Rosita
|
E pa drage moje bismo mi na testu opterecenja na IMD. Ako do kraja dana ne bude reakcije, negativan je :). Sad smo imali stolicu koja je normalna izuzev sto sadrzi delove nesvarenog mleka, ne znam sta to znaci, sutra zovem dr. Ovako je bilo. Dodjemo, uzmu generalije. Urade prick! Znaci nista kap na obraz, jezik i sl., prick, pa posle 20 min pije 1 ml, pa 5, 10, 20, 50 do maksimalnih 100. Moj sin, ljubi ga majka, se drao kao magarence, ma nece pa nece i to ti je. Doze do 50 se daju na spric. Sve sam mu ja davala, uglavnom na foru i prevaru. Drekao je :(, ali tamo shvatis da to mora i ide brzo i nista mu nece biti, kao sto i rekoste. 50 ml smo sipali u flasicu akva viva junior. Plus, dodala sam malo vanilin secera. Povuce, proguta, vise nece. Pa na slamku iz akva vive, pa na slamku iz solje, pa na rakijsku casu, pa na slamku iz case, ama na sve i svasta i milom je popio 30 ml, ostalih 20 na spric i opet nazor. Dotle smo isli! Dr kaze dovoljno je, pa necemo ga sad silovati kad nece, ne mora 100 i to nismo ni pili. Ne praktikuju da mora 100 ml. Cekali do pola tri. Kakio tamo nije, odspavao turu jeste, iskakao se po igraonici celo jutro. Otpusna za tri dana, sutra se javljamo telefonom. Ako do sutra ne bude reakcije, test je negativan, ostaju tri nedelje isprobavanja kod kuce mlecnih proizvoda. Tek nakon toga mozemo tvrditi da je sve proslo. Za to vreme ne uvoditi druge nove namirnice. U pocetku ne davati u istom danu vise razlicitih proizvoda. Davati sta i koliko hoce, nista na silu. Uvoditi i meni u ishranu mlecno, dojim jos. Soju ne uvoditi, a i nije pozeljna po dr zbog gmo inace. Kasnije kako hocemo, ali oni nisu ljubitelji. Eto drage, svezi smo , pitajte ako nekog nesto jos zanima. Brine me malo ova nesvarena kolicina mleka u stolici, ali eto videcemo.