Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 0:40:19
|
|
|
|
Sanchy
|
Cestitam Jovice ..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 0:45:13
|
|
|
|
milicicak
|
Jovice, cestitam :) da ti je laka i skolska trudnoca :)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 3:40:05
|
|
|
|
Lejjan
|
Oohh,jovicee.. Smiješnaa slika, a taaaakoooo puno znaaačiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^_^ I ovdje ČESTITKEE i uživaj u najljepšem IŠČEKIVANJU :)
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 7:46:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Ooo Jovice, ti to expresno! Čestitam! Uživaj
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 7:49:22
|
|
|
|
serpica
|
Jovice dobrodosla u klub +3 secam se,skoro sam ti negde pozelela ovo...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 8:05:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Jovice divno Cestitam
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 8:13:14
|
|
|
|
branki*
|
jovicee,zeno,kod tebe nema cile-mile,ti to cap i gotovo cestitam bilo bi lepo sad da bude jedna seka
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 8:19:51
|
|
|
|
isidora88
|
jovke cestitam
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 10:54:07
|
|
|
|
vonavoj
|
jovice,to je to,crtica je tu!! svaka cast,na hrabrosti za trece
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 11:01:13
|
|
|
|
Didy
|
Čestitam, Jovice! Zažmuriš i skočiš u hladnu vodu, što napisa negde NM.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 12:01:32
|
|
|
|
little_one
|
Ma bravo Jovice! Svaka cast na hrabrosti tako brzo za trece! Ja cu ipak da pricekam jos kojih 5-6 godina
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 12:42:06
|
|
|
|
jovicaa
|
he he... jedino sto mi je prelomila je zelja, koja traje vec godinu dana.. pomislila sam ako zelimo oboje, onda to i mozemo hvala vam puno..... samo da sve bude uredu da bude zivo i zdravo, nije mi bitan pol, zaista! ali jos je rano i da se misli o tome.. tek kada odem na uz i sve se lepo utvrdi, onda cu malo da se opustim, sad sam jos uvek u strahu da cu mozda ipak dobiti i td... tako je brzo doslo, da sam malo pogubljena.. iako sam se nadala, nisam ocekivala iskreno bas prvi mesec... to sto kaze new mom didy... zazmuris i skocis u hladnu vodu...
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 26.7.2014 13:59:45
|
|
|
|
Ana13
|
cestitam,Jovice Svaka cast
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 27.7.2014 16:29:06
|
|
|
|
lelaigor
|
Čestitam jovice! Eto, jesam lepo rekla. Tako sam i jabila skeptična sa slabašnom drugom crticom, pa eto, sad u 5. mesecu!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 27.7.2014 17:27:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Heeej jovice, čestitam
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.7.2014 17:28:13 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 27.7.2014 18:02:37
|
|
|
|
degu
|
Bravo Jovice
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 27.7.2014 20:59:18
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala puno ja sam uvek skepticna..
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 28.7.2014 0:40:43
|
|
|
|
srculence25
|
nema sta jovice to je to.Cestitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 29.7.2014 15:19:42
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa evo ga... mracno je, pa se ne vidi bas dobro na slici... divno CESTITAM
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 1.8.2014 21:33:01
|
|
|
|
suncica91
|
Radila sam baby rapid test, i gornja crta je bila bordo a donja bledo, bledo roza, da li sam trudna?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 1.8.2014 22:15:18
|
|
|
|
17 joka
|
Suncice, ako je druga crta tu onda je to najverovatnije najbolje bi bilo da uradis betu ili ponovis test ako mozes postavi sliku
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.8.2014 22:32:11
|
|
|
|
lesica
|
Evogac! 28. dan ciklusa, rađeno danas popodne
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.8.2014 22:33:54
|
|
|
|
Verolina
|
Lesice, pa ti to ekspresno Cestitaaaaaaaaaaaaaam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.8.2014 22:34:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rekoh ja za Lesicu. Bravo!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 6.8.2014 22:34:30
|
|
|
|
Torbica
|
Jejejejjejejejjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Cestitam od srcaaa! Nek ti je laka i lepa trudnoca!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?