|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
4.7.2014 11:11:52   
wivern

IZVORNA PORUKA: cetvrtko

a joooj .... ja kijam samo kada mi sunce udje u oci ili zbog prasine eventualno ali me zato mm budi cjelu noc sa svojim kijanjem od alergije :D

Razumem coveka u potpunosti user posted image
Mene obicno uhvati alergijski suvi kasalj od koga promuknem jer kasljem kao konj, tako da mi ovo kijanje dodje kao odmor.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 176
4.7.2014 11:14:28   
cetvrtko
a jao .... bas mi je zao .. on svaki dan pije neke tablete koje mu neutralisu alergiju za cijeli dan ali uvece me ubi zivu :D svaku noc ga sutiram u bunilu kao da je on kriv za to :D

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 177
4.7.2014 11:22:47   
wivern
Eh da, tablete...nema tabletica u trudnoci, zabranjene su user posted image
A i da se ne lazemo meni nista nisu pomagale a probala sam dosta lekova za alergije. To je zato sto sam ja baksuz a na baksuze nista ne reaguje user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 178
4.7.2014 11:33:45   
Trcosava
Di ste mori????

Kojo delate?

Ja sam danas na nekom spidu, zato sam juče bila ni za šta! Danas obrisah svu prašinu, preprskah onim prontom, pa sudove, pa kuhinju i sad blejaž!

Još samo 2 dana!

Štetko sjajno za nuhalni!user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 179
4.7.2014 11:36:12   
ivaMark
Joooj, koliko ste se raspisaleeee......

Njica, meni je stomak isti kao u prvoj trudnoci, okrugao i loptast, tada je bila devojcica a sada decak, ja bas i ne verujem u te oblike stomaka user posted image

Von, skroz si u pravu sto se kuhinje tice...prosto se pitam odakle zenama inspiracija da spremaju svakog dana rucak, veceru, desert... Super za rezultate user posted image

Nisam znala da V i Nj imate sestre bliznakinje.....super. Von, jos tvoja prirodno....a bile ste i ohooohoooo teske za dvojke...

ishler, i kod tebe jos malo, sad ce to caskom da prodje.

Cetvrtko, dobro nam dosla.

Ja bila juce kod dr. Pregledala me rucno samo i kaze da je grlic mekan, skracen (jedva ga ima jedan cm) i uloziv, i dalje Utrogestan...joooj kako se babac ritnuo kada me pregledala, bilo je u fazonu: sta hoces bre, ti user posted image ... Uz ce mi raditi za dve nedelje.. i ide dr na odmor od 25.jula do 11. avgusta...pih...bas sam se razocarala, i to mi je prvo rekla da dodjem posle 11. avgusta pa sam joj ja naglasila da krajem ovog meseca ulazim u deveti..do 11.avgusta mogu i da se porodim, hahhaha, mada ne znam kada planira da mi ukine Utrogestan..

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 180
4.7.2014 11:38:24   
wivern
Skokni i do mene kad si u takvom speedu...greota je sad da se smoris od nemanja posla user posted image Ja odo' po bus plus za trudnjace ne mogu vise da placam, sta cu kad sam postena, a ni da ih slusam kako mi objasnjavaju da treba da izvadim kartu za user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 181
4.7.2014 11:42:09   
Trcosava
Nema, istrošila sam se user posted image sad sam samo za izležavanje, po mgoćustvu na nekoj plaži :D

sad poočinje glava da me boli grrrr

Uf zaboraveh! Četvrtko dobrodošla!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 182
4.7.2014 11:52:53   
vonavoj
ivamark,jos malo! A grlic ti se posteno skratio!user posted image user posted image bitno da se ne otvaras! a sigurno i mirujesuser posted image
stigle smo iz setnje,jos nije toplo..morale smo na ljuljaske..sad me ceka rucak..i da zamolim kumu da me ofarba,idemo veceras na rodjendan,pa bi valjalo...user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 183
4.7.2014 12:38:24   
Njica
IZVORNA PORUKA: ivaMark
..joooj kako se babac ritnuo kada me pregledala, bilo je u fazonu: sta hoces bre, ti user posted image ...

Hehehee, dusa mozda spavala taduser posted image

Dada, ima nas bliznakinjaa i moja mama se prirodno porodila sa nas dve od 3.300 i 3.000user posted image . Kako li je tebi onda bilo vonavoj kad se udavala i odlazila, ova moja sada plaki jer kad bude dolazila s muzem na rucak kod mojih,ja moozda necu biti tuuser posted image jer odoh na drugi kraj grada ( koji je udaljen 15min). Ali razumem je, uvek, bezuslovnouser posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 184
4.7.2014 12:43:39   
Njica
Wivern, sta je bilo sa kicmom prosle god.?
Sanjalicee, to je druga bebica sto posto, namesta se mene od ove jedne nekad se zgrci nisko mishic tj materica, eto bas sinoc mi je nisko stomak sav bio stvrdnut.user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 185
4.7.2014 12:51:45   
branki*
zdravo,devojkeuser posted image
ja upravo dosla sa ultrazvuka i iz grada..gledao dr vaginalnom sondom,kaze sve je kako treba,vratni nabor je odlican 0,95 cm,tako da danas ili sutra ujutru dam krv za dabl,mada on ocekuje da ce biti sve u redu.i kaze ako je dabl ok,nema potrebe da radim ni tripl,niti bilo kakva druga genetska ispitivanja.super mi je ovaj docauser posted image
njico,to se i meni cesto desavalo sa bozom u trudnoci,ja sam mislila da se to boza mrda,mada sam posle cula i da su to kao neke bezazlene kontrakcije.u svakom slucaju,nije opasno,mozda ne bi bilo lose da malo odmoris ili usporis.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 186
4.7.2014 13:06:26   
cetvrtko
hvala na dobrodoslici :) tako ste sve divne da se ja ovje osjecam potpuno domace :D xexe ...... i lijepo je cuti da ste sve dobro :))

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 187
4.7.2014 13:39:46   
vonavoj
uh,njica,grozno je bilo.. i sad je,toliko mi treba u nekim trenucima,samo ona i niko vise..ali takav je zivot..
samo neka je ona srecna!makar i 650km! vidjamo se 2-3 puta godisnje..user posted image
rucak gotov,uh,luda sam zena,kao i sve! opet sam crkla! sta cu kad mi se jelo pohovano belo i krompiri..

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 188
4.7.2014 13:40:50   
vonavoj
branki,odlicno za nuhalni,to je super!!user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 189
4.7.2014 13:41:53   
sansa
zdravo trudnice moje i ja od jutros vredna nesto mada me i dalje ubija grlo i kasljem a i nos mi je zapusen , lecim se propolisom, sirupom decijim od belog sleza , siskam onaj neoangin i jedem med ali nista bolje nesto...ne znam sta bih smela da uzmem da me prodje to a dr. mi radi tek od ponedeljkauser posted image
Inace ovako sam super bebac se mrda po ceo dan pa cenim da necu jos da se poradjam bar do 7jula..kaze moja snajka ja se poradjam samo na praznici user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 190
4.7.2014 13:49:07   
vonavoj
sansa,ako mislis da je za antibiotik,bolje uzmi,da se ne mucis..mislim da smes cefaleksin..ima neki drugi dr da te primi?

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 191
4.7.2014 13:54:28   
cetvrtko
i ja sam cula da cefaleksin moze :) e a za grlo izcedis jedan limun i dvije kasike mena ,to popijes pred spavanje i ujutru :) meni pomaze .ja sam protivnik lijekova inace sve dok ne prigusti :D

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 192
4.7.2014 13:55:49   
cetvrtko
MEDA pardon :D

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 193
4.7.2014 14:12:44   
Štetica
Dan trudnice,evo i mene sa EUZ,dr mi lepo sve pokazivao na ekranu,ma uzivancija prava. Po njemu je beba 7,54mm nuhalni je 1,8.Po M sam danas 12+3 po uz 13+2,mada dr kaze da to nema nikakve veze,i da moze da se promeni do sledeceg uz. Setio se covek da je mm visok 202cm,pa kaze beba povukla na tatu
user posted image . Inace danas mi je radjen pregled sondom na 4D uz aparatu,a juce je dr gledao preko stomaka,na nekom aparatu koji je moja generacija.
Nasla sam konacno brus,da lepo sve drzi,sa velikim korpama i uskim ledjima,a sto je najbolje platila sam ga samo 600din,srecna sam kao malo dete.
E da,aj vi sto ste raspolozene danas za kuvanje,ciscenje i takve stvari prosetajte i do mene,jer mene to danas mrziiii. Vrhunac kulinarskih sposobnosti ce mi biti supica iz kesice.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 194
4.7.2014 14:20:04   
Njica
Bubulencee, odmaras nam na cistom vazduhu, ne moz'' bolje na leto!user posted image
Branki, supeeer rezultat dabl testa, odlicno! hvala ti mnogo, bas mi je sad i gospodza mama rekla da se to materica priprema al'' za kasnije i da je okej dok ne boli cesto, imala sam ih ja i u 6.nedelji pa kao i mnoge dobila Utrogestan i jos uvek ga pijem. I malo cu sad da pruzim sebi leskarenje i tv, trcala sam ovih dana oko svadbe, sad nek'' malo drugi user posted image
Vonavoooj, nista ne moze da zameni vidjanje uzivo a kad pomislis treba ti stalnouser posted image , ali to sto je srecna onda bude ono najvaznije, i meni je samo da je ona sigurna, u sebi presrecna svojim zivotom i bude lakseuser posted image .
Sansaaa, lep datumcicuser posted image

< Poruku je uredio Njica -- 4.7.2014 14:21:00 >

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 195
4.7.2014 14:22:56   
Njica
Heheheee, Stetice, reci kako je medeno visoka bebicaauser posted image user posted image i tebi bravo za super rezultatee, sad uzivaj!user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 196
4.7.2014 14:27:59   
vonavoj
stetice user posted image user posted image user posted image
rucale smo,mm kasni.ne mogu da ustanem sa stolice kad jedem,valjda kako sednem,nizi sto,pa preko stomaka..jedva ustanem..sve mi je pritisnuto..i odmah moram u wc!

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 197
4.7.2014 15:02:37   
wivern
Stetko user posted image
Njica imam neka okostavanja na prsljenovima, suzen prostor izmedju dva prsljena i jos nesto i ne secam se vise. A proslog oktobra me stislo toliko da nisam mogla ni fa se ispravim a ni da hodam, ni injekcije mi nisu pomogle. Zato se brinem da me ne uhvati opet sa ovim razmestanjem bebca u stomaku.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 198
4.7.2014 15:45:37   
plačljiva
Wiv,malo više leži,od lekova i injekcija za išijas ne smeš ama baš ništa.Jedino paracetamol za bolove(Febricet je to),ako nisi alergična...
Ja se psihički pripremam za AC sledeće nedelje...Ko preživi pričaće user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 199
4.7.2014 15:56:05   
SunFlower
Dobar dan trudnicice, bas je lepo sto ste sve veseleuser posted image
Vreme je divno kod nas, vodila sam sina da mu kupim dugo cekani i zeljeni big bobby bike, mislim da ce spavati pored njega, toliko je srecanuser posted image
Blago vama koje ste isle na preglede i videle bebice, ja jos ne znam sta se unutra desavauser posted image ali cu se strpiti dok ne budem 6 punih nedelja, taman da se raspitam oko izbora doktora, nemam pojma kod koga cu. Od skoro smo ovde i jos nisam isla kod lekara, a plus i ne znam jezik dobro i zbog toga mi se ne zuri. Naci cu valjda nekog normalnog da proca srpski ili engleski eventualno.

A kako mi trudnice stojimo sa podizanjem tereta, tacnije dece? Ja izbegavam ali nekad prosto moram. A i kesa iz marketa kad idemo ujutru po namirnice bude malo teza, pa gledam da raspodelim kupovinu na dva dela.

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here