Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 13:28:14
|
|
|
|
superm
|
Pilav i pecivo sa sirom po Torbicinom receptu( pecivo za Sanjicu). Pecivo je strava, probajte. Jednostavno se sprema a ukus je...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 13:47:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Paradajz supica,cuspajz od tikvica,cufte i paradajz salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 13:58:11
|
|
|
|
amelia
|
Telece snicle zacinjenje sa senfom lukom origanom i ostalim zacinima..kore sa maslacem za desert sada cu napraviti rafaelo kocke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 14:00:24
|
|
|
|
superm
|
Sta su kore sa maslacem?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 14:21:44
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja nemam ideju šta da spremim, danas sam radila neke druge stvari, pa ću sad neki brzinski ručak dok mm ne dođe sa posla. Verovatno ću ispeći mlade krompiriće i nešto još uz to, a šta...nemam pojma.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 14:25:47
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: superm Pilav i pecivo sa sirom po Torbicinom receptu( pecivo za Sanjicu). Pecivo je strava, probajte. Jednostavno se sprema a ukus je... drago mi je, tebi se sve svidja! Kod mene danas jednostavno, makarone sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 14:36:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Torbi moze recpet od pre neki dan sa krilcima u rerni i povrcem?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 18:11:12
|
|
|
|
amelia
|
http://www.coolinarika.com/recept/825837/ evo recept superm ja ih pravim sa maslacem i onda kad se ispeku ponovo ih premazem rastopljenim maslacem i super su
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 23:07:40
|
|
|
|
Dada81
|
Za rucak pohovani patlidzani pohovana tikvica uz piletinu nasecenuna trakice prethodno malo premazane senfom ,posle przene.Uz paradajz i krastavac salatu direktno iz baste
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 23:10:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak pohovane tikvice, i sinoc programirala pekaru, jutros u pola 10 me cekao vruc hleb iz nje nisam je koristila sigurno desetak meseci. Rucak juneca corbica za mene i unu , i salata. I vecera tanannnananana Bubiiiiiii Pizzzaaaaaa Torbiiiiii dragaggaggaaaaaaa cekam recepis
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.7.2014 10:25:41
|
|
|
|
Kata90
|
Danas pizzza palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.7.2014 10:38:38
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: amelia http://www.coolinarika.com/recept/825837/ evo recept superm ja ih pravim sa maslacem i onda kad se ispeku ponovo ih premazem rastopljenim maslacem i super su ovo mi bas deluje super!amelia,znaci ti samo izmedju kora premazes maslacem i tako jedes,je li? ja za danas przene krompirice i kobaje,supa i salata i musaka tikvice sa sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.7.2014 11:32:24
|
|
|
|
Olga75
|
kod mene danaske : supica od povrca sa griz knedlama , zeljanik , kuvani kukuruz , smokve i kupine
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.7.2014 12:13:02
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama I vecera tanannnananana Bubiiiiiii Pizzzaaaaaa dobro evo krecem . kod mene pileci paprikas sa krompirom i kupus salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.7.2014 12:22:43
|
|
|
|
vikiveki
|
za ručak će biti, supica,pohovani štapići od pilećeg belog mesa,krompir pire i šopska salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.7.2014 12:27:24
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: amelia http://www.coolinarika.com/recept/825837/ evo recept superm ja ih pravim sa maslacem i onda kad se ispeku ponovo ih premazem rastopljenim maslacem i super su branki ovo mi bas deluje super!amelia,znaci ti samo izmedju kora premazes maslacem i tako jedes,je li Branki mozes ih jesti sa bilo cim a moze i samo njih ja ih jedem najcesce sa prsutom salamom sirom majonezom stavim ih u toster dase iskrckaju i mmmmm super su mozes i bes tostera samo ih napravis stavis sta volis dok su jos uvek vruce i jedes stvarno su super mozes ih praviti i za secerom umesto soli pa daih jedes kremom,dzemom itd ali slane su bolje misljim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.7.2014 12:30:29
|
|
|
|
amelia
|
Danas cu ispeci pileca krilca, tikvice uvaljane u brasno sa pavlakom i jajima zelena salata desert imamo rafaelo kocke od juce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.7.2014 19:03:05
|
|
|
|
Anoniman
|
spageti sa mlevenim mesom u koje sam dodala i patlidzan i tikvice, cisto da ubacim detetu povrca u jelo koje znam da ce jesti.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.7.2014 10:42:44
|
|
|
|
Štetica
|
Pileca supa i musaka od tikvica. Desert je bela oblanda,to sam sinoc napravila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.7.2014 11:07:32
|
|
|
|
amelia
|
Juce bilo jagnjece meso u rerni mladi krompirici zelena salata desert isekli lubenicu Danas riba salmone pomfrit paradajz salata i za desert juce kupila kadaif sad samo daga nalijem sirupom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.7.2014 11:31:13
|
|
|
|
bubulence
|
danas krem corba od tikvice i sargarepe, pita sa sirom i sremusem... naravno lubenica za desert.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.7.2014 11:41:27
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Desert je bela oblanda,to sam sinoc napravila. Carigradska? Da li je moguce da to jos neko pravi sem moje keve? To je inace tatin omiljeni kolac
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.7.2014 11:45:53
|
|
|
|
bubulence
|
moja mama je isto cesto pravi , moj brat je obozava...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.7.2014 12:14:31
|
|
|
|
Štetica
|
Verka neznam jel Carigradska(tj neznam dal se tako zove). Mleko se uspinuje sa secerom i margarinom,i vrucim se premaze oblanda. Ako je to sto ti mislis. Inace ja je obozavam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.7.2014 12:32:28
|
|
|
|
bubulence
|
koliko znam carigradska je bas bela, belanca, seckani orasi...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.