Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.7.2014 21:16:02
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Verka neznam jel Carigradska(tj neznam dal se tako zove). Mleko se uspinuje sa secerom i margarinom,i vrucim se premaze oblanda. Ako je to sto ti mislis. Inace ja je obozavam. joooj,gde me nadje,moja baba samo ovu oblandu pravi.ne znam nikog drugog ko to jos pravi,uvek se setim nje i bude mi toplo oko srca ja nista,bio grasak od juce,niko ga nije ni jeo.za veceru pravila poparu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 11:27:37
|
|
|
|
Didy
|
Juče sam pravila knedele sa šljivama (stigle sveže šljive na pijacu ). Moja deca ih jela za ručak, užinu i za večeru, ništa drugo nisu htela.
< Poruku je uredio Didy -- 26.7.2014 11:37:44 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 11:34:27
|
|
|
|
bubulence
|
uh, jos uvek ne znam... imam brdo povrca, odmrznutu piletinu, verovatno cu sve strpati u rernu i gotovo... mozda napravim varivo od graska... posle cu praviti i plazma tortu ali za sutra, muzicu je rodjendan... corbice imam od juce...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 11:38:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Prepustila sam kuhinju muzy. Znam da ce biti pohovana piletina. To jedino zna.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 11:41:09
|
|
|
|
Didy
|
Sanjice Mi danas ništa nećemo spremati. Deca su otišla na vikend kod babe i dede, tj. jutros su otišla i vraćaju se sutra, ali iskoristićemo ovo vreme da kvalitetno otpadamo i da ništa, pa čak ni izlet do šporeta ne pokvari kvalitet dokolice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 11:46:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Didy jednom prilikom sam mu ostavila pasulj da pripazi. Izasla sam na0olje. Kad sam se vratila serpa zagorela. Bas se iznervirao. Hteo mene da oslobodi, pa je spremio sebi postan sutlijas. Napravio je celu serpu. Nedelju dana ga je jeo. Nisam dobre volje tako da sam zamolila da se danas bakce oko kuhinje i dece.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 11:52:11
|
|
|
|
Olga75
|
danas corba od povrca , peceni pileci bataci i krompir , krastavac salat i ledene kocke kod nas je prostenje pa eto svecano ( sv Ana je ) a sutra ce da jedemo ostatke , nema veze sto je nedelja
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 13:40:22
|
|
|
|
Torbica
|
Kotlic od zeca by mm. Ja cu napraviti kupus salatu. Za desert sladoled a za popodne lubenice!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 17:20:19
|
|
|
|
branki*
|
nista vala posebno.skuvala corbicu od povrca raznog i sad cu vocnu salatu i to je to.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 17:21:28
|
|
|
|
branki*
|
vidim svi vec uveliko jedete lubenice.mi je jos nismo probali ovog leta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 17:59:10
|
|
|
|
milicicak
|
Dorucak: przenice Rucak: teleca rebarca sa krompirom, cvekla. Dezert sladoled, dinja i lubenica (mini buba pojela citavo jedno parce) Vecera: proja sa kajmakom (moj tata izrazio zelju)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 18:06:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Doručak: omlet sa sirom Ručak: domaća supa, neki složenac sa belim mesom, barenim krompirom, šargarepom, tikvicama, suvim vratom, preliveno pavlakom i jajima, zapečeno u rerni Užina: lubenica Večera (za Marka): projice i jogurt
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 18:16:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao, jao, pa dajte slike žene, pišite recepte u C kuhinju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 18:30:05
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy Juče sam pravila knedele sa šljivama (stigle sveže šljive na pijacu ). Moja deca ih jela za ručak, užinu i za večeru, ništa drugo nisu htela. Uh, kako mi se jedu knedle meni su najlepše sa šljivama iz kompota, mnogo su mi sočnije.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.7.2014 23:14:27
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Verka neznam jel Carigradska(tj neznam dal se tako zove). Mleko se uspinuje sa secerom i margarinom,i vrucim se premaze oblanda. Ako je to sto ti mislis. Inace ja je obozavam. Nije Carigradska, to je "kuvana" Isto raritet Da da, moja mama svake godine na Sv. Savu kad je tati rodjendan i imendan pravi ove dve oblande. On ih bas bas voli, a Carigradsku posebno. Jeste Bubi, u pravu si, belanca, limun i seckani orasi.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.7.2014 11:06:58
|
|
|
|
branki*
|
pire,riblji stapici,salata.keks torta i slane kiflice,peku se upravo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.7.2014 11:23:29
|
|
|
|
Anoniman
|
cuftice od tikvica, cuftice/pljeskavice od mlevenog mesa, pirinac, salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.7.2014 11:39:27
|
|
|
|
bubulence
|
juneca supica, pohovana piletina, pire, varivo od sargarepe. sinoc napravila plazma tortu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.7.2014 11:48:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pire od karfiola i cyfte. Za dezert imamo mafine
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.7.2014 11:49:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Ima od juče pljeskavica od pilećeg mlevenog mesa, napraviću još testeninu sa tikvicama. Deserta nema, večeras počinjem sa pravljenjem torti za Markov rođendan.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.7.2014 13:40:05
|
|
|
|
Verolina
|
Kod mene danas punjene paprike
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.7.2014 14:59:19
|
|
|
|
Torbica
|
Za nas kotlic od juce, klincima sam napravila pire i kolutice lignje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.7.2014 15:02:31
|
|
|
|
Biserce
|
Sataras...mmm
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.7.2014 16:15:46
|
|
|
|
big mum
|
Juče Pileću supicu sa povrćem,musaka od tikvica by Vikiviki i kolač od petit keksa i pudinga Danas Makarone sa mljevenim mesom i brdo mješane salate.Deserta ima od juče +lubenica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.