|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
27.7.2014 10:22:18   
srculence25
dobro jutro trudnice.malo sam u strahu sutra idem na uz ali tesim se dok nema krvarenja valjda je ok.Neznam jesu li mi hormoni poludeli ali neke situacije koje sam pre tolerisala sad zivcanim i potresem se.Lepo me i stomak boli kako me sve nervira.nije ni tema da pisem o mojim ukucanima user posted image user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1001
27.7.2014 10:24:41   
vonavoj
srculence,znam kako ti je..moji ukucani su se smiriliuser posted image user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1002
27.7.2014 10:36:57   
srculence25
ma sve nervira nemam svoj mir i jos ja ispadam mi se nesme nista reci user posted image niko me nerazumme i ovaj moj mm samo je strani njegove babetine.znaci nocas mi je odsekla 20god zivota kako mi je upala u sobu kao zassto nespavam pola 1 je tresla sam se sat vreme srce mi preskace.Jos upala u beloj spavacici kao vestica u horor filmu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1003
27.7.2014 13:41:41   
Verolina
Ih, bre, Srculence, tako su i meni upadali. Pokazi zube.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1004
27.7.2014 19:59:15   
branki*
ajoj,kako je pocelo da grmi kod nas i sve se smracilo...ovi moji napolju,valjda ce sad..cekam goste,dolazi mi brat sa devojkom i jos nekima,pa cemo malo da sedimouser posted image
sta vi radite,trudnicice moje drageuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1005
27.7.2014 22:25:39   
ivaMark
Drugaarice, evo i mene da napisem koji redak...

Bila sam na UZ u cetvrtak i dr kaze da mi je posteljica treci stepen zrelosti, plodove vode dovoljno, bebac 2.400gr, manje vise 400gr. Bas mi nije svejedno, u ovoj trudnoci sve nekakve trzavice. Nije me pregledala, nije ni videla da imam terapiju utrogestanom vec sam je ja pitala kad ada prestanem da pijem, kao: pa popij to koliko imas jos user posted image Na moje pitanje sta i kako sa posteljicom, pa nista...praticemo, imas CTG jednom nedeljno i ode zena na odmor. Odlucila sam da sutra idem privatno na pregled, jer u domu zdravlja mislim da nemaju vremena ni da te pogledaju a kamoli da se posvete pacijentu.

Koja je na redu sada user posted image

Ne mogu od ove vrucine ni da kuckam, ne mogu da sedim za kompom, odmah me stomak boli...

Pozdravljamo vas sve user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1006
27.7.2014 22:26:40   
Sanjica26 RR
Iva salji u pp gde ste tacno.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1007
27.7.2014 22:31:44   
jovicaa
iva ne brini.. najverovatnije je sve ok.. nego oni tako pricaju bzv panice.. ti ulazis u deveti mesec, tako da samo opusteno.. i normalno da ti je pred kraj trudnoce posteljica treci stepen.. a ako odes privatno garant ce te smiriti, tako da najbolje da odes

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1008
27.7.2014 22:33:13   
bubulence
vece devojke.
mi smi sada dosli kuci, malo smo lutali.
nema marty da se javi... ipokrisia isto izostaje!
ivamark, bice to sve super!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1009
27.7.2014 22:51:21   
SunFlower
'Vece i od mene.. Iva, ne brigaj. Doktori nisu fer, najlakse je trudnici ubaciti "crva sumnje", i sad ti trebas da se sekiras a nemas razloga sigurna sam. Lepo ti zakazi i idi privatno!user posted image
Ja lepo ne znam sta cu s mojim apetitom, sva mi se hrana gadi osim voca, peciva praznog i jogurta. A trudim se da jedem svako malo jer me mucnine hvataju samo kad sam gladna. O mirisima da ne pricam, cak mi i paradajz smrdi..user posted image

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1010
27.7.2014 23:23:22   
bubulence
sf proci ce. meni je tako bilo na pocetku, poslednjih nedelju dana ne mogu da obuzdam glad. jedem sve sto mi dodje pod ruku.
zene, koliko cesto radite oonooo user posted image ?

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 1011
28.7.2014 0:19:09   
srculence25
i mene zanima odgovor na isto pitanje user posted image mm navalio tako cesto user posted image /nije bio toliko uporan kad se radilo na tome kao sada/a mene strah.Jos sam jedno vece imala braon pa se uspanicila a tacno je padao datum kad sam trebala inace dobiti.

Direktna veza do poruke: 1012
28.7.2014 0:29:08   
Štetica

IZVORNA PORUKA: bubulence

Hahaha,volim seks i rado ga se secam...
Do 12-te nedelje mi je bilo zabranjeno od dr,posle toga sam imala dva puta u pokusaju,ali ja nemogu da se opustim,tako da je zavrseno neslavno.
Ako je trudnoca uredna,bez komplikacija onda u akciju kad imate zelju.
Bubi tebe opet muci neki peskiruser posted image ?

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1013
28.7.2014 0:57:08   
srculence25

IZVORNA PORUKA: Štetica

posle toga sam imala dva puta u pokusaju,ali ja nemogu da se opustim,tako da je zavrseno neslavno.
Ako je trudnoca uredna,bez komplikacija onda u akciju kad imate zelju.
Bubi tebe opet muci neki peskiruser posted image ?

user posted image u pokusaju dobra si.I ja tako nemogu da se opustim.Jao sutra uz nekako se radujem ali malo strahujem samo da se lepo razvilo

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1014
28.7.2014 7:19:27   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: bubulence

Kad sam budna do makar 22 user posted image

Ovaj moj isto navaljuje kao blesav. Ali znam da će tamo oko 6 meseca već da bega. Nisam onda toliko 'pokretna' i gibiljiva user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1015
28.7.2014 7:32:47   
branki*
gde ste,drugariceuser posted image
mi ustali rano jutros opet,kisa pada i grmi.boze,kako je malopre negde udario grom,tako je puklo,kao bomba.sinoc nam bilo drustvance,sedeli do kasno,bilo lepo,bas volim kad nam dodju prijatelji...
ja nemam odnose sa muzem,imala sam u pocetku,a posle kad sam prokrvarila,prestali smo,tako da...
sta vi radite?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1016
28.7.2014 9:14:33   
vonavoj
jutro,kasnim na RR,ustala u pola 8..ali dok sam jela,ves,raspremila..tek sad pijem kafu! vreme je uzas..niti da ukljucujem ves..a cekala sunce..beli sam u susilicu ukljucila!
odnose nismo imali od pocetka,zbog krvarenja..mozda bi na kraju mogli,moracu da pitamuser posted image
jedva cekam uz,jos nedelju dana,priblizilo se!
iva, III stepen ne mora nista da znaci,nemoj da se nerviras,na ctg se vidi da li beba pati... i prati pokrete!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1017
28.7.2014 9:21:13   
anita
Dobro jutro svim user posted image i od mene.
Ja sam jutros ustala u 6:00. Već oko 6:40 sam bila u ambulanti. Pošto sam u petak bila na komisiji morala sam da odnesem onu potrvdu kako bi mi dali doznake.
Pošto je danas i zakazivanje i gužva je sestre su mi rekle da dođem u sredu user posted image
Kad sam već bila tamo iskoristila sam i zakazala pregled 11.08. je prvi slobodan termin jer mi je dr.sada na godišnjem odmoru.
Tako da čekanje do 11.08. i našeg sledećeg pregleda

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1018
28.7.2014 9:26:39   
vonavoj
anita,sad ce to brzo..pre se ne bi nista ni videlo!user posted image
ja sam poslednji uz imala 2.6.i tek sad 4.8.za dva meseca..i evo priblizilo se!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1019
28.7.2014 9:39:31   
anita
Von ja sam već bila na dva UZ. Hvala Bogu do sada je sve bilo OK.
Prvi put idem kod moje dr.u ambulanti pa mi je malo frka. A iskreno se nadam da je sa mojim user posted image user posted image user posted image sve u najboljem redu.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1020
28.7.2014 10:21:46   
bubulence
stetice peskiri padaju kao ludi, vise ni ne koristimo user posted image .

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1021
28.7.2014 10:35:12   
M@rty
Zdravo drusto... tu sam jos uvek 2u1. Juce smo bili na svadbi i bilo mi je lepo. Konacno sam izasla negde. Jutros bila na ctg-u, i jos uvek nista. user posted image

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

Direktna veza do poruke: 1022
28.7.2014 10:50:55   
bubulence
e bas sam videla sliku na faceu, divna si bila. docekaces termin, videces user posted image

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 1023
28.7.2014 10:55:41   
M@rty
Hvala bubi user posted image
Ja jedva cekam da se porodim. Vise ne znam kako da se namestim uvece kad legnem, ubi me nesanica i sve zivo me boli

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

Direktna veza do poruke: 1024
28.7.2014 11:14:59   
Sanjchezze
Dobro jutro i od mene stomacici :)
Nije me bilo neko vreme imali smo puno posla pa sad kad sam napokon slobodna eto me da se javim i da pozelim divnu trudnocu svim novim trudnicama user posted image
Ja jutros isla da radim ks, secer, urin, vb i antitela pa u sredu na uz napokon. Stomacic se vec lepo poznaje i cim me neko vidi odmah pita jesam li trudna, napokon izgledam kao trudnica a ne kao da sam debela. user posted image Inace do danas sam se ugojila 1,5kg, valjda to nije puno. A neko je pitao za odnose, kod nas ih nema nazalost, doca zabranio u prvom tromesecju ali mm se i dalje plasi tako da jos uvek nista user posted image

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here