Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 12:02:24
|
|
|
|
adulence
|
i mene zanima,setih se jednog Torbicinog mljac recepta...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 12:26:42
|
|
|
|
amelia
|
Danas racunam pitu ili burek sa spanacem i sirom i pileca supa a desert imam od juce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.7.2014 16:29:28
|
|
|
|
big mum
|
Pita sa krompirom,mješana salata ,jogurt
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.7.2014 11:44:20
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam danas sve prepisala iz c recepata: *integralni hleb by Torbica *saran sa slaninom by Dijana RR *crna coko kraljica by Klarita
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.7.2014 12:11:57
|
|
|
|
branki*
|
opet spageti sa mlev.mesom i paradajz sosom..ima i supa i fileti oslica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.7.2014 13:24:34
|
|
|
|
minnica
|
zapečene makarone sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.7.2014 13:53:28
|
|
|
|
Anoniman
|
juce cuftice u paradajz sosu i krompir pire i tri verzije mafina - sa visnjama, cokoladnim mrvicama i cokoladom. danas za nekog grasak, za nekog salata sa socivom i tunjevina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.7.2014 18:08:03
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: superm Gde seu se izgubili recepti I rr kuhinja? Nema više rr kuhinje, tu su C recepti.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.7.2014 22:37:21
|
|
|
|
amelia
|
Danas pizza i jagnjece meso peceno u rerni desert isekli lubenicu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 8:49:08
|
|
|
|
branki*
|
przenice za dorucak,upravo jedemo. boranija sa sv.mesom za rucak. skuvacu i griz.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 10:51:18
|
|
|
|
Verolina
|
Kod mene danas lazanje i ooooooooooooooooooogromna lubenica
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 14:12:37
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Torbice, može mala pomoć za mene?! Onaj kolač sa višnjama, pudingom od vanile i kis.pavlake- da li umesto maslaca mogu staviti onaj margarin za kolače? Draga, naravno da mozes. Samo je maslac zdravija verzija. Uspece ti sigurno! Kod mene klasika, batacici i krompirici iz rerne, paradajz salata, coko mafini!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 14:18:22
|
|
|
|
minnica
|
gulaš
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 14:37:53
|
|
|
|
bubulence
|
danas je moj tata zaduzen za rostilj, ja za kiselu corbicu i krompirice, mama za pitu sa visnjama...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 14:40:03
|
|
|
|
branki*
|
uf,kaKO ja volim rostilj,mogla bih stalno da ga jedem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 14:50:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbicina peciva za Sanjicy. Preukusno je. Za rucak letnji djuvec i corbica sa puno povrca sa mesom za Teodoru. I ja se razmisljam za coko mafine. Muz je spremao domaci sok od domacih bresaka.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.7.2014 15:02:47 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 15:00:18
|
|
|
|
Torbica
|
Bas mi je drago, ionako je recept namenski bio! Za tebe i tvoje! E, zaboravih da okacim a okacicu slike u taj recept, ja sam tu smesu izlila u silikonski kalup za kuglof pa mi je ispao kao neki hleb kad se sece.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 15:09:46
|
|
|
|
Olga75
|
zeljanik danas kuvam i nedeljnu supicu , ko ce sutra ustajati u zoru pravicu i kokakola kolac , nama je skroz super a cas posla za desert smokve i kupine , ne znam cega ima vise
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 15:09:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam ih stavila u one bele korpice. Trazila sam pojedinacne silikonske modlice po gradu, ali naravno nema. Sledece nedelje kupujem kalype cake pops,pa da ih isprobam za Sofijin rodjendan
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.7.2014 15:13:31 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 15:14:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Sanjice Delimano ima silikonske modlice. Ja sam pravila corbicu grasak i piletina u novom expres loncu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 15:21:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao sto si me obradovala. Sad cu da virnem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 15:36:47
|
|
|
|
Torbica
|
Sanjice, ja sam pre mora kupila taj cake pops aparatic, i odlican je. Moracu da okacim, pravim i slane i slatke loptice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 15:39:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ti si stvarno cudo od zene.[
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.7.2014 15:48:51 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 17:01:02
|
|
|
|
Torbica
|
Ma nisam, nego sam pacijent, sreca pa imam gde u kuci to da lagerujem! Ja bih crkla da ne kupim! Inace mi se ne svidja princip pecenja biskvita pa mrvljenje istog Ovo pecenje odmah loptica je super, em su one ukusne, vazdusaste, em dobijes iste. Ima lepa knjizica recepata uz njega, ja sam ga u Merkatoru kupila. A slane sam pravila otprilike i ubola sjajnu razmeru sastojaka, pravicu i okaciti!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.7.2014 22:34:30
|
|
|
|
amelia
|
Danas ponovo pizza muz zapeo hteo je sa prsutom i pecurkama desert nista jedemo voce narandze lubenica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pire od karfiola i šargarepeRingerajin kuvar: little_one
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.