|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
2.7.2014 21:34:54   
tillia
I ja volim da kuvam i slatkise spremam ,ali dugo vec u kuhinju ne zalazim,drugi mi njome gospodare.user posted image
A grudi,nikad manje,vece su mi u pms-u,ali ni ne bole,sreca.

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 126
2.7.2014 21:35:43   
17 joka
tillia, bitno je da ste i ti i bebice dobro,a kako ce ti biti bice ti lepo, bice ti zivot ispunjen i pun ljubavi srece svega, sve je na pocetku tesko ali za to se svako bori zato uzivajuser posted image

ja bih za tu srecu lezala svih 9 meseci

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 127
2.7.2014 21:41:03   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Njica ako se ne varam Von je lekar rekao da je najverovatnije ponovo devojcica tako da bih ja bila oprezna sa teorijom o spicastim stomacima i time sta ljudi komentarisuuser posted image user posted image .

oprezno,oprezno! kod mene je dr rekla dva puta da je curica,videcemo i treci put,4.8.user posted image
tilia,cuti,bice period kad ce ti dosaditi kuhinja! ja bi volela da me neko zameni!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 128
2.7.2014 21:41:49   
tillia
Naravno Joka draga,sve si u pravu.I mi smo se borili za to i prosli kroz mnogo toga.
MM odgovara na to-sledeca tura blizanaca su devojcice!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 129
2.7.2014 22:33:00   
Mille
Drage moje ja sam danas uradila ctg i bila kod dr...sve je odlicno..posteljica II/III kolicina plodove vode normalna, dopler normalan. Beba ima oko 3400g. Dr tipuje da ce biti oko 3600 g. Pre nedelju dana su mi uzeli briseve, malo kandide i dali mi makmiror 6 dana pa nakon toga ginofilus -probiotik za vaginu..tad mi je rekla da sam skroz zatvorena. Danas dr nije pogledao grlic, valjda tako ide.

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 130
2.7.2014 23:25:54   
Njica
tillia, samo da ste vi dobro, ja sam bliznakinja i moja mama je lezala vec od treceg meseca, nije bilo lako ni tad ni posle ali to bogatstvo kad nas je dobila je zamenilo svo cekanje i brigu, znas i sama vec sve sigurno! user posted image user posted image

vonavojuser posted image javljam onda u sledecu sredu sta su meni rekli pa da vidimo jel treba da menjamo teoriju spicaste tibe.
Mille, bas mi je drago sto je sve u redu, jos malouser posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 131
3.7.2014 8:24:01   
vonavoj
Mile,uglavnom ne praktikuju u devetom mesecu da puno cackaju,pregledaju! Super ce biti bebac!
I ja imam sestru bliznakinju,moja mama se porodila prirodno,obe smo imale po 3100user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 132
3.7.2014 8:55:19   
pari
drage, i ja juče bila kod dr...sve je ok, ctg uredan, beba je 2,7kg, ipak je na mene a ne na mm user posted image nije mi sad radila briseve i gledala grlić, kaže da će to sledeće nedelje...
U urinu imam malo leukocita i na urinokulturi mi piše da imam neke saprofitne bakterije...nadam se da nije strašno...

Mille, sad smo još malo user posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 133
3.7.2014 9:34:35   
ishler
Dobro jutro.
Ja juce bila na kontroli beba je naprednija 2nedelje,
kaze dr. ima malo vise plodove vode,gledao secer a meni secer ispod donje granice 3,5.
Ugojila sam se 7kg od starta,zatvorena sam, grlic ok,kaze za sada dobro drzi.user posted image
Krvna slika super ne moram i dalje nista da pijem od vitamina,gvozdje mi cak 25
Da li je neko imao visak plodove vode,ja se prvi put sa time srecem.....?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 134
3.7.2014 9:40:55   
wivern
Mille jos malo user posted image
Tilia user posted image user posted image te lepo "odmorise", a kad se porodis necem moci da sednes kao covek. Meni su zelja bili blizanci ali se ne bunim ni sa ovim jednim.
Ishler ja prvi put cujem za visak plodove vode ali cim ti dr nije dizao dalju paniku oko toga znaci da nije strasno.
Zene ja cu se ubiti od ovog idiotkskog vremena, kao riba na suvom sam.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 135
3.7.2014 10:54:39   
vonavoj
ishler,super za grlic! a za plodovu vodu ne znam nista..moze biti uzrok secer i pritisak..valjda..
mene danas opet muci sa leve strane,tako me boli kad ne idem u wc redovno i kad se sirim..ali kad sedim je ok..

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 136
3.7.2014 11:36:30   
bubulence
dobar dan drage moje.
meni je danas bas lose, pritisak 74/48 , ne mogu da podignem glavu, mislim da cu se srusiti

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 137
3.7.2014 13:27:01   
Njica
vonavooojuser posted image jel licite?
Dobar dan,drage trudnice, koliko je danas tesko vreme, ni ja ne mogu da otvorim normalno oci, teske su kao da sam mamurna

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 138
3.7.2014 13:59:58   
branki*
gde ste,trudniceuser posted image
evo i mene...bili kod logopeda,pa reko,ajde da iskoristim da odem kod ginekologa da pitam.produzio mi progesteron jos 10 dana,ja pitam za dabl,on kaze-sad je pravo vreme da se uradi,ali posto im je ultrazvuk slab,da idem u bolnicu da mi to odrade vag.sondom,pa da dodjem kod njega da on to vidi.ja nisam mogla,nema ko da pricuva bozu,ajde da je obican uz,pa da ga vodim sa sobom,ovako ne.ici cu sutra,videcu da ga ostavim kod mog tate malo,tako da u ponedeljak ili utorak vadim krv za dabl.drugo nema nista,boza spava,ja spremam neku dzigu kao gulas....
pari,te saprofitne bakterije nisu nista,nema znacaja.
isler,super za grlic,a za plodovu vodu pojma nemam.
bubi,i meni se danas manta po glavi,sve se drzim uz gelender dok silazim stepenicama,jos imala stikle...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 139
3.7.2014 14:02:42   
vonavoj
njica,skoro identicneuser posted image /..a dvojajcane smo!
branki,krv za dabl mora odmah da se radi kad i uz!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 140
3.7.2014 14:29:03   
branki*
lele,pa to znaci da moram sutra da idem i za zajecaruser posted image nemamo mi u boru,vadimo u jednoj privatnoj laboratoriji u zajecaru.pitacu sutra dr,pa ako mora,mora...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 141
3.7.2014 14:29:18   
Njica
I mi smo identince, u srednjoj skoli smo se malo razlikovale ali smo sad kao jednojajcane, a i mi smo dvojajcane. Moje sve na svetu mi je a sad lebdi jer ce biti tetka vise i od mene jer cu biti mamauser posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 142
3.7.2014 14:40:06   
cetvrtko
eej zdravo svima :)) ja sam nova pa eto da budem fina i da vam se javim i pozelim divan dan :)* i eto da vas pitam kako ste ? koliko su vam stari stomacici ? user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 143
3.7.2014 14:40:58   
Mille
Da, pari priblizile smo se terminu, brojimo sitno. Ja danas opet ceo dan slazem, bacam, kupujem, vucem ormare, poslu nikad kraja. Nocas nista nisam spavala, imala sam nek grceve i proliv, pomislila sam nije li valjda krenulo nije mi spakovana torba soba za bebu nije uopste namestena, ali sva sreca nista. Sacekace ona jos dve nedelje :) danas cu valkda donekle srediti njenu sobu pa da manje budem nervozna. Sve moram sama, dok sacekam dragog da dodje s posla nista ne bi zavrsili.

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 144
3.7.2014 14:45:38   
cetvrtko
iha vi ste bas blizu .... a meni stomacic jedva i da se vidi user posted image .....

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 145
3.7.2014 14:47:58   
Mille
Leti vreme, proleti dok se okrenes..tako ce i tebi user posted image

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 146
3.7.2014 14:50:15   
cetvrtko
iiih ja jedva cekam da postanem burence :D

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 147
3.7.2014 14:58:58   
wivern
Cetvrtko dobro nam dosla user posted image ne brini za stomacic dok trepnes pojavice se.
Ja sam danas upregla mm da malo procunjamo po radnjama i pregledamo gde sta ima zanimljivo pocevsi od tapetica, pa do krevetaca user posted image
Nas dvoje smo debele ladovine i kod nas je sve kako cemo-lako cemo ali smo se slozili da je ipak vreme barem da iscekiramo cene.. Za sada smo sigurni da nam fali krevetac a to su svekijvci resili da nam daju parice a mi da izaberemo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 148
3.7.2014 15:09:11   
cetvrtko
xexe super sto imate sponzorstvo ..... i kod mene i mog ide sve lako i polako tako da sumljem da cemo dok ne prigusti dici guzice :D a eto bas me podseti da moramo da smirglamo i farbamo krevetac ( posto bebac dobija moj :) ) dok su oce vrucine . :D

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 149
3.7.2014 15:20:51   
Njica
Dobro nam dosla cetvrtko! user posted image ovde nas ima uvek puno trudnica i zabavno je, ja sam pre oko mesec dana dosla na forum i do sad vec svaki dan moram da udjem da vidim kako su sve oneuser posted image user posted image
Mozes da postavis i ticker kao sto ga imamo skoro sve ( kad predjes mishem na nick) pa tu vidis koje smo nedelje trudnoceuser posted image
I mi cemo u potragu za opremanjem sobicka i potrebnih stvari cim se vratimo sa m.mesecauser posted image Tamaaan kad upekne zvezda,nista nismo mnogo uradili do sad.

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here