Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 18:43:16
|
|
|
|
jovicaa
|
na ekspertnom u 12 nedelji moze da se vidi pol. samo neki lekari nece da kazu ako nisu bas 100 posto sigurni.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 18:59:00
|
|
|
|
Torbica
|
Moj dr isto kaže pol posle prvog EUZ.Neki dan sam videla svežu bebu,joooooj,otopila sam se! Divno za curicu Bubi!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 19:09:23
|
|
|
|
bubulence
|
svezu bebu!!?? . mnogo si mi sumnjiva Torbi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 19:12:37
|
|
|
|
branki*
|
torbice,samo ti pisi ovde sa nama da se podsetis.mozda i bude jos jedno
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 19:34:48
|
|
|
|
Torbica
|
jao Branki, tema za trudnice, ja se ovde svercujem! Paaa, znate kako tri bebe jedna za drugom, evo najmladji je 2 god napunio i u jednom malom segmentu, priznajem da sam nostalgicna... Ali kako zene, pa ja nisam domacica , mislim, to je nesto najlepse, ali treba raditi....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 22:02:13
|
|
|
|
jovicaa
|
da li ti nedostaje posao? evo i mene, danas kod nas ludnica... macka izgrebala uzasno maksima po celoj nozi, poludela sam, tako da se sele obe mace kod moje mame u stan, rekla sam i mmu, sve je to lepo, volimo mi njih, ali koja je cena, da mi kasapi dete, pa to stvarno ne moze.. tako da smo svi u losem stanju zato sto mace idu.. bas se lose osecam, ali definitivno macke nisu za ovako mali prostor bez dvorista u kombinaciji sa malom decom..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 22:17:05
|
|
|
|
superm
|
Jovice, mislim da je to dobra odluka, narocito zbog toga sto dolazi i beba. Kada deca porastu, bice vremena za ljubimce.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 22:21:50
|
|
|
|
Torbica
|
sve cu pozaboravljati! Niko nije lud za poslom, ali ne bih dete radjala sa tom namerom da se jos malo sklonim. Dodjem ja malo medju vas da me mine zelja, grlim vas sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 22:43:14
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: branki pisala sam vec,sestra moje prijateljice,ima dva odrasla sina,jedan je na faxu,ona ima 40 godina i sad je planski zatrudnela sa trecim,tako su hteli.tako da kako ko voli i smatra. i to samo zato sto moje dete ima do odraslosti i fakuleta jos ihahaj al sam matora
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 4.8.2014 23:21:32
|
|
|
|
jovicaa
|
pa ne, kazes nisi domacica... moras da radis.. pa reko ako zelis jos dece, a i ne vraca ti se na posao, sto da ne... ne treba da te koci to sto si trenutno domacica a i koliko sam skontala ti imas posao za stalno... olga nisi matora, beba beba
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 5:31:57
|
|
|
|
branki*
|
znaci,ne verujem ni sama da sam budna..sto li ustajem,kad mogu da lepo spavam ko covek,nije mi jasno.to ti je ono-kad covek moze,ne da mu se,a kad bi hteo,ne moze.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 9:00:22
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ma jok peace drugi put drugo trece, trece... Baš sam pričala sa jednom ženom što ima dva unučeta od sina i sad je dobila od ćerke. Kaže, sve ona voli isto, ali unuče od ćerke je unuče od ćerke. Ja to neću imati.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 9:09:23
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Tasho, nemoj tako...vazno da su decica ziva i zdrava, a pol nije bitan...ko ce ti reci, ali dobro Meni se juce bas vrzmalo po glavi-sta ako na ovom eksp.UZ moja devojcica postane decko?! Ali, posto me ceka OGTT u subotu, bas sam se ufrkenisala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 9:15:03
|
|
|
|
Peace*
|
Ma Dacke, ja ne bih moje momke menjala ni za šta na svetu, i koliko god da sam odlučna da neću treće, ovo me malo uzdrmalo. Eto, samo to. Al što mm kaže "Može, ako obećaš da će biti devojčica!"
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 9:19:55
|
|
|
|
daca77
|
Tasho, trazi ti od tm da obeca da ce napraviti devojcicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 9:22:16
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro trudnice, ja ustala,popila lekice i uskoro cu na komisiju. Bas me nesto mrzi ali jos to da odradim pa sam mirna jos mesec dana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 9:46:41
|
|
|
|
srculence25
|
Dobro jutro drugari.Bas mi se neda da odem na uz pa to ti je malo me nervira.Na prvom uz bila sam 7 jula tad mi je potvrdjena trudnoca i od tad sve se nesto iskomplikuje da me ne prime.Ove nedelje u srbobranu dr na godisnjem u bt takodje dr na godisnjem a u vrbas neprimaju trudnice iz srbobrana ni na uput samo ako je nesto hitno i rizicno.Druagira mi kaze nevalja ni svaki cas trcati na uz ali opet ja nisam primljena od kad su mi potvrdili.Koliko ste vi cesto isle u pocetku od potvrde trudnoce?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 9:48:23
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! svaka cast mamikama koje zele vise od dvoje,a jos troje dece meni neka zlezda ispod pazuha iskocila,bas me boli kad pomerim ruku..samo mi jos to fali..mozda se neka znojna upalila,jer sam stavila puder,pa stik...a mozda i mlecna neka.. a i dete mi prica kao da je progutala bombonu,mislim da su joj krajnici spojeni,od sladoleda i hladnog soka,mada je i ranije i pila i jela.. i to sad sve pred Zlatibor..vodicu je kod dr.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 9:50:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Srculence,ne brini,ja sam isla prvi put tek u 11.oj nedelji..pre toga me je samo pregledala!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 10:17:15
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Dobro jutro drugari.Bas mi se neda da odem na uz pa to ti je malo me nervira.Na prvom uz bila sam 7 jula tad mi je potvrdjena trudnoca i od tad sve se nesto iskomplikuje da me ne prime.Ove nedelje u srbobranu dr na godisnjem u bt takodje dr na godisnjem a u vrbas neprimaju trudnice iz srbobrana ni na uput samo ako je nesto hitno i rizicno.Druagira mi kaze nevalja ni svaki cas trcati na uz ali opet ja nisam primljena od kad su mi potvrdili.Koliko ste vi cesto isle u pocetku od potvrde trudnoce? Srculence, ovde se na UZ ne ide pre 8-9 nedelje. Posle toga pregledi na 4-5 nedelja. Priče kako je UZ štetan mi idu na nerve.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 10:37:35
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco sto si se ufrkisala zbog OGTTa? To uopste ne treba u zivotu da te interesuje. Sve i da ustanove da nije idealan, u sta sumnjam jel secer je pod kontrolom, uvek ispod 5 a i jos uvek si na sioforu, to nije nista posebno strasno ni zabrinjavajuce. Bice beba malo veca i kraj price. Ne kazem da je skroz nebitno, neki zesci gestacijski dijabetes nije bas dobar za dete ali mislim da se masovno preteruje. To im je trenutno omiljena "dijagnoza". Opusti se. A i u promenu pola tako kasno ne verujem, ipak si ti bila kod vrsnog strucnjaka a i videli su vec vise puta da je devojcica. Meni je jako nedostajao moj posao dok sam bila kuci. Narocito posle 7-8 meseci pauze. Sto ne znaci da ne volim da provodim vreme sa mojom decom. Postujem da mnoge zene misle i zive drugacije ali meni je potrebno nesto malo vise sadrzaja. Srecna sam sto imam dosta slobode u odlucivanju, mogu da organizujem svoj dan i da idem kuci kad pozelim tako da se trudim da sve uklopim. Ne radim zato sto moram nego zato sto volim, i najvise sam volela da radim u trudnoci, o tome sam vec pisala....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 12:09:09
|
|
|
|
jovicaa
|
da i meni takodje.. da nema fakulteta tacno bih poludela, iskreno, uzivam sa decom, ali uzivam i da imam nesto cime radim na sebi nevezano za decu. tash mi smo sad vec pod strasnim pritiskom, svi me nerviraju, stalno govore bice devojcica, ma sad ce jedna devojcica, ma devojcica sto posto!!! ma nosite se, sta mi tu predvidjaju cim tako puno lupetaju, bice bata opet sto posto ali meni stvarno i nije bitno, samo da je zivo i zdravo.. ne kazem da ne bih volela devojcicu, ali samo da sve bude ok.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 12:15:43
|
|
|
|
Peace*
|
Naravno Jovice...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 12:18:05
|
|
|
|
jovicaa
|
sad idem kontra, do sad sam jako zelela oba puta devojcicu, a sad kao ne zelim
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 5.8.2014 12:18:48
|
|
|
|
glukica
|
Cao zenice, a sta je to ekspertni uz?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?