Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 22:46:38
|
|
|
|
tijatija
|
punjene paprike sampinjonima za desert kupili po sladoled i lubenicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 22:57:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas nisam izlazila iz kuhije. Jos sam veceras spremala picu koju cu sutra da pecem. Bas sam se umorila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 23:49:58
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ma nisam, nego sam pacijent, sreca pa imam gde u kuci to da lagerujem! Ja bih crkla da ne kupim! Inace mi se ne svidja princip pecenja biskvita pa mrvljenje istog Ovo pecenje odmah loptica je super, em su one ukusne, vazdusaste, em dobijes iste. Ima lepa knjizica recepata uz njega, ja sam ga u Merkatoru kupila. A slane sam pravila otprilike i ubola sjajnu razmeru sastojaka, pravicu i okaciti! I ja ovo ponekada pravim, medjutim nemam taj aparat nego rukama napravim loptice . Do sada sam ih pravila samo u slatkoj varijanti .klnici se vazda oduseve a i ovi stariji zbog dekoracije i ideje . Ja cesto pravim svasta nesto nego sam jako lijena da to slikam i da stavim ovdje, ali svaki dan citam sta je koja od vas pravila i uvijek dobijem ideju sta bi mogla npr sutra za rucak ili vecery.Fenomenalnih recepata ima , Zene svaka cast
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 0:01:19
|
|
|
|
Azra_
|
Hvala Torbice. naravno, maslac je zdravija varijanta, ali to ću za nas nekada, ovo nezdravo je za goste bilo predviđeno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 9:48:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Domaca zuta supa od koke,sos od mirodjije,kuvano meso,pire krompir,i neki keks kolac sa breskvama koji sam jutros smislila. Imam i lubenicu. A za veceru cu peci ribu koju je upecao mm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 10:02:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas pita savijaca sa sirom za dorucak! Rucak pljeskavice, pire krompir, bareno povrce i neka salata. Vecera sigurno palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 10:09:10
|
|
|
|
bubulence
|
UM a piicaaa ?????
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 10:12:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Smucila mi se u Banji sutra vece
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 10:28:20
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi cak do sutra ces izdrzati ???
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 10:48:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Za ručak spremam domaću supu sa rezancima,krompir pire,kuvano meso iz supe i paradaiz sos.Za dezert imam sladoled koji sam juče pravila
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 10:52:23
|
|
|
|
Olga75
|
supu sam sinoc skuvala , sad cu na brzinu pilece natur snicle , pohovane tikvice ( to cu u pecnici ) krompir przeni , krastavac salata ( na onaj caciki - sa belim lukom i mirodjijom ) juce sam napravila i kokakola kolac sad jos da oberem smokve i to je to posto kod mene niko ne jede kuvano meso iz supice mislim da cu sutra pilav
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 11:28:18
|
|
|
|
jovicaa
|
olga na brzinu, za mene je to gala rucak, ne trudim se uvek bas toliko
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 12:13:51
|
|
|
|
minnica
|
pileća supa, pohovano belo meso, sos od mirođije i bareni krompir
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 12:17:25
|
|
|
|
bubulence
|
supa , sos, meso, nedeljna klasika
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 12:20:30
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa olga na brzinu, za mene je to gala rucak, ne trudim se uvek bas toliko al to je stvarno na brzinu ,mislim natur snicle su gotove za po sata inace ni smo vec i rucali
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 12:35:08
|
|
|
|
majared
|
Boranija
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 12:45:25
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bubulence supa , sos, meso, nedeljna klasika Ja na ovo idem danas, kod mame
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 12:50:36
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: bubulence supa , sos, meso, nedeljna klasika Ja na ovo idem danas, kod mame i ja sam kod mame, ali nedeljni rucak nikom ne prepustam nego ga sa uzivanjem spremam . taman i mami dobro dodje zamena
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 13:33:19
|
|
|
|
Torbica
|
Meni stize sinak, baba ga dovodi vozom, sad cu po njih na stanicu. Skuvala sam pilecu supicu i eno u rerni se krcka povrce (krompir, grasak, kukuruz secerac) u sosu a odgore pileca krilca, okacicu kad stignem. Sladoled za desert i naravno lubenica!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 13:42:06
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan kuvarice kod mene ce biti,supice sa rezancima,djurece peceno meso i varivo od tikvica i gotov rucak.....desert dinje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 13:42:08
|
|
|
|
milicicak
|
Juce: Dorucak: przenice Rucak: bataci sa kelerabom i sargarepom peceni u rerni Vecera: zelena salata sa slaninom, kuvanim jajima i parmezanom sa prelivom od pavlake i majoneza I cheese cake, to nosimo danas svekrvi za rodjendan Danas: Dorucak: palacinke Rucak: teleca rebra marinirana u medu i alevoj paprici pa pecena u rerni, kukuruz secerac i cvekla za salatu Za veceru nesto dijetalno A nocas cu da kuvam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.7.2014 13:45:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak pica. Prvi put sam je spremala i ispala je fenomenalno. Za rucak uglavnom od jyce i samo dodato zapecene tikvice sa sirom i susamom i puno salate.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 13:16:32
|
|
|
|
branki*
|
juce pravila domacu supu,krompir i pilece batkove pecene,sutlijas i pitu sa sirom i spanacom.danas ostaci supe,pite,sutlijas i ispohovacu pilece belo da dodam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 13:25:09
|
|
|
|
bubulence
|
sos becarac i pire krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.7.2014 13:25:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Pita sa sirom i tikvicama i pasulj.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.