|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
24.6.2014 20:37:05   
indy_25
Cece pa da to je to. Svijet je bas mali. Neka mu i zena i svega ja zelim i njemu i toj curi srecu. Nadam se da ce da je voli i da ce biti sretni. I da ce moje dijete uzivati kad ako bude s njima. Povezala sam odmah jer si me pitala tacno za grad i drzavu a vidjela sam da si iz Bl. I imam sliku njegovu na profilu.A on je krajem mjeseca aprila isto bio s curama iz Bl i sa drugom iz Bg u nasem stanu. Nema veze ja sam njega odavno halalila jos kad mi je ova iz Zagreba napisala poruku. A za ovu iz Bl sam saznala nedavno kad mi je napisala bivsa cura njegovog druga sta se sve desavalo krajem aprila kad je isao dole. Kazem ti bilo je tu dosta njih tokom cijelih godina tek mi sada ljudi pricaju.

< Poruku je uredio indy_25 -- 24.6.2014 20:38:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1301
24.6.2014 20:39:01   
nanatz

IZVORNA PORUKA: indy_25

Cece pa da to je to. Svijet je bas mali. Neka mu i zena i svega ja zelim i njemu i toj curi srecu. Nadam se da ce da je voli i da ce biti sretni. I da ce moje dijete uzivati kad ako bude s njima. Povezala sam odmah jer si me pitala tacno za grad i drzavu a vidjela sam da si iz Bl. I imam sliku njegovu na profilu.A on je krajem mjeseca aprila isto bio s curama iz Bl i sa drugom iz Bg u nasem stanu. Nema veze ja sam njega odavno halalila jos kad mi je ova iz Zagreba napisala poruku. A za ovu iz Bl sam saznala nedavno kad mi je napisala bivsa cura njegovog druga sta se sve desavalo krajem aprila kad je isao dole. Kazem ti bilo je tu dosta njih tokom cijelih godina tek mi sada ljudi pricaju.

Ma zar je moguce,mozda lazu!???

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1302
24.6.2014 20:40:30   
indy_25

IZVORNA PORUKA: anci kv

IZVORNA PORUKA: Cece1

t.Mada kako sam skontala iz price dosta zena bi ga htjele sada kada je slobodan.

Pa ako dobro izgleda što da ne. Život se nastavlja posle razvoda

Pa jeste lijep sta znaci lijep mislim prosjecno lijep. Meni je bio najljepsi iako nije moj tip.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1303
24.6.2014 20:41:20   
anci kv
ništa gore kad sad svi pametni i znaju šta je radio. Što nisu onda rekli?

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 1304
24.6.2014 20:42:33   
bubulence

ništa gore kad sad svi pametni i znaju šta je radio. Što nisu onda rekli?

user posted image . a i pola toga sto sada cujes ne mora biti tacno...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1305
24.6.2014 20:44:19   
nanatz
A sto se tice razvedenih,moj sadasnji muz,je bio razveden,ima kcerku, cijenim i postujem,a njegov stan je 1/1 njegov,ali njegova bivsa zivi u tom stanu,i nikada,ama bas nikada nisam potegla to pitanje do kada ce biti tako!A sto neke kazu,da muz-otac promijeni se nakon sto se ponovo ozeni,promijeni,nijje tacno,bar ne u nasem slucaju.
A ti draga,bori se za svoju djecu,i pazi da se ne zeznes i treci putuser posted image user posted image

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 1306
24.6.2014 20:44:26   
indy_25

IZVORNA PORUKA: nanatz

IZVORNA PORUKA: indy_25

Ma zar je moguce,mozda lazu!???

Ne laze niko draga moja sve je to istina. Ja nikad svom muzu nista branila nisam isao je gdje je htio. Citala sam izmedju redova kad mi zene iz okruzenja nesto pricaju a niko se nije smio usuditi reci jer niko se ne petlja ni u ciji brak. Ni ja ne bi. Sada kad je sve gotovo ljudi su mi poceli pricati.

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 1307
24.6.2014 20:45:43   
anci kv
ma uvek kad sve počne da izlazi na površinu,ne znam zašto,ali ljudi vole da budu umešani,pa počnu da filuju svoje priče i dodaju. Onda su svi dobri.
A i nervira me činjenica da bolje prolaze razvedeni muškarac od razvedene žene. user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1308
24.6.2014 20:49:12   
Anoniman
Na da svijet je mali nikada se ne zna.Uh treba to sve izdrzati.A zar ti to nisi ranije primjetila.,kazu da ssvaka zena to osjeti.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1309
24.6.2014 20:58:07   
anci kv
Možda zatvaramo oči,pustimo,proćiće

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1310
24.6.2014 20:59:56   
indy_25
Nisam draga ceca uvijek smo imali dobar i redovan sex. Pokazivao mi je da mu je stalo do mene. Htio je dijete sa mnom od januara.Svadjali se jesmo oko sitnica temperamentni smo oboje. Nikad nisam rekla da me muz nece nikad varati ali isto tako nisam razmisljala o tome. Uvijek je kuci s nama ako je u nl. Mobitel mi je dostupan imam sve sifre znaci nikad nista nije krio od mene. Jedino tako kad je isao na puteve. Znaci apsolutno nista.

< Poruku je uredio indy_25 -- 24.6.2014 21:02:04 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1311
24.6.2014 21:01:51   
nanatz
A da ti draga,nades sebi,tj.njemu zamjenu,neka osjeti kako to izgleda,nek se malo jede?mislim nades sebi muskarca

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1312
24.6.2014 21:02:20   
anci kv
uf,mufljuz

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1313
24.6.2014 21:04:12   
branki*
uf,bre,indiuser posted image
a,pazi,uvek je on bio ljubomoran na tebe i na tvoje suknjice i haljine i ponasao se posesivno i ljubomorno,a gle sad sta ispade...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1314
24.6.2014 21:04:26   
anci kv

A da ti draga,nades sebi,tj.njemu zamjenu,neka osjeti kako to izgleda,nek se malo jede?mislim nades sebi muskarca

Misliš,klin se klinom izbija??
Pošto je ljubomoran,mislim da bi i tad besneo iako su pred razvodom,što i nije loša ideja

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 1315
24.6.2014 21:04:39   
indy_25

Ne mogu draga nisam ja spremna za to. Vjeruj mi kad pomislim na nekig drugog muskarca i na novi pocetak muka mi je. Doci ce vrijeme i zavto. Trenutno ne zelim nikog niti bi mogla previse sam povrijedzena. Moram da se posvetim sami djeci oni su moja snaga oni ce mi pomoci. Bice momaka a udati se nikad necu dok mi djeca ne odrastu.

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 1316
24.6.2014 21:07:18   
indy_25
IZVORNA PORUKA: branki

uf,bre,indiuser posted image
a,pazi,uvek je on bio ljubomoran na tebe i na tvoje suknjice i haljine i ponasao se posesivno i ljubomorno,a gle sad sta ispade...

Pa branki da bio je uvijek ljubomoran uzasno. On je meni htio za zenu ali me je varao sve ove godine on je taj tip muskarca koji vara zenu. Ja sam znala i lupit sakom od sto on bi me poslusao ali ne znam takav je. Ne mogu sebi objasniti. Ali ga ne mrzim ne mogu da ga mrzim povrijedzena sam uzasno izdracu ja sve ovo. Ima sve gore od goreg.

< Poruku je uredio indy_25 -- 24.6.2014 21:09:17 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1317
24.6.2014 21:07:37   
anci kv
ma ne moraš da se vezuješ za tog nekog,čisto razbibrige radi a i on bi penio da zna za to

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1318
24.6.2014 21:10:04   
nanatz

ma ne moraš da se vezuješ za tog nekog,čisto razbibrige radi a i on bi penio da zna za to

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1319
24.6.2014 21:10:42   
branki*
pa,da on je hteo i da ima privlacnu zenu samo za sebe kojom ce da paradira i mase prijateljima,a ovamo i sa strane da svrlja kad mu se prohte.ozenjen sam,kao momak zivim-to je njegova pesma.

branki

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1320
24.6.2014 21:11:12   
nanatz
A da mu kazes,imam ja drugoga,nisam ni ja sjedilasamo u kuci,a?

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 1321
24.6.2014 21:11:26   
Ana RR
Devojke, otišle ste mnogo u off. Držite se teme.

Indy, moj dobronamerni savet je da ne nasedaš na provokacije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1322
24.6.2014 21:11:34   
indy_25

Ne mogu ni to Anci slomljena sam. Idem kod psihologa 1 jula. Jednostavno nije mi ni do cega vjeruj mi nije mi ni do smijeha ni do izlazaka ni do cega. Jedino me djeca dizu.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1323
24.6.2014 21:12:03   
nanatz

IZVORNA PORUKA: branki

pa,da on je hteo i da ima privlacnu zenu samo za sebe kojom ce da paradira i mase prijateljima,a ovamo i sa strane da svrlja kad mu se prohte.ozenjen sam,kao momak zivim-to je njegova pesma.
izgleda da jeste

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1324
24.6.2014 21:12:15   
Olga75
devojke vratimo se temi molim vas
caskati mozemo i u kafani user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here