Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.7.2014 16:22:07
|
|
|
|
jelena mili
|
Ja za danas spremam tj. već sam spremila musaku od tikvica po receptu vikiveki hvala Big mum na savetu...za dezert imam tortu od juče
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.7.2014 16:26:23
|
|
|
|
Olga75
|
danas je bila supica od povrca i zapecene slane palacinke jos ima smokvi i kupina
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.7.2014 14:01:39
|
|
|
|
big mum
|
Imam od juče Pečene punjene paprike sa mesom krompirom i rižom +mješana salata desert SUNČEVE PJEGE Prvi put pravim nadam se da će uspjeti
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 0:34:08
|
|
|
|
Azra_
|
Isprobah Soski lonac by Torbica. Kada smo kod tih ˝kesica˝ da li je neka probala dodatak ˝zapečen krompir sa mesom˝, takođe C kuhinja?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 7:08:26
|
|
|
|
branki*
|
ne znam sta da spremam,a i mrzi me
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 7:13:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
imam corbu od povrca od juce, a danas cu u kesicu da ubacim piletinu i malo krompira uz sve to salatu i cao dovidjenja. Necu uopste da se danas maltretiram oko kuvanja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 7:17:54
|
|
|
|
Anoniman
|
paradajz supica od svezeg paradajza sa bosiljkom, a posto su nam se pre neki dan mnogo svidele mirisne cuftice od tikvica, onda cu da ih ponovim u vecoj kolicini i tzatziki.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 9:56:05
|
|
|
|
soni
|
krompir paprikas sa piletinom ..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 12:53:54
|
|
|
|
branki*
|
sataras.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 13:05:07
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Isprobah Soski lonac by Torbica. Kada smo kod tih ˝kesica˝ da li je neka probala dodatak ˝zapečen krompir sa mesom˝, takođe C kuhinja? Isprobala sam ja taj zapecen krompir sa mesom, i okacila, cini mi se, kao musaku sam je napravila. Danas gulas sa testeninom, paradajz salata, coko kolacici
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 13:06:45
|
|
|
|
Olga75
|
danas samo uzlivanca za rucak , mrzi me sve i stavila sam kukuruz da se kuva blista mi kujna pa da je ne kvarim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 14:26:52
|
|
|
|
mtajcica83
|
Danas pitu od sira i tikvica..Desert breskve.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 14:30:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Grcka musaka i kupus salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 14:42:02
|
|
|
|
bubulence
|
riblja corba za neke, za mene i dete krompir i junetina u rerni.. salata klasika, paradajz, krastavci, luk... lubenica za kasnije
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 14:48:48
|
|
|
|
New Mom
|
Pilav i paradajz salata. Cizkejk stracatela.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 16:30:51
|
|
|
|
superm
|
Već sam dosadna, ali opet recept by Torbi- čokoladni mafini. Pravila juče I danas su traženi pa eto...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 16:37:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: ksena paradajz supica od svezeg paradajza sa bosiljkom, a posto su nam se pre neki dan mnogo svidele mirisne cuftice od tikvica, onda cu da ih ponovim u vecoj kolicini i tzatziki. Molim recept za mirine ćuftice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 16:42:34
|
|
|
|
Didy
|
Šaran i rizi-bizi u rerni, salata: paradajz, paprika i krastavac. Za dezert još uvek imamo tortu s kupinama, piškotama i slatkom pavlakom, a ima i lubenice, pa ko šta voli, nek izvoli. Je l može link do Torbicinih mafina? Ja još uvek nisam našla recept za čokoladne mafine kojim sam skroz zadovoljna, a svašta sam probala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 17:28:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
New Mom stavi link za taj cizkejk.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 18:58:07
|
|
|
|
superm
|
A za veceru ustipke iz rerne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 19:17:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Anci, danas mi nisu najbolje ispale jer sam mislila da znam napamet recept...a bas sam se radovala... Elem, prepisujem: 6 tikvica, izrendanih (ostavis pola sata posoljeno, pa iscedis) 1 jaje 1 luk iseckan ili izrendan 2 supene kasike prezle 2 kasike supene nane, 1 kasika sveze mirodjije, 2 kasike izrendanog sira tipa parmezana, pekorino...prstohvat bosiljka ili 2 -3 lista svezeg bosilljka. 1 prasak za pecivo, malo soli i bibera. doda se malo brasna i sve se to sjedini, ne bude mnogo cvrsto. cuftice vadis kasikom na pek papir koji je malo poprskan uljem i peces oko pola sata na 180 stepeni. (u receptu pise da se prvo zagreje tepsija prazna u rerni i da se onda u vrucu tepsiju slazu cuftice)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 21:41:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Pitu sa sirom i američke palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 22:37:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam danas pravila pasulj,a za dezert sam pravila jednu novu tortu..slikala sam je pa ću je ovih dana staviti u C kuhinju....imaću ručka i za sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.7.2014 23:11:17
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: ksena Anci, danas mi nisu najbolje ispale jer sam mislila da znam napamet recept...a bas sam se radovala... Elem, prepisujem: 6 tikvica, izrendanih (ostavis pola sata posoljeno, pa iscedis) 1 jaje 1 luk iseckan ili izrendan 2 supene kasike prezle 2 kasike supene nane, 1 kasika sveze mirodjije, 2 kasike izrendanog sira tipa parmezana, pekorino...prstohvat bosiljka ili 2 -3 lista svezeg bosilljka. 1 prasak za pecivo, malo soli i bibera. doda se malo brasna i sve se to sjedini, ne bude mnogo cvrsto. cuftice vadis kasikom na pek papir koji je malo poprskan uljem i peces oko pola sata na 180 stepeni. (u receptu pise da se prvo zagreje tepsija prazna u rerni i da se onda u vrucu tepsiju slazu cuftice) Hm, ovo je nešto slično receptu Anabel Langbejn, ili kako se već zove, po kom najčešće pravim. Po njenom receptu idu tikvice (izrendaš ih u čistu krpu pa onda dooooobro iscediš), a posebno umutiš jaje, brašno, feta sir, beli luk, nanu... ubaciš tikvice u tu smesu i pečeš u tiganju. Probaću i po tvom receptu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 1.8.2014 0:56:47
|
|
|
|
Azra_
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: Azra_ Isprobah Soski lonac by Torbica. Kada smo kod tih ˝kesica˝ da li je neka probala dodatak ˝zapečen krompir sa mesom˝, takođe C kuhinja? Isprobala sam ja taj zapecen krompir sa mesom, i okacila, cini mi se, kao musaku sam je napravila. Danas gulas sa testeninom, paradajz salata, coko kolacici Torbi, ja uredno studiram sve tvoje recepte, dobar sam đak, ali ovaj mi je promakao. :-) Kako je ispalo? Kakvog je ukusa? Nije prejako začinjeno?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.