|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
24.6.2014 15:29:21   
indy_25
Kao prvo ja sam trenutno prisiljena da zivim ovdje u istoj kuci sa njim jer cekam razvod s kojim cu otici i zatraziti drugi stan raj proces dobijanja socijalnog stana moze trajati 6 mjeseci. Imam ja ivdje drugarice koje mi nude da zivim kod njih dok sve sve ne sredi. Mogu ja i djecu pokupiti i otici i prihvatiliste za zene. Ali halo sta s tim radim svojoj djeci stvaram traume. Moja djeca uopste trenutno ne osjete da smo mi u razvodu. Jedino sto ne spavamo zajedno i sto nismo jedno pored drugog. Denijal zna za razvod i lijepo sam mu objasnila neke stvari niti jednom nisam rekla da mrzi svog ocuha nego da i dalje treba da ga postuje jer je on uvijek brinuo o njemu. Druga stvar Holandija jeste uredjena zemlja ali znas koliko puta cu ja morati proplakati da bi dobila pomoc. Nije to bas jednostavno. Taj stan koji cu dobiti placacu ga ja a polovinu ce mi drzava subvenirati. Meni ce biti omogucen normalan zivot da zivim i da jedem i da ponekad odvedem djecu na sladoled a boga pitaj hocu li moci na odmore ici. Ali neka ja zadovoljna i stim. Ja ustvari od drzave samo trazim subvenciranje ja nisam na teret drzavi jer ja radim. A kasnije cu raditi puno radno vrijeme pa necu dobiti cak nista od drzave. Tako da ne varajte se ako mislite da je sve to tako lako. Mozda ima na forumu nekog iz Holandije ko ce potvrditi sve ovo sto pricam.Znaci moracu vrlo pametno da stedim da bi otisla na odmor. Sreca pa imam ustedjenih para pa sad mogu ici. To sve sto imamo u bosni sam draga Verolina ja kupila sa njim i svoje emocije dala i bila sretna. Uredjivala stan sa srecom i osmijehom i birali smo zajedno stvari i sve. Sutra nekad ce se taj moj bm ozeniti ponovo imace drugu djecu imace drugu zenu koji ce uzivati u onome sto sam ja sa njim napravila. I da kasnije moja sara mora da se cerupa sa drugom djecom. Ovako trazim znaci najmanje sto mi treba dati i sam od sebe za sve sto sam prezivjela, meni ne treba necu ja to u grob ponijeti to je od moje djece. I covjek sam nek mi je uradio to sto je uradio ja mu i dalje zelim srecu u zivotu neke stvari trebas da pustis.Ja mislim da je i on bio nesretan sa mnom i da je bi sa mnom radi sare kao sto mi je par puta i rekao u ljutnji. I da verolina razvodila sam se ja 100 puta i imala 1000 puta problema i dosla ovdje i pisala. Meni i sluzi ringeraja za to da mogu nekom koga ne znam da se izjadam i da dobijem ako nista rijeci podrske nakon koje ce mi biti bar malo lakse. Zelim da ucestvuje u djecijem odgoju nije lako odgajati sam djete ja sam vec i prije bila samohrana majka.

< Poruku je uredio indy_25 -- 24.6.2014 15:32:51 >

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1276
24.6.2014 15:37:08   
indy_25
Eh i da vam javim juros sam pricala sa advokatom u Bosni on je bio u kuci. Kada sam zavrsila razgovor izvinio mi se i rekao je da ce mi kupiti stan dole cim dodjem. Rekao je da sam to zasluzila i da tako treba da bude i da sam ga iznervirala neku noc jer sam mu prijetila da cu mu blokirati sve itd. Uglavnom svjestan je da je bolje i da mi kupi stan nego da se ganjamo i svadjamo po sudu.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1277
24.6.2014 15:42:55   
branki*
indy,ti si borac i budi jaka,moras zbog sebe i zbog sare i denijela.i meni se cini da je tvoj muz rekao to onda u afektu i da ne misli tako.znas da te je voleo.
drzi seuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1278
24.6.2014 16:07:05   
Anoniman
Indy o kojem je gradu rijec gdje imate stan ili kucu

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1279
24.6.2014 16:12:42   
indy_25
Ja se nisam za njega udala zato sto je on u Holandiji. Ja sam i tekako imala super zivot u Bosni. Imala sam super posao mamu koja mi je cuvala dijete i financijsku pomoc za mjesecni dzeparac od tate koji radi i zivi godinama u Njemackoj. Da sebudam za papire imala sam ja dosta prilika dok sam dolazila kod tate u posjetu. Ja sam putovala po svijetu i prije Holandije. Ja sam se udala za njega jer sam se zaljubila i on i njegovi roditelji su prihvatili moje dijete iz prvog braka bez ikakvog pitanja o proslom braku. Ja cu ovdje zivjeti mnogo losije nego kad sam u Bosni bila jer je sve na mojim ledjima. I kakva bi ja bila osoba da radjam dijete da bi se razvela i da bih dobila papire. I sad ovog momenta bi se vratila u Bosnu da sam sama i bila tako ponosita kaobsto kaze draga Verka da nemam svoje dvoje djece.

A moja tuga je ogromna i velika. Ja se ne mogu ubiti zbog svega pokusavam da razumijem sve i da napravim od ovoga da je sti bezbolnije a znam ja koliko je meni bolno. Dva razvoda dvoje djece od razlicitih muzeva. Ne daj boze nikom da dozivi. Tesko mi je sada glavu cu ja gore bice boljih dana takav je zivot.

Branki kiss.

< Poruku je uredio indy_25 -- 24.6.2014 16:16:14 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1280
24.6.2014 16:14:38   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Cece1

Indy o kojem je gradu rijec gdje imate stan ili kucu

Stan u Sarajevu . Imamo i ovaj ovdje u Nl ali to je njegov stan koji je kupio prije braka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1281
24.6.2014 16:31:59   
Anoniman
Stvarno.A koji dio

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1282
24.6.2014 16:56:05   
indy_25
Grbavica. Sto me pitas da ne znas slucajno mog bm i nasu pricu? user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 24.6.2014 16:57:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1283
24.6.2014 16:58:11   
Ana RR
Indy, žao mi je što prolaziš kroz sve ovo, nadam se da ćeš naći svoj mir i sreću user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1284
24.6.2014 18:48:44   
jovicaa
naravno da ce zena dvoje maloletne dece da se bori za ono sto joj pripada od imovine posle razvoda. pa nece valjda da sedi i ocajava i ne obezbedi svoju decu... gluposti.
a i stvarno ne mogu da shvatim da neka osoba dodje u temu i provocira osobu koja je u tako teskoj situaciji kao sto je indi sada... eto pakujem se, napravila pauzu i iznervirala se...user posted image pa da dodam i ja svoju pred put

indi veliki zagrljaj i svaka cas_t na snazi i naprednosti, posto vecina zena sa nasih prostora i kada moze da ode, trpi.
sreca pa si u holandiji, ovde bi to sve mnooogoo teze islo... kakav stan, dobijes decji dodatak 5000 hiljada i jos ocekuju da im aplaudirasuser posted image

i nemoj nikome da se pravdas! posebno ne zato sto hoces da obezbedis svoju decu.. tako i treba, evo moj otac se preozenio i meni ce ostati nista najverovatnije.. tako da to sve treba da se odradi. moja mama nije trazila svoj deo i sad zivi kao podstanar... znaci ja sutra ako se razvedem, bicu na ulici, sve sa platom... ako se ti ne budes borila za svoju decu, nece niko. a muskarci brzo prebole sve i nadju drugu zanimacijuuser posted image
meni je moj tata jednom u sali rekao da sam mu ja bivsa cerka... bas simpaticno... a najgori je momenat da nikad ne dolazi da vidi moju decu, niti ga ona zanimaju... ne zanima mene njegova pomoc, nego cista ta neka bliskost koju smo izgubili od kad se ozenio... ipak je on moj tata... ali eto samo dajem primer, kako neki muskarci lako zaborave i odbace svoju decu. moja deca nemaju dedu, mmov tata je umro kada je on bio mali, a moj otac je apsolutno nezainteresovan... to nikad necu moci da mu oprostim sto zbog njegove bahatosti moja deca nemaju deduuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 24.6.2014 19:00:07 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1285
24.6.2014 19:07:38   
Verolina

IZVORNA PORUKA: jovicaa

tako i treba, evo moj otac se preozenio i meni ce ostati nista najverovatnije.. tako da to sve treba da se odradi. moja mama nije trazila svoj deo i sad zivi kao podstanar... znaci ja sutra ako se razvedem, bicu na ulici, sve sa platom...

ne zanima mene njegova pomoc, nego cista ta neka bliskost koju smo izgubili od kad se ozenio.

Jovice, mooooooooooooooolim te....Pogledaj kontradiktornosti o kojima ti pricas? Prvo nista ti nece ostaviti, pa si ozlojedjena zbog toga, a drugo ne treba ti njegova pomoc...odluci se zbog cega ti je krivo!
I da, niste vi izgubili bliskost nakon sto se tvoj otac ozenio, vec ste je izgubili odavno ili je nikada niste ni imali. Moze neko da ima deset brakova, ako je korektan covek svoju decu nece zaboraviti nikada. Druga zena nije kriva za to. Svi snosimo odgovornost za nase postupke, pa tako i tvoj otac.
Sto se tice toga sto ti nazivas provokacijom-ja ne provociram Indi, ne zelim joj nista lose vec prosto ne verujem ni u sta sto ona pise jer se njene price menjaju kako vetar duva, jer su tome svedocile sve njene price sa foruma. I daaaaaaaaaa, ja na patetiku ne padam, samo na cistu dusu, cega je vidim na ovom svetu sve manjeuser posted image A patetici se smejem. Pogotovo kombinaciji patetike i lagarije po noci.
A razvod dvoje ljude je za mene bolan momenat i saosecam se uvek kad za to imam osnov.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1286
24.6.2014 19:14:38   
jovicaa
napala si indi... i to je ruzno. ja ni jednog momenta ne optuzujem zenu svog oca, on je kriv naravno, na prvom mestu, samo sam dala primer kako se sve dragi super i dobri ocevi cesto promene kada udju u novi brak.
ti ne mozes da znas kakav je moj otac i kakav je moj odnos sa njim, tako da back off baby... neces mi upropastiti ovaj tako stresan i divan danuser posted image

poruka je zene, borite se za svoju decu, jer niko drugi nece, ako vec dodje do tako neke gadne situacije... ja bih se svim snagama borila posebno kada bih imala cerku, da ima osecaj da uvek moze da se vrati, i da ima krov nad glavom, zato sto je to jedan neprocenljiv osecaj sigurnosti i cesto prelomi kod nekih gadnih situacija u braku u korist razvoda! da ne zvalavim sad opet temu kako zene nisu ustvari zasticene u srbiji i najcesce ne mogu da se izdrzavaju sa platom, kolika god da je ona. jedino ako nije preko recimo 70 000, sto je moramo se sloziti veoma retko u nasoj drzavi.

znaci moja mama je bila jedna od tih zena koja je verovala svom muzu kada joj pred razvod govorio, ma ne treba tebi nista, ionako cu sve ostaviti jovani.... e posle par godina se prica promenila.... tako da CIST RACUN DUGA LJUBAV, da li zbog dece ili svoje koristi u to ne bih zalazila.

< Poruku je uredio jovicaa -- 24.6.2014 19:19:17 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1287
24.6.2014 19:24:57   
jovicaa
i samo da dodam, ja nisam sa svojim ocem u losim odnosima zato sto mi nece nista ostaviti. ja se zbog takvih stvari ne svadjam sa ljudima. vec zato sto se preokrenuo za 360 stepeni od kad ima novu zenu, ponasa se kao da ja ne postojim... e takvi su neki muskarci i zbog toga treba biti oprezan. a on je delovao kao sve, samo ne kao takav, svi smo u cudu.
ispod mire sto djavola vire... posebno kad je mira u krizi srednjih godinauser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 24.6.2014 19:26:14 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1288
24.6.2014 19:36:11   
Verolina

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ti ne mozes da znas kakav je moj otac

I zaista me ne zanima,ali sama si potegla pricu o njemu i napunila je kontradiktornostima. Ne znam sta hoces? I ja nisam napala Indi, samo sam dala svoje misljenje. Podnesi to. Ako ne mozes, skloni se, sta drugo da ti kazemuser posted image
I da se vratim na temicu, covek vredi onoliko koliko ceni sebe. Ono sto ti zoves borbom, ja zovem "ciganisanjem". Ako moze sporazumno, moze, ako ne, daleko mu lepa kuca.
Ja sam aprila prosle godine odbila stan muzevljeve tetke, a nemam reseno stambeno pitanje. I dan danas mu stoji neresen status jer se ostatak rodbine kolje. Mene ne zanima nista sto je na silu uradjeno, a ona je namerno to uradila da se "osveti" bratu i sestrama.
I ako ti nesto znaci, ja postujem cin tvoje majke i cinjenicu da nije zelela uzeti ono sto neko nije zeleo da joj da.Svaka joj castuser posted image Ziva si , zdrava i nikome nista ne dugujes. Zar ti nije zbog toga lepo u sopstvenoj kozi??Meni bi bilo. I Bogu hvala sto nismo svi istiuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1289
24.6.2014 19:39:09   
jovicaa
uzivaj verolino, ako ti je lepo u tvojoj kozi... ja je ne bih probavalauser posted image

ti poredis stan muzevljeve tetke i nesto steceno u braku, pa to nema veze sa zivotom.

< Poruku je uredio jovicaa -- 24.6.2014 19:41:18 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1290
24.6.2014 19:40:14   
Verolina
Pa, maco, ne bi ni mogla, zahteva se provera IQ-auser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1291
24.6.2014 19:42:12   
jovicaa
da, ne bih mogla da podnesem toliku kolicinu gluposti u jednoj koziuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1292
24.6.2014 19:46:01   
indy_25
Like jovice za posljednji komentar. Ja sam vec odavno rekla da se ona lijeci na rr tako da ne raspravljaj se Joviceee sa ljudima koji imaju natprosjecan IQ user posted image jer ne vrijedi.Meni je tebe Verka iskreno zao i razumijem te.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1293
24.6.2014 19:49:11   
Verolina
Grand!
Indi, da bi ti mene razumela potrebno je riljanje tvojih mozdanih aritauser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 24.6.2014 19:50:49 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1294
24.6.2014 19:55:37   
indy_25
Znala sam da ces dodati nesto mora tvoja biti zadnja. Ti da imas imalo pameti u toj svojoj glavi i da imas tako visok IQ ne bi te interesovale ni tudje stvari niti bi se oko toga zanimala i stalno nadovezivala. Znaci jedan logican razlog je da lijecis svoje frustracije. Mnoge zene su zbog tebe otisle odavde jer si prisvojila ovaj forum da bi te izlijecio. E pa draga ja ti ne mogu pomoci obrati se specijalisti.

Evo saljem ti jedan kissic.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1295
24.6.2014 20:04:00   
Verolina
Sto se mene tice, sve si u pravuuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1296
24.6.2014 20:09:56   
indy_25
Jos jedan poljubac i big hug za priznanje naravno da sam u pravu. Ko prizna pola mu se prasta. Tako da od mene ti je oprosteno :)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1297
24.6.2014 20:31:04   
Anoniman
Indy ima svega tu.Dosta stvari se poklopilo.Vidis kako je svijet mali,a mozda je sve samo slucajnost.Mada kako sam skontala iz price dosta zena bi ga htjele sada kada je slobodan.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1298
24.6.2014 20:33:31   
nanatz

IZVORNA PORUKA: indy_25

Grbavica. Sto me pitas da ne znas slucajno mog bm i nasu pricu? user posted image

Jako lijep kraj Sarajeva,divne uspomene,ehmladosti

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1299
24.6.2014 20:34:52   
anci kv

IZVORNA PORUKA: Cece1

t.Mada kako sam skontala iz price dosta zena bi ga htjele sada kada je slobodan.

Pa ako dobro izgleda što da ne. Život se nastavlja posle razvoda

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here