Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 15.7.2014 23:30:27
|
|
|
|
madre
|
pileca supa, zapecena boranija sa pavlakom i jajima, kupus salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 7:05:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Juce sam kuvala sarmu. Bas je bila mljac,deca se odusevila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 7:24:13
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: madre zapecena boranija sa pavlakom i jajima Ja ovo obozavam Danas grasak sa piletinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 12:01:28
|
|
|
|
bubulence
|
fileti oslica i rizoto... i nista vise, bas nista
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 12:05:00
|
|
|
|
amelia
|
Danas kus kus sa mlevenim mesom i povrcem. Jagnece meso u rerni i desert kupila sam kadaif samo da napravim onaj siup i gotovp
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 12:15:18
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: bubulence fileti oslica i rizoto... i nista vise, bas nista sta ces vise? kod mene ima samo ono tvoje bas nista
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 12:32:10
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi Tijo, moji su navikli da svaki dan bude i supica ili corbica i desert ali danas ce morati da se snadju. mrzi me...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 13:01:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Upravo zbrckan grasak, sad se kuva.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 14:16:19
|
|
|
|
majared
|
Rezance sa sirom za nas, punjene tikvice za bebu i pecene paprike za goste. Sutra i prekosutra je na sveki red inace nista od rucka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 14:47:26
|
|
|
|
Kata90
|
E pa ja danas nista ne kuvam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 15:42:10
|
|
|
|
Anoniman
|
kako pravite tu zapecenu boraniju? danas lazanja sa spanacem. razmisljam o nekom kolacu za sutra, nesto jednostavno...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 15:51:20
|
|
|
|
minnica
|
Ostalo kupusa od juče, pa sam samo još napravila ćufte od tikvica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 15:52:35
|
|
|
|
jovicaa
|
spagete u sosu od bukovaca, ne da su dobre, njam njam, bas sam iznenadjena, mnogo je ukusniji sos nego sa sampinjonima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 16:12:38
|
|
|
|
nata11
|
Sta koriste kada Vam treba topfen sir, sta uzimate kao zamenu ?
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 17:29:47
|
|
|
|
amelia
|
Ruckali smo dobro i racunala sam za veceru nesto lagano ali najavili su se neocikavani gosti sad moram ponovo da spremam a taman sam pocistila kuhinju napravicu princes krofne i u rerni zapecen pasulj onaj makodosnki tafce grafce jer pobogu prijatelju se to nenormalno jede
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 18:26:52
|
|
|
|
Ana13
|
amelia,nije valjda da vam je taj prijatelj to rekao? A sto kod svoje kuce ne jede pasulj? Kod mene se taj ne bi 'leba najeo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 19:14:54
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 amelia,nije valjda da vam je taj prijatelj to rekao? A sto kod svoje kuce ne jede pasulj? Kod mene se taj ne bi 'leba najeo ana ma da se ja pitam dobio bi sipak hahhaa nego prijatelj je od mojih svekijevca pa oni da mu ugode moji prijatelji nebi trazili vecera po zelji
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.7.2014 19:39:08
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: ksena kako pravite tu zapecenu boraniju? Prodinstas boraniju sa lukom , sargarepom, celerom,pa razlijes u vatrostalnu ciniju, umutis dva jaja, tri kasike milerama i solju jogurta, prelijes preko boranije i zapeces. Ja je tako pravim i extra je. Ja danas-pljeskavicu iz kioska. Nisam je jela vise od pola godine.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 0:21:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam danas pravila običan čorbasti pasulj,tako da za sutra ne moram da razmišljam imaću pasulja i za sutra
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 0:42:03
|
|
|
|
Azra_
|
Kseno, ja boraniju samo skuvam(može i na pari), onda stavim u vatrostalnu, prelijem umućenim jajima i pavlakom, odozgo pospem i malo prezli i u relnu. A preko svega može npr.malo rendanog kačkavalja, ili u mikrotalasnoj otopiš maslac pa preliješ preko i onda u relnu. Brzo je i jednostavno za spremanje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 9:54:18
|
|
|
|
isidora88
|
domaca supica i dinstane snicle
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 10:40:20
|
|
|
|
Azra_
|
Torbice, može mala pomoć za mene?! Onaj kolač sa višnjama, pudingom od vanile i kis.pavlake- da li umesto maslaca mogu staviti onaj margarin za kolače?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 10:45:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Kseno, ja boraniju samo skuvam(može i na pari), onda stavim u vatrostalnu, prelijem umućenim jajima i pavlakom, odozgo pospem i malo prezli i u relnu. A preko svega može npr.malo rendanog kačkavalja, ili u mikrotalasnoj otopiš maslac pa preliješ preko i onda u relnu. Brzo je i jednostavno za spremanje. ja radim isto ovako samo jos ubacim suva rebarca unutra danas supica od povrca i krompir i jaja u rerni. kupus salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 11:49:41
|
|
|
|
branki*
|
danas se izvlacim od kuvanja-ima pasulj od juce i salata,ima sladoled i to je to.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 11:51:51
|
|
|
|
superm
|
Gde seu se izgubili recepti I rr kuhinja?
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.