Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 21:08:15
|
|
|
|
vonavoj
|
stigli od dr,dobila osmpamox,uvecani krajnici,puni belih cepova..kaze od prljavstine..divota,kod svekijevaca je prljavo,govorim mm,tepisi nisu prani nikad..a deca se igrala na podu,sa barbikama..jbg,ne mogu je bas pratiti...bas sam besna.. idemo u utorak,pije sirup do ponedeljka.. inace,najela sam se sad lubenice,bice veselo nocas! mami mami,bice sve ok! ukucaj na google kalendar trudnoce,tu ti izadje koja si nedelja!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 7:42:01
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro jutro ! ustala sam pre 6 . mm sinoc ostavio otvorenu terasu pa mi je usla muva velicine vrapca i zujala mi oko glave toliko da sam poludela i razbudila se. obrisala casom parkete i raspakovala ostatak stvari i ne planiram nista vise da radim jer smo sinoc sve lepo sredili i spremili rucak za danas... znaci uzivanje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 8:28:29
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,drugarice ja sam ujutru kao osamucena..boza juce dobio temperaturu,nemam pojma od cega,i pred spavanje mu dam cepic i lepo je spavao.jutros nema.videcu u toku dana,praticu ga.kisa se razvalila i sinoc i jutros.ja se komirala sinoc bas rano,zaspala kao top,ali sam se posle budila..ne znam sta cu za rucak,a i mrzi me.trebalo da zovem dr da odem i to me mrzi,a i necu da izvodim bozu jos nigde,neka ceka.nesto me sve mrzi trenutno..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 9:20:01
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! losa noc iza mene..ne pamtim kad sam se budila zbog deteta,ali je bas lose spavala,u 5 je pipnem vruckasta i upiskila se...a to nije nikad radila..verovatno zato sto je lose spavala,bas hrce i jedva prica...presvukla je,stavila kod mene i onda je pocela da mi govori okreni se tamo,amo..jedva zaspala..da bi u pola 8 rekla,ajmo u kuhinjicu..sad sam joj dala eferalgan,sva je njanjava..i lepo je jela.. bem ti krajnice! branki,jel i B boli grlo? bubulence
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 9:54:31
|
|
|
|
branki*
|
von,pojma nemam,kod njega ti je sve nagadjenje,ne deluje mi da je crveno,a nisam ga vodila kod dr,jer sem te temp sinoc nista drugo nema.sad je malo usporeniji nego inace,jeo je kao i obicno,videcu danas.temp nema.ma,nervira me i to sa decijim dr.lepo smo imali super dr,stvarno,koja zna sve o bozi i inace je super i sad ona presla u bolnicu,a mi mora da biramo drugog u domu zdravlja.a,ti drugi se toliko frljaju antibioticima i lekovima,cudo jedno.mislim,nemam ja nista protiv lekova,dajem mu,ali oni niti uzimaju briseve,nista,odmah antibiotik sirokog spektra i to je to.pa,sta ako u pitanju nije bakterijska inf ,nego virusna.kako to napamet?i to mi se ne svidja.a,mrzi me da se prepucavam sa njima.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 9:55:53
|
|
|
|
bubulence
|
uh, misevi mali, nema nista gore nego kada se deca razbole. ljubimo i Bozu i Tiku i da sto pre ozdrave . nas dve smo isle u setnjicu, bile smo nekih sat vremena, mozda malo vise. napolju je lepse nego u stanu, bas je prijatno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 10:02:24
|
|
|
|
branki*
|
hvala,bubi,ljubi emu jeste,lakse se dise napolju,u stanu je malo kao zapara.i ne bila od ovolike vlage i kise.ja malo ipak brisala,igram se sa bozom,dosadno mu je,vidim.moracu da skoknem do obdanista,valjda su prosle te boginje,da ide malo,da bude sa decom i da promeni sredinu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 10:06:08
|
|
|
|
miimiica_28
|
Sanjalice zelim ti sretan rodzendan od srca sa malim zakasnjenjem .. zenice vidim gojite se kao i ja nemogu nosta da obucem kupila sam tajica hhehe najkomotnije .... ja sam uvijek u pokrezu ganjam bolovanje da neidem raditi u strahu sam zbog bebe, radim tezak posao sa jakim sredstvima za ciscenje na bazenima , nadam se da ce me osloboditi posla . Veliki pozdrav za trudnice drage Mimica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 10:38:50
|
|
|
|
bubulence
|
mimice napravi ticker, koja si ti sada nedelja...? ovde se dobija bolovanje bez problema... branki verujem da mu je dosadno, vrtic je zakon, ja bih tako volela da Emu prime sada za septembar ali se nesto ne nadam mnogo jer je uzasna guzva a mi ovde i nemamo neku vezu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 10:41:11
|
|
|
|
jovicaa
|
da super je vrtic, ali evo aki posle samo nedelju dana, vec bolestan imao je temp jutros i kaze boli ga stomak....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 10:45:53
|
|
|
|
mika79
|
Dobro jutro trudnice, ja sam se vratila od dr. pregledala me i kaže da se grlić skratio i da može uskoro da krene porođaj. Bubulence bila sam i kod dr. koji bi trebalo da me porodi, epidural se ne plaća, samo se moraš prijaviti kod anesteziologa jedina caka je što ako porođaj krene pre podne dobijaš ga, ako krene uveče ili u toku noći niko ti ne garantuje da ćep ga dobiti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 10:47:54
|
|
|
|
jovicaa
|
to se dogovorite sa anesteziologom, verovatno da moze da dodje, idite na razgovor sa njim.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 10:55:06
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Dobro jutro trudnice, ja sam se vratila od dr. pregledala me i kaže da se grlić skratio i da može uskoro da krene porođaj. Bubulence bila sam i kod dr. koji bi trebalo da me porodi, epidural se ne plaća, samo se moraš prijaviti kod anesteziologa jedina caka je što ako porođaj krene pre podne dobijaš ga, ako krene uveče ili u toku noći niko ti ne garantuje da ćep ga dobiti pa tako nekako je i u NS samo sto se mora platiti. ali i ja nesto mislim da bih mogla da se dogovorim sa anesteziologom. koji dr ce te poradjati? meni se svidja opcija da se porodim u SM jer bih svakako dosla kod mojih 10ak dana pre porodjaja zbog Eme, ovde ne bih imala kome da je ostavim . a od njih mi je SM na 10km a NS na 50km..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 10:57:27
|
|
|
|
mika79
|
Jovice posle podne i u toku noći je samo dežurni anesteziolog a ako ima neka druga operacija prioritet su te operacije. U principu možeš da se dogovoriš sa anesteziologom ali ako on ne radi morao bi da dolazi naknadno a to je već neka druga usluga.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 10:58:29
|
|
|
|
vonavoj
|
i kod nas je fora sa anesteziologom,nije sigurno da on moze da dodje kad je potrebno,jer ima valjda samo dva koji to rade..ako je na operaciji,ne moze.valjda i nocu..tako da bolje da se pripremis da ce boleti,pa ako dobijes epidural,super
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 11:01:25
|
|
|
|
mika79
|
Bubulence imaš pp. Ja se neću dogovarati da anesteziolog dolazi naknadno ako bude tu super a ako ne biće bez epidurala.
< Poruku je uredio mika79 -- 6.8.2014 11:03:58 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 11:02:42
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Miko, sitno brojis?! Kod nas su ukinuli epidural jos pre par godina...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 11:08:33
|
|
|
|
mika79
|
Daco usitnilo, ja bih volela da izdržimo bar do 20-tog, da beba malo poraste, ali kako bude samo da sve bude u redu. Kad radiš OGTT, čitala sam da treba da radiš jer je beba naprednija koliko sam razumela, meni je celu trudnoću beba naprednija 10-tak dana i radila sam OGTT bio je dobar.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 11:14:47
|
|
|
|
vonavoj
|
nema nam njice,marty,ishler,gde su devojke! i moja je beba 9 dana naprednija,ali to nema nikakve veze,to su samo mere..a secer mi je dobar! i mi smo razlicite!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 11:20:41
|
|
|
|
daca77
|
Miko, meni ogtt pre trudnoce nije valjao, a sada mi je secer ok. Beba je po dr naprednija par dana, ali posto imam IR, salju me da odradim test. To ce biti u subotu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 11:22:59
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje pijem kaficu sa vama...Trenutno sam na pauzi od lekara,cekam septembar i kontrole za sve...Tada radim i UZ i OGTT i briseve,ma sve...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 11:34:35
|
|
|
|
branki*
|
bubi,i ovde ti je za vrtic haos,ceka se oko godinu dana,ali ja sam znala tu jednu zenu koja je glavna,pa su ga odmah primili. miko,znaci jos malo,verovatno si uzbudjena mimice,gledaj da ne radis,pogotovo jer ti je posao tezak i kazes da radis sa hemikalijama,kod nas daju bolovanje odmah,ne prave pitanje.
< Poruku je uredio branki -- 6.8.2014 11:40:33 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 12:05:32
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Miimiice hvala ti Ja sam za 12 nedelja dobila 1kg ali cini mi se da bas jedem. Imam velike napade glade a u isto vreme mi muka Stomak mi je ogroman. Kao da sam u 7 mesecu. Sada je vec pravi trudnicki. Od dole krece i zaokruglio se Izgleda da ove moje bebice brzo rastu. Bicu kao trokrilni ormar do kraja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 12:09:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj nema nam njice,marty,ishler,gde su devojke! sada sam bas isla na face kod marti ali nema nista... verovatno je jos uvek 2u1... miko sada cu da vidim pp. branki , ovde ako nemas vezu ne vredi ni da konkurises, ali ajde... da ne bude da nismo ni pokusali...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 6.8.2014 12:12:48
|
|
|
|
bubulence
|
miko nemam pp
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?