|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
3.7.2014 15:25:41   
cetvrtko
xaxaxa pa super ..... a majke ti kako se to pravi za nick :D ? gdje to da trazim

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 151
3.7.2014 15:26:26   
pari
hvala branki, već sam se zabrinula za te bakterije...
Mille, razumem te skroz, i ja jako slabo spavam, što od piškenja, što od bolova, što od treme user posted image
ni ja još nisam sve spremila, ali se nadam da ću završiti ove nedelje...
krenula sam danas malo da peglam, barem za ono prvo vreme da imamo...pelene, nešto garderobe...

dobro došla četvrtko!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 152
3.7.2014 15:29:50   
cetvrtko
hvala ti pari :)

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 153
3.7.2014 15:50:06   
Štetica
Cetvrtko imas temu kako se postavi tiker,ukucaj u pretrazivacu(ovom na forumu),vrlo je jednostavno.A kad misem predjes preko nika neke od trudnica videces kako to izgleda.Tako nam lakse da pratimo ko je koja nedelja,jer trudnicki mozgovi rade smanjenim kapacitetomuser posted image .Ako sam dobro zapamtila sa dabl-teme ti si 12+3 danas,tako da nam je trudnoca u dan ista.
Ja sam danas morala na uz,posto me danima vec boli stomak,onako nisko,a nocas je bilo uzasno.Imam upalu mokracnih kanala i krenuo mi pesak iz bubrega(gde me sad nadje).Uradio mi i komplet uz posto sam 12-a nedelja i vejiki smo 62mm,nosna kost prisutna,nuhalni je 1,2mm.Kaze da je sve ok.Mada cu sutra svakako na uz u bolnicu,posto sam zakazala,na mnogo bolji aparat i bas detaljan pregled. I da ako se smiluju da mi daju slicicu sa uz,nemam jos nijednu,nesto su postali cicije.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 154
3.7.2014 15:51:01   
SunFlower
Cao svima, dobrodosla cetvrtko, skolsku trudnocu zelim!

Ja sam postavila tikere ali ne znam da li sam ispravno uradila, posto ovde uglavnom sa fona citam. Nadam se sa se vide.
Meni je jos isuvise rano za trudnicki stomak, ali mi je naduven a s obzirom da sam mrsavica ja ga vec primecujemuser posted image mislim da inace u drugoj trudnoci to tako ide, meni se ni od prve nije kako treba povukao. Planiram sledece nedelje na pregled, nadam se da nije rano. Htela bih da krenem sa vitaminima sto pre, mislim da sam malo anemicna. Inace nemam jos ni mucnine ni nista, osim boluckanja oko materice i donji deo ledja, pa ne mogu puno da setam umorim se.

Prijatan dan svima!user posted image

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 155
3.7.2014 16:06:59   
cetvrtko
stetice nadam se da ce ti sve to biti dobro i da ce brzo proci ..... moj doktor je prezauzet a ja da mogu bi isla svake sedmice na pregled :D xaxa malo sam paranoicna po pitanju svega . sve mi je novo pa je to valjda normalno . :D i da dobro si shvatila ja sam 12 + 3 . :) kada sam bila na pregledu zadnjem (11+3) bili smo 47.4 mm :)) ja nemam nekih vecih problema .... osim sto me malo bolucka glava ,vrtoglavica me smorila bas i pomalo me boli donji deo stomaka ( beba sada ide gore pa je to valjda zbog toga ) :)

sunflower cestitam :) ja sam mucnine dobila u 8sedmici i trajale su mi samo nekih 15tak dana :) ali me sada muce brtoglavice uzasne :D ja sam cekala na prvi pregled do osme sedmice ali kazu da se valjda u petoj moze vidjeti :)

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 156
3.7.2014 17:07:03   
Ipokrisia
Dobar dan i od mene trudnicice, cetvrtko dobro nam dosla!! user posted image

Zenice moje, ja danas nisam mogla da izdrzim na poslu,padala mi glava na tastaturu i otisla oko 13h kuci.Bukvalno sam odmah zaspala i evo 3 sata odvalila od spavanja, malo pre sam ustala. Nego na zalost imala sam svoj prvi "Trudnicki" san, tj san vezan za trudnocu gde se nesto lose desilo i ustala sam sva istraumiranauser posted image bukvalno sam u snu sve prezivela kako bi izgledao gubitak bebe i to malo vece, i skroz sam u soku,evo ne mogu da se oporavim user posted image ne mogu da verujem sta sanjam!!

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 157
3.7.2014 18:17:07   
branki*
nema na cemu,pariuser posted image
cetvrtko,dobrodosla!
ipokrisia,verovatno si puno opterecena i dosta razmisljas o trudnoci,pa te stiglo i u san...mrzim takve snove,posle ti treba 2 dana da se oporavis.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 158
3.7.2014 18:26:26   
branki*
opa,cetvrtko,dobro si se ti snasla,odmah i avatar i tikeruser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 159
3.7.2014 19:37:48   
cetvrtko
xaxaxa cuti .... jedva :D sva sam se preznoila :D

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 160
3.7.2014 22:34:08   
vonavoj
Dobro dosle nove trudnice!!!
Isla sam po briseve,sve je ok,dr pogledala rez.krvi..odlicno!
Kaze nema bazena i kupanja u stajacim vodama..samo more..
A na Zlatibor cemo moci ako na pregledu 7.8bude sve ok!

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 161
3.7.2014 22:40:30   
bubulence
cetvrtko dobrodosla!
Ipokrisia, ti grozni snovi su na zalost cesti u trudnoci user posted image .

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 162
3.7.2014 22:42:03   
cetvrtko
drago mi je da cujem da je sve ok ..... vjerojem da ce i ostalo biti super :) .... cula sam da su bazeni inace jako losi po trudnice a svakako imam gadjenje od njih tako da nemam problem sa tim :D

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 163
3.7.2014 22:44:13   
cetvrtko
hvala na dobrodoslici :)

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 164
3.7.2014 22:51:25   
Njica
Dan posle sanjanja tako necega ostanes pod takvim utiskom, ali prodje brzo jer je bio samo san!
Vonavoj, bas lepo za dobre rezultatee!user posted image
Trudnice, jel ste osetile ponekad da se tiba na nekom mestu stvrde i zategne malo? Bas bude osetno pod prstima, malopre mi se to dogodilo, ne znam jel se bebironce to namesta ili mi je od nezgodnog polozaja ili?

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 165
3.7.2014 23:12:18   
bubulence
njica draga, moze da bude da se beba tako namesti. ne brini, da je bilo sta drugo imala bi i neke bolove. zatezanje ces sada osecati sve cesce.
nego, blizi se vencanje, jesi uzbudjena ?

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 166
3.7.2014 23:15:32   
Njica
Bubulence, s obzirom da nema bolova i da po celi dan lupka ''''vamo tamo, rekla bih da se namestala nesto posteno. Drago mi je sto je na tatu izgleda, namesta se jasno i glasno i probudi me i onda odvali 12h hrk, hrk a ja zvrjim razbudjenauser posted image
Jooooj, jesam, draga, hvala ti na pitanju, uzbudjena sam jer je proslo zakazivanje i sve i sad mogu da se posvetim emotivnom delu i uzivanju i neobicnom osecaju napustanja moje sobe :) Mada i da se udajem za godinu dana isto bi bilo emotivno!
Steticeee, mnogo mi je drago za bebca, odlican nuhalni! Mislim da bi trebalo da ti dadnu slicice, a onda ih postavi kad dodjes ''''vamo:) I da ti brzo prodje upalauser posted image

< Poruku je uredio Njica -- 3.7.2014 23:19:13 >

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 167
3.7.2014 23:20:34   
Njica
Kako si nam ti danas, bubulence?user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 168
4.7.2014 9:01:55   
vonavoj
jutro!
njica,moja luda sestra se udala i otisla u Zd,mozes misliti sad nasu razdvojenost!!user posted image
ne znam sta bi bez neta! ona ima dva sina,a evo ja cu dve cerkeuser posted image ..inace njena deca su tetkino zlato,iako smo razdvojeni,krv nije voda,koliko smo vezani,a tako mali!
cetvrtko,sunflower user posted image user posted image za tickere da pratimo!
inace,i moja mala je nemirna,samo se guzi,udarauser posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 169
4.7.2014 10:13:51   
wivern
Zenskaci pa gde ste, samo je von vredna od jutros. Mene od juce tako boli donji deo kicme da sam pocela i da se kocim. Ja inace imam problema i prosle godine sam se tako ukocila da mi ni injekcije nisu pomagale, moracu da se posavetujem sa dr sta da radim.
Ja u utorak zakazala uz, jedva cekam da vidim koliko smo narasli user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 170
4.7.2014 10:25:06   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Njica

Kako si nam ti danas, bubulence?user posted image

dobro sam draga, jedan dan sam kilava sledeci dan se osecam savrseno i tako u krug.
juce smo dosli do mojih na Frusku Goru da se malo nauzivamo na cistom vazduhu.

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 171
4.7.2014 10:33:05   
cetvrtko
zdravo stomacici . kako ste mi ? :) ovdje kod mene bas lijepo jutro :) e da ,da vas nesto pitam . kinuh jutros i osjetila sam bol kao da su mi se bas zgrcili jajnici na momenat ,je li se to i vama desavamo ? :* :)

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 172
4.7.2014 10:57:21   
wivern
Da i jos uvek se desava, i to nekada bude bas jak grc ali me uhvati samo kad lezim na ledjima. A ko za inat me od pocetka trudnoce muci alergija ii cesto kijam.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 173
4.7.2014 11:07:33   
cetvrtko
a joooj .... ja kijam samo kada mi sunce udje u oci ili zbog prasine eventualno ali me zato mm budi cjelu noc sa svojim kijanjem od alergije :D

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 174
4.7.2014 11:08:01   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage trudnice.

Mene ubijaju mucnine koje traju po ceo dan pa pokusavam da sto vise spavam . Samo da vreme brze prodje.user posted image

Vec drugo vece za redom me ziga sa desne strane. Traje kratko pa prestane. Jedna bebica mi je valjda sa te strane. Kaze doktorka da je nize.
Nadam se da se samo gura i pravi sebi mesta user posted image
Kontrola je krajem sledece nedelje pa taman da vidim koliko su porasle.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here