ne budem gruba al ono cuva ovce , gricka travku , nemoj da se neko uvredi pliz

Ma Oldži, i mene, ali baš volem i ovce i travu, ali stvarno, ne vidim ništa loše u tome user posted image
Baš zato mi se sviđa, jer je staro ime, i želim da ga vežem sa tradiciju, veru, prirodu .. baš zato i razmišljam o imenima tog tipa.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 696
7.3.2014 16:56:20   
Olga75
ja samo kazem : nomen est omen
treba biti pazljiv
a od tih arhaicnih meni je npr Zaharije sasvim lepo , zvucno i nadasve neobicno

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 697
7.3.2014 17:14:54   
imperial
Izgleda da su nam ukusi slični,moji dečaci će biti SAVA i VUK,za Savu smo znali oduvek,jer tu slavu slavimo,a za Vuka smo se odlučili kad smo saznali da su dva dečaka,inače je bila tatina želja,kad sam ga zvala i rekla mu da su dva dečaka,rekao mi je jel može molim te da se zove Vukuser posted image ,pa može naravno,i tate su bitni kao i mi buduće mameuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 698
7.3.2014 17:19:53   
Torbica
Dunja, meni je Sava lepo jer odmah mislim na naseg Svetitelja. user posted image Moji decaci isto imaju sveta imena, Djordje i David. user posted image
Najvaznije da se vama svidja. Ja sam nekako brzo pronašla za sve, mm se nije bunio, svi predlozi su mu bili ok.

< Poruku je uredio Torbica -- 7.3.2014 17:20:59 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 699
7.3.2014 18:39:36   
Jeltje
Dunjci,

I ja glasam za Savu...Bas mi je smekerski, a ima i duboku tradiciju ;)

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here