Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 21:30:39
|
|
|
|
daca77
|
NM, obecavam, ali vecito zurimo i jurimo po NS.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 21:33:53
|
|
|
|
New Mom
|
Zastanite kod kafica na cosku, tu sam, bar na kafu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 21:34:50
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitam Dacoo! Moji decaci nisu devojcici ni do kolena, kakva je smizla, ljubi je majka! Sta god da je, jednako se voli, musko i zensko, nek su oni nama zivi i zdravi.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 21:37:36
|
|
|
|
daca77
|
Dogovoreno, NM... Torbice, slazem se...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 21:38:19
|
|
|
|
bubulence
|
vece drage moje, kako ste danas? bila sam kod dr, imam cistu, miom, uvela mi utrogestan i tako... nista zanimljivo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 22:29:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Bubulence,jel moze da utice na bebu?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 22:32:15
|
|
|
|
branki*
|
daco,bas lepo za devojcicu bubulence,ne bi trebalo da pravi problem,mislim bar
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 22:41:28
|
|
|
|
wivern
|
Daco bravo za devojcurka Bubulence ja imam miom otkad znam za sebe, imala sam dve vantelesne i u oba postupka su mi rekli da ne moram da ga skidam. Zavisi na kom je mestu miom i da li raste, moj hvala bogu ne mice.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 23:18:38
|
|
|
|
bubulence
|
nije mi mnogo govorila, nego je rekla da dodjem za dve nedelje kod mog dr jer je sada na godisnjem pa da pratimo. a do tada da mirujem, ne dizem nista tesko i tako... ali ja jednostavni znan da ce sve biti ok...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 23:30:05
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: bubulence nije mi mnogo govorila, nego je rekla da dodjem za dve nedelje kod mog dr jer je sada na godisnjem pa da pratimo. a do tada da mirujem, ne dizem nista tesko i tako... ali ja jednostavni znan da ce sve biti ok... naravno da će biti sve u redu!! ništa teže od peškira nemoj da dižeš
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 20.6.2014 23:36:51
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: daca77 A da...da se pohvalim...devojcica je u pitanju
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 6:52:41
|
|
|
|
moja ciklama
|
Devojke . Prvo da čestitam novim trudnicama..i poželim bezbrižnu trudnoću. Daco77, bravo za . I ja samo da vas podsetim..termin je u nedelju. Juče bila na ctg, kontrakcija nema, Danicino srce kuca pravilno. Kpn - otvorena za jedan prst. Uz uredan, teška je 3350gr. I ima prćast nos .
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 7:52:59
|
|
|
|
Ipokrisia
|
B-ubu-lence, jeste li culi ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 8:00:19
|
|
|
|
sansa
|
Bubulence ne brini i ja sam imala cistu na pocetku i to ne cistu nego ciscetinu od 10 cm pa se od utrogestana povukla skrooz
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 8:50:27
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro trudnice! kuvam kafu,ko je za?? lepo me moja curica probudila,ne da da spavam na levoj strani,kuc kuc..da se okrenem! spremila przenice i lepo ruckala sa paprikom,mm i cera spavaju,a ja u miru pijem kaficu..doruckovala,sredila sudove i sad ih cekam! danas imam u planu,da odemo na tavan i da preslozim svu bebecu garderobu po mesecima..kao slozena je bila,ali su mi i vracali,pa sam samo ubacivala u kutije..i da lepo popisem sta sve imam! a imam sve za curicu ..samo za izlazak iz bolnice mi treba novo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 8:59:45
|
|
|
|
branki*
|
jao,von,kako je to lepo bozina bebeca garderoba je sva slozena u kesama i sklonjena,jedva cekam da ih otpakujem i pretresem(mada ima do tad vremena puno),bas mi je to lepo... dobro jutro,trudnice
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 9:12:51
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia B-ubu-lence, jeste li culi ? nismi, kaze dr da je rano ali na sledecem uz za dve nedelje bi trebalo da se cuje... kod Eme sam cula kada sam bila 7+5 cini mi se. tada sam isla na uz. Von, hocu ja ovu kafu sa rr posto pravu ne mogu da pijem. zene, ubijaju ne mucnine
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 9:15:06
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: bubulence nije mi mnogo govorila, nego je rekla da dodjem za dve nedelje kod mog dr jer je sada na godisnjem pa da pratimo. a do tada da mirujem, ne dizem nista tesko i tako... ali ja jednostavni znan da ce sve biti ok... naravno da će biti sve u redu!! ništa teže od peškira nemoj da dižeš hihihi ludava jedna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 9:16:09
|
|
|
|
Štetica
|
Dobro jutro . Daco bas si me obradovala sa curicom,ima da bude lepojka na mamu. Ja sam od nocas opet pocela druzenje sa wc soljom,sto je najgore krenula je kiselina da me davi i od nje povracam.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 9:37:33
|
|
|
|
Klarita
|
Trudnicice, lepe... ko broji sitno? Daco, nista lepse od prve devojcice Uzivaj! Moja Ciklamo, jos maaaaaaalooooooooo, pa ces drzati Danicu u narucju Bubulence, slusaj Anci i bice sigurno OK! Ostale lepojke, pozdrav odkud jug!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 9:53:32
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Daco, cestitam na devojcici
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 10:56:14
|
|
|
|
Ana13
|
Dacika,cestitam za curicu Znam da ti je to bila zelja Pa,kad ih uparadimo i prosetamo kroz Pobedinu ...ih ala ce svi da se okrecu za nasim lepoticama Kako ste,stomacici? Meni se taman zavrsile mucnine,pocela mi je gorusica.Sad mi je cak i gore.Ali bar uzivam dok me moja princeza sutira po ceo dan.Ne staje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 11:03:41
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Hvala, drage moje Ana13, mislim da sam te videla, jutros...ulazila si u lab., a ja kolima polazila za grad...da sam se samo minut zadrzala, srele bismo se na vratima Danas rezultat TSH, a Tripl u utorak popodne.
< Poruku je uredio daca77 -- 21.6.2014 11:05:56 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 11:09:24
|
|
|
|
daca77
|
Stigao rezultat TSH-2,98. Nadam se da nije ogroman za
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 21.6.2014 11:16:09
|
|
|
|
Maslacak15
|
Vidis vrsnjakinjo draga da nema govora o hipertirouidizmu. Ne verujem da je mnogo zabrinjavajuce da TSH bude blizu tri, ali svakako treba da se prokonsultujes sa Dr. Bice tripl test super ne beri brigu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?