|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
23.6.2014 22:20:50   
Verolina
Lovom na krokodileuser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1251
23.6.2014 22:22:15   
anci kv
to nije loš biznis..tašne,cipeleuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1252
23.6.2014 22:24:53   
indy_25
Pa bilo cim samo da ne lijeci svoje zivce na drugima.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1253
23.6.2014 22:28:25   
nina26
Ja se izvinjavam, ali meni je samo ostalo jedino upecatljivo u celoj prici, cinjenica koliko je Holandija uredjena zemlja.

Indy, 2 razvoda, svaka ti cast na pozitivnostiuser posted image

Anci, nemoguce je da ti nisi u tokuuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1254
23.6.2014 22:32:34   
Verolina
Indy, ja mislim da ces ti morati da poradis malo na komunikaciji sa ljudima. user posted image
Mislim, ok, vec godinama se razvodis kad krocis na RR, sad si se razvela, meni nije jasno tvoje ponasanje posle razvoda, imam prava da mi bude nejasno, onda mi ti kazes da idem da lecim zivce i evo ja sad surfujem na netu da nadjem dobar lokalitet u Srbiji za moje tanke nerve.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1255
23.6.2014 22:36:08   
Olga75
cureeeeee ,
manite se molim vas
ko kako , sta i zsto , nema veze
ima tema za sve
tako da eto
ajd sad o razvodu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1256
23.6.2014 22:37:09   
Verolina
Sorry, Olgauser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1257
23.6.2014 22:38:18   
indy_25
Draga Verka ja sa svima na ovoj rr komuniciram vrlo odlicno jedino ne sa tobom i sa anuck iz Amerike. I ja se pitam zasto se ti javljas jedini logican razlog je taj sto zelis nekog nervirati i da bi se taj neko s tobom prepucavao. Ti si jednostavno takva i takvu te neki prihvataju a neki naravno ne. Zaista nemam namjru s tobom da se prepucavam imam itekako svojih privatnih problema i ne dolazim ja na forum zbog razvoda. Ovaj forum ima ispisan moj zivot. A normalno kad mi je tesko mogu maci ovdje podrsku i zato i pisem. Ja sam bila i cekalica i majka i svakodnevno ucestvovala na forumu dok sam imala vremena. Sada nemam vise vremena kao prije tako da ne mogu biti 24 sata na rr.

< Poruku je uredio indy_25 -- 23.6.2014 22:43:36 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1258
23.6.2014 22:39:28   
Olga75
gadna je stvar taj razvod
i mislim kad se podvuce crta treba cim pre razdeliti krpice i dovidjenja

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1259
23.6.2014 22:54:55   
Verolina
Da da...secam se, ti si bila nesto lupila do zla boga, a onda je anuk komentarisala tvoju inteligenciju pa ste se posvadjale? Bilo je nesto oko Granda nekon sto si ti forum napunila psovkama 2010-te godine. Secam se da te je admin seckao i brisao zbog svih masnih stvari koje si ovde napricala. Secam se da je bilo price da je citav RR ljubomoran na tvog muza koji je savrsen...I ja sam bila medju tim sto su bile ljubomorne, pa sad posto je slobodan, a ti mi savetujes zanimacijuuser posted image A secas se i ti...zato mi je svaki put bilo smesno kad si se ovde razvodila, a takodje mi je smesno to sto sad pricas, a jos ce mi smesnije biti kad za par meseci resis ponovo da se udas za muza...user posted image
Ni pas s maslom....
Laku noc...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1260
23.6.2014 22:59:13   
indy_25
Ha meni nikad niko nije brisao sa rr. Ja rekla da su svi ljubomorni na mene. Uuuu boga mi si ti jos vise zaglavila Verka uuuuuuu :) kakve ti lazi pises znaci mene bi bilo strah da budem blizu tebe.

< Poruku je uredio indy_25 -- 23.6.2014 23:01:46 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1261
23.6.2014 23:06:53   
Verolina
Jao, Indi, nije , bre, brisao tebe, nego tvoje psovkeuser posted image Na kojim si ti drogama, daj i meni malouser posted image Zeno, pazi sta ti radis, ajd sad ozbiljno, i onda meni kazes kako ja treba da lecim zivce..Pazi ovako:
2010. govoris zajedno sa jednom clanicom kako su svi ljubomorni na vase muzeve..Dizes bunu na Rr oko Eni, psujes kao vrazji kocijas, a onda kazes kako je to sve zato sto ti imas kosmickog muza , a mi golje, nistavila, bednike...Ludilouser posted image imas ultra mega muza, sajber sex, a onda se svakih par meseci ovde pojavis i razvodis se...ne zelim da nabrajam razloge, koga ne mrzi nek trazi unazad. Onda pravis trece dete, pa se najednom razvedes, uzurbano razmisljas o alimentaciji, "penziji" i sl.user posted image Dok je za normalnu zenu koja voli svoga muza izuzetno bolno iskustvo prolaziti kroz razvod ti usisavas i smisljas novi disko hit, a onda pricas o pozrtvovanosti tvoga muza.
Ja ti kazem, stvarno, Molijer ne bi bolji zaplet napraviouser posted image
Ja stvarno nemam nista protiv tebe, ali daaaaaaaaaaaj, ovo realno ni pas s maslom ne bi pojeo..user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1262
23.6.2014 23:08:39   
Verolina
IZVORNA PORUKA: indy_25
kakve ti lazi pises znaci mene bi bilo strah da budem blizu tebe.

Nije te bilo strah kad si onda lajala o meniuser posted image I opet ti kazem, nemam nista protiv tebe, jer mi prosto nisi dostojan sabesednik.
Dusice, secas se da je clanica Eni izbacena sa foruma jer je uspela da udje u tvoje privatne poruke, ali je pre toga sve tvoje bistrine iznela na forum. Ne secam se samo ja toga.user posted image
I zar ti nemas realnih problema kako si napisala? Ja vidim da je tebi jedini problem da se nastavljas sa mnom.user posted image
Ali sad stvarno idem. Vice me moj sajber medveduser posted image
Nadam se da ce ti u zivot uci sunce. Kissuser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 23.6.2014 23:14:20 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1263
23.6.2014 23:14:27   
indy_25
Hajde nadji taj post gdje sam ja pisala da je cijela rr ljubomorna na mene ili na mog muza. Osim toga eni je meni usla u profil helouuuu iskoristila je ime mog djeteta i usla u moj profil jel znas sta to znaci. Jesili ti svijesna toga. Pricala o tebi i o svima najgore ne bi li od mene cula ruzne rijeci. A nije ih mogla cuti pa cak ni o tebi. Pa sve se ustanovilo da htjela je da iskoristi moju dobrotu da joj ja nosim kolica a ja nisam ni imala pojma da zena zivi u fr.Ma sta se uostalom raspravljam s tobom. Ne zanimas me zeno. Nikad mi se nisi svidjala i vozdrica.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1264
23.6.2014 23:20:03   
Verolina
IZVORNA PORUKA: indy_25

Nikad mi se nisi svidjala i vozdrica.

Za*ole meuser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 23.6.2014 23:21:01 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1265
23.6.2014 23:46:14   
anci kv

IZVORNA PORUKA: nina26

Anci, nemoguce je da ti nisi u tokuuser posted image

user posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1266
24.6.2014 7:09:07   
branki*
kad vec dodje do razvoda,od sedenja,plakanja i patetisanja nema nista...covek mora da razmislja prakticno i trezveno,i jeste glupo je sto se ljubavna bajka pretvori u trgovinu i proracunavanje,ali kad se sve slegne i par vec razvede,ostace svako sa onim sta je i dobio.razvod je mucna i teska stvar,tu covek mora biti jak,a indi,buduci da ce biti samohrana majka sa dvoje dece mora da misli na to kao sto i misli.najjaci samo opstaju.

branki

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1267
24.6.2014 10:28:21   
Verolina
Branki, to zaista nije tako. I ja znam mnogo slucajeva gde to nije bilo tako. Zapravo je istina da najaci opstaju, ali ti najaci za mene jesu oni kojim a ne treba svadja sa bivsim muzem i "kidanje parceta" da izguraju u zivotu. Ja nisam za onu opciju koju je rekla Anci-ocerupaj ga. Jbte, gde je tu dostojanstvo ?Sa druge strane, nasa drugarica Indy zivi u savrseno uredjenoj zemlji, u kojoj se samohrane majke jako jako dobro stite i ona to zna. Nikad joj novca ne bi falilo, pa ne znam cemu user posted image oko istog. Sto rece jedna moja Holandjanka, neke se tamo i udaju samo da bi se razveleuser posted image

Ja se uvek pitam, ako nam se zivot svodi na proracun, zasto smo ga uopste i ziveli.

< Poruku je uredio Verolina -- 24.6.2014 10:30:21 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1268
24.6.2014 10:43:01   
branki*
nisam ni ja za to-ocerupaj ga.taman posla,dvoje ljudi zivi zajedno,pravi zajednicku decu,kuju zajednicke planove i snove,prave tim,svoj tim.prosecna devojka ne ulazi u brak proracunavajuci i kalkulisuci(bar mislim),nego iz ljubavi,ideala,snova,zaljubljenosti,bajke...sta se posle desi..user posted image ..nekad se ta carolija prekine ili je ljudi prekinu sami.jeste da je polozaj zena tamo bolji nego polozaja majki ovde,ali opet i indi je tu ulagala,zrtvovala se,trudila,stedela..bilo bi lepo da se dogovore oko svega,ipak su se nekad mnogo voleli,ali ako npr ne mogu,cini mi se da jednostavno nije fer da ostane bez odredjenog dela zajednicke imovine(koliko god to zvucalo mozda pijacarski i grubo).ja tako mislim...

branki

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1269
24.6.2014 10:47:24   
branki*
verolina,meni nekad deluje da si ti idealista i sanjar,don kihot,da pripadas nekom drugom vremenu(postenijem i neiskvarenijem)i da su ti moralni standardi malo visi nego kod prosecnih ljudi...user posted image nije tema,izvinjavam se.

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1270
24.6.2014 10:52:15   
Olga75
vecina razvedenih zena , koje ja znam , posle par meseci pocinju da ne dobijaju alimentaciju , onda krece sudjenje , mutljavine i dalje neplacanje
i ispadne da su tu decu same pravile jer ocevi mahom krenu sa pricama : to sve ona potrosi i blablabla
moze on da pise taj stan u Bosni i na cerkicu u krajnjoj liniji
ali on koliko sam shvatila trenutno o svom detetu ne razmislja

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1271
24.6.2014 10:56:32   
Verolina

IZVORNA PORUKA: branki

cini mi se da jednostavno nije fer da ostane bez odredjenog dela zajednicke imovine(koliko god to zvucalo mozda pijacarski i grubo).ja tako mislim...

U potpunosti se slazem. Zamislicu da to nije Indi, prosto moram tako... Savrseno je normalno da se zajednicka imovina stecena u braku podeli, ziveo neko u Holandiji ili Srbiji. Ali ja nisam "normalna" user posted image -tacnije vise sam emotivac nego prakticizer i ne mogu da shvatim zene kojima ispada bitnija fotelja ili cup od cinjenice da su izgubile coveka koga su volele i koji je njih voleo. I zato nikada ne bih ostala sa njim pod istim krovom, i zato ja, cak iako je normalno, ne bih uzela ni fotelju ni pare ni psa, jer bi me sve podsecalo da sam ja jednu bitnu etapu u zivotu zavrsila kao gubitnik. Takodje znam da se 90 posto zena ne bi slozilo sa mnom i da je tu daj sta das, pa bar da naplatim te godine. Ja ih ne bih naplacivala ni sa 5 dece. A on ako kao otac zeli nesto sam da im pruzi, to bi moralo da bude van brakorazvodnog postupka. Postoji, Bogu hvala, prenos imovine na direktne potomke. Ako je njemu, pak, svalerka bitnija od dece, onda ta deca od takvog oca i ne treba nista da dobiju, cak ni novac, jer bi ih i to kaljalo. Moju tetku je muz tukao, ubijao...Moja sestra je operisana dva dana po rodjenju, jer je skotina tukla sa velikim stomakom. I od njega da uzme alimentaciju?Kucu? Namestaj? Neeeeeeeeeee...Nije joj trebalo nista i izgurala je sama sa dozom pomoci ljudi koji je stvarno vole. Moja drugarica je imala slicnu pricu. I to su osobe koje su meni za primer-izvori cistog dostojanstva.
I opet, svako misli kako mu je zelja.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1272
24.6.2014 10:59:12   
Verolina

IZVORNA PORUKA: branki

verolina,meni nekad deluje da si ti idealista i sanjar,don kihot,da pripadas nekom drugom vremenu(postenijem i neiskvarenijem)i da su ti moralni standardi malo visi nego kod prosecnih ljudi...user posted image nije tema,izvinjavam se.

U 21. veku takve nazivaju ludacimauser posted image
Brankiuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1273
24.6.2014 13:37:02   
Azra_
Kada dođe do početka tužne priče, zvane ˝razvod˝, ja sam za to da žena uzme dobije-uzme ono i onoliko koliko joj pripada, na dostojanstven način. Nažalost, od dostojanstva ne živimo i ne možemo deci kupiti mleko, pelene, odeću... Nisam za to da se bahati na konto dobijenog razvodom, ali nisam ni za to da zbog dostojanstva žena ostavi ono što joj pripada. Proživiš deo života, stvaraš sa nekim i onda ništa nije tvoje?! To mi nije ok. Za emocije ne mogu da govorim. Svako svoju tugu nosi i to se ne deli, ona ostaje bez obzira na zadobijen deo imovine.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1274
24.6.2014 14:11:10   
IVA 11
Slažem se, dostojanstveno uzeti ono što njoj i njihovoj Sari pripada.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here