Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 13:45:52
|
|
|
|
vonavoj
|
moja ume sama da se zaigra,sad mi je trazila da spava..eeeeeeeeeej..sreca,sreca, radost!! inace ne spava popodne,valjda se izmorila 3 sata se jurila sa drugaricom! ostavila sam je u sobi,videcemo sta ce biti..cesto ume da ne bude nista
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 14:16:30
|
|
|
|
Štetica
|
Za divno cudo nisam bila nestrpljiva ovih mesec dana od proslog uz do sad,al zato danas i sutra ima da budem fiju-fiju,tj vec jesam.U to ime odoh da odspavam jednu partiju. Mm je upravo otisao na posao,tako da je mir i tisina u kuci. E ako volite šam-rolnice,izvolte u goste kod mene,od jutros sam se zezala sa njima da napravim,pa taman da se ohlade dok se probudim.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 14:19:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Ivo, pisala sam negde - to mi bre dan D Von odlično znam kako ti je, mi nismo išle do grada,išle smo do prodavnice. A ostali UZ su mi sada tako nebitniiiiiii, čak nisam imala ni euforiju pred prvi UZ. Valjda mi lakše da strepim, pa kad mi kažu sve ok onda sreća sreća, rados' rados'!! Ko preživi pričaće Posle će me verovatno kopkati UZ oko 20 nedelje da mi kaže pol
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 14:19:47
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja nosim inace 75B, a za sad ne osecam potrebu za vecim brusom, iako me malo bole grudi sa strane, ne primecujem da su nesto spec narasle...Neko mi je rekao da se grudi obicno dosta uvecaju kod zena koje nose devojcice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 14:54:40
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam i dalje slogirana od jutros i samo dremam. Stigli mi rezultati i secer mi je sada 4.1, prosli put je bio 5.2 i to verovatno od 2 kg tresanja dnevno Trco posle 7.7 cemo da nazdravimo kako dolikuje trudnicama Mrzim kad ispisem celu poruku i na kraju mi prijavi neku gresku grrrrrrrrrr
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 15:01:01
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Štetica E ako volite šam-rolnice,izvolte u goste kod mene,od jutros sam se zezala sa njima da napravim,pa taman da se ohlade dok se probudim. uf,ja volim..kod tebe stalno nesto slatko,juce kuglof,danas sam rolnice moracu i ja neki kolac da pravim,samo gledam recepte i smisljam sta bih jela,a nikako da napravim. ja opet bila u skoli,nikako da zavrsim...zaglavismo ceo radni dan skoro.boza spava,ja tu cackam,i tako....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 15:03:21
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Posle će me verovatno kopkati UZ oko 20 nedelje da mi kaže pol E, ja sam sad bas u tome! 9.7. jedva cekam da ustanem i odem u Front. Izmere duzinu bebe, pogledaju srculence i sta treba jos sve i onda i pol. Stetice, lepo odspavaj sad. Wivern, super za secer!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 15:06:22
|
|
|
|
branki*
|
pa,jeste wivern,meni je sad secer bio 5,2,kao kod tebe,normalno je do 6,ali sam ja zaboravila,pre vadjenja krvi sam jela neke vocke,tako da moguce,to se odmah registruje.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 16:04:23
|
|
|
|
bubulence
|
Stetice a da se ti preselis malo severnije . ne bih ti izbijala iz kuce . prijavljujem se na listu osamucenih, danas sam bas bzvz.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 16:11:14
|
|
|
|
sansa
|
Sto je lepo kad pijes vodu iz frizidera i hladan biter lemon pa onda pocnes da kasljes i da te boli grlo ...sad i da pocnem da se poradjam ne bi mogla da ga izguram jer se odmah zakasljem i nestane mi vazduha a da ne pricam o tome da pisnem svaki put ..razmisljam o pampersu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 16:36:12
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,sansa,i meni prija voda iz friza..samo cekam da me boli grlo! trco,7.7. ce brzo,a posle cekanje do pola..duuuuugooo..mada leti trudnoca,stvarno! jbt,vec sledece nedelje trece tromesecje! .. ja sam imala 2.6.uz,pa tek 4.8..nacekacu se..i dalje kad me ljude vide misle da nosim decaka,i stvarno mi je stomak otisao u spic samo sortirala sam Tikine igracke,crkla,koliko ih je,a sve dole ..a ona jos spava,ej,nije spavala mesecima!!! zamracila joj sobu i uziva,a tisina!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 16:40:22
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja sam i dalje slogirana od jutros i samo dremam. Stigli mi rezultati i secer mi je sada 4.1, prosli put je bio 5.2 i to verovatno od 2 kg tresanja dnevno Trco posle 7.7 cemo da nazdravimo kako dolikuje trudnicama Mrzim kad ispisem celu poruku i na kraju mi prijavi neku gresku grrrrrrrrrr Odlično za seKer! Nego, kad mi teta kaže da je sve ok u ponedeljak, postoji velika šansa da ti skočiš do Karaburme i to pre nego što ti misliš Skontala sam da si otišla da dremaš dok se ne javljaš :P A što se tiče ošamućenosti.. Jutros sam još i imala snage da popeglam veš, pa sudove dok sam oprala... Pa do prodavnice, pa smuti salatu, pa Ani ručak... Evo sat vremena je jela 2 krompirića i 4 riblja štapića. Ali boli me paja, ne žurim niđe
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 17:00:18
|
|
|
|
vonavoj
|
sad sam se cula sa zaovom,i nju je smantalo vreme..spavala je sa detetom 3 sata..boli je dupe,kad joj mamica sprema rucak i sve radi! a ja cekam mir kad mi dete spava,pa onda navalim reko,ja trudna,a vi svi lenji i spavate!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 17:03:18
|
|
|
|
eca89
|
Trco, ja vjerujem da ce 7.7. sve biti odlicno, ja idem isto na nuhalnu 16.7., pa cemo vidjeti. Sanjchezze, tu sam ja, pratim vas samo nisam pisala, ovo vrijeme ubija ni ljeto ni jesen :), vas sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 17:13:17
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj i dalje kad me ljude vide misle da nosim decaka,i stvarno mi je stomak otisao u spic samo Stvarno,stvarno? I ja imam taj spic, pupak, ispod puka sve je spic.:D Ali u meni radi i nestrpljenje do saznavanja pola 9.7. pa mi je sve sto cujem vazno:D
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 17:44:13
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nego, kad mi teta kaže da je sve ok u ponedeljak, postoji velika šansa da ti skočiš do Karaburme i to pre nego što ti misliš Opaaaaaaaa, cu da skocim ja ocas posla. No sikiriki Njica jos malo pa ce se dilema razresiti
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 17:56:36
|
|
|
|
Maslacak15
|
Njica ako se ne varam Von je lekar rekao da je najverovatnije ponovo devojcica tako da bih ja bila oprezna sa teorijom o spicastim stomacima i time sta ljudi komentarisu .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 18:07:26
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Stetice a da se ti preselis malo severnije . ne bih ti izbijala iz kuce . prijavljujem se na listu osamucenih, danas sam bas bzvz. Bubi ja sam vec pitala Torbicu da me usvoji,kod nje je svaki dan nesto lepo i slano i slatko. A kod mene su kolaci aktuelni trenutno,dok me drmaju hormoni,a ume i mesec dana da bude bez slatkisa,tj. cokolada,eurokrem i tako to.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 18:55:51
|
|
|
|
Njica
|
Jos malo, jos malo ! Razresice se teorija spicaste tibe a i moje obracanje bebi kao da je pisonja.Stalno se izvinjavam stomaku ako je moja Anjka a tad i osetim lup,lup tako da ko zna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 18:58:08
|
|
|
|
17 joka
|
Njica, ma ima ti da se iznenadis za sve trudnice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 19:42:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Manite se makaza, špicastih stomaka, ruku i ostalog - UZ je dovoljno precizan (u 99% slučajeva skoro smo imali iznenađenje hehe) Meni je stomak bio takav da su svi govorili muško, pa muško. Pa eno mi moje Ančice Samo da su nam bebice žive i zdrave, e sad da li su popišulje ili ku*onje - je totalno nebitno
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 19:52:15
|
|
|
|
17 joka
|
Trco, bas tako
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 20:11:05
|
|
|
|
Njica
|
Preotelo me je nestrpljenje skroz Imam toliku ljubav,reci,mazenja,ime,smeh za bebu, sve..kojeg god da je pola. danas ceo dan provodim osecajuci kako lupka, pokazuje se, javlja mi se. To mi je najvaznije
< Poruku je uredio Njica -- 2.7.2014 20:12:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 21:23:27
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: bubulence Stetice a da se ti preselis malo severnije . ne bih ti izbijala iz kuce . prijavljujem se na listu osamucenih, danas sam bas bzvz. Bubi ja sam vec pitala Torbicu da me usvoji,kod nje je svaki dan nesto lepo i slano i slatko. A kod mene su kolaci aktuelni trenutno,dok me drmaju hormoni,a ume i mesec dana da bude bez slatkisa,tj. cokolada,eurokrem i tako to. i ja obozavam da kuvam i bas svaki dan sam spremala nesto dok nisam zatrudnela , sada me prilicno mrzi. a ti mi prkosis sa kolacima .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 2.7.2014 21:29:15
|
|
|
|
tillia
|
Njica,u pravu si,skroz! Mene svi nekako sazaljevaju kad cuju blizanci+2 decaka!Jós sto sam skoro celu trudnocu prelezala. A videcemo kako ce mi bití.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?