|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ]
22.6.2014 12:19:49   
vonavoj
ivamark,razumes me onda skroz..i moje su sad vece nego u prvojuser posted image
moras da odmaras,a to je neizvodljivo!
degu,9ti mesec je najopusteniji,jer vise nema rizika od prevremenog porodjaja..i onda sve mozes@ uh,secam se sebe,od 6og mirovala,a u 9om sve mogla!user posted image ..i jos prenela nedelju dana!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 526
22.6.2014 12:28:19   
ivaMark
moras da odmaras,a to je neizvodljivo!

Upravo to... podigni je na stolicu za hranjenje, spusti je, stavi na nosu, podigni...presvuci, na kolica stavi....aaaaaaa user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 527
22.6.2014 13:27:16   
17 joka
Dacika, divno za devojcicu malu princezicu user posted image

Degu,Dunjauser posted image jos malo

sve vasuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 528
22.6.2014 14:23:08   
smejalica88
Drage da vam samo javim,bila u ponedeljak u Bg-u kod dr Zeljka Mikovica i on je odlucio da je za mene najbolje da mi odstrane jedan embrion,tako da sta se mora nije tesko user posted image Tamo je totalni haos,kao na pokretnoj traci.. Ja sam sada 9 nedelja a to trebam da dodjem da radim u 12 nedelji,tako da cekam da i to zavrsim i da krenem malo da uzivam u trudnoci jer ovo je stalno neka napetost.. A mene sada zanima nesto,ja u 11 nedelji treba da radim dabl test,da li to ima neke veze sa ovim? Da li treba da se cekaju rezultati? Za koliko on stize otprilike?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 529
22.6.2014 14:35:49   
pari

IZVORNA PORUKA: dunja123

Ja cu se poradjati u NF.Ko ce jos od vas koje ste blizu da se poradja u NF?
Jao jos samo to da prodje.....

ja nameravam da se porođam u NF, doduše meni je termin za jedno mesec dana...i ja strepim od toga i jedva čekam da prođe... imaš svog dr tamo? znaš nekog?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja123)
Direktna veza do poruke: 530
22.6.2014 14:57:42   
vonavoj
smejalice,rezultati budu za 2-3 sata,bar su meni tako stigli na mail!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 531
22.6.2014 15:19:52   
degu
Joko, Jolence user posted image
Dunja nema te na spisku, znači ipak sam treća po redu, uh sad mi je lakše user posted image
Sinoć me nešto uhvatila frka, jedva sam zaspala. Ne bojim se bola, znam da to sve mora da prođe, samo se brinem za moju devojčicu, samo da mi ona bude dobro a ja ću sve izdržati.
Sutra konačno krećem na ctg, jedva čekam da čujem moje srce user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 532
22.6.2014 17:20:00   
17 joka
Veverko, ma i ti i princezica ce te biti dobro veruj user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 533
22.6.2014 19:01:42   
dunja123

IZVORNA PORUKA: pari

IZVORNA PORUKA: dunja123

Ja cu se poradjati u NF.Ko ce jos od vas koje ste blizu da se poradja u NF?
Jao jos samo to da prodje.....

ja nameravam da se porođam u NF, doduše meni je termin za jedno mesec dana...i ja strepim od toga i jedva čekam da prođe... imaš svog dr tamo? znaš nekog?

Ja u zadnja 3 meseca idem jednom mescno u dnevnu bolnicu na jedan dan gde mi urade sve: UZ, briseve, krv, urin, 24satni urin, CTG, EKG + pregled interniste do 3 sata popodne. Tako da me kao oni ''vode''.Dr. doc. Egic( nacelnica dnevne bolnice VRT) mi radi UZ, daje dijagnozu, terapiju... Ali daleko od toga da je ona "moj" lekar. Sutra po njenom nalogu se javljam u savetovaliste. Koliko je ta dnevna bolnica extra, toliko je savetovaliste smor i toliko iscrpi svo to cekanje da svaki put pomislis, sta mi je ovo trebalo.

Ono sto su mi sad prvi put radili je GBS. To je analni bris na neku streptokoku koja moze biti jako opasna po novorodjence. Vidim da u NF stoji na spisku kao jedan od obaveznih analiza da se uradi koprokultura, ali to u domu zdravlja ne daju kao uput za pripremu za porodjaj. pa, raspitajte se ako niste za to culi da li je obavezno ili nije, a na kraju krajeva ako moze nesto da spreci, ne daj boze, zasto ne uraditi.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 534
22.6.2014 20:07:37   
ishler
Puno ste pisale,ne mogu da se pohvatam.Degu ne razmisljaj mnogo to brzo prodje i bice sve ok....Von meni su grudi inace velike a u prvoj trudnoci i sada da ne pricam,pogotovu jer sam dojila do godinu dana,pa se obesile, a sada su opet ogromne,morala sam da jurim brushaltere stari mi mali a ne mogu da nadjem velicinu.Inace nije lako sa malim detetom u trudnoci,moje ima 3god,ali opet u svemu zavisi od mene i sve trazi od mene.Iva mark koliko je tvoje dete?Meni se trudnoca otegla sve mi je teze a jos 2,5 meseca do ulaska u 9,ima dosta do tada.Apetit mi se povecao,samo bih jela slatko.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 535
22.6.2014 20:33:55   
bubulence
ishler nije lako sa trogodisnjacima ali se opet tesim da nam je lakse nego kada neko ima dete od godinu, godinu ipo. moja sada sve zna, ne trazi da je dizem, stalno mi mazi stomak, peva bebi...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 536
22.6.2014 21:28:02   
moja ciklama
Danas pregurah, 40+O.
user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 537
22.6.2014 21:38:25   
Maslacak15
bravo ciklamouser posted image user posted image Jos malo pa na upoznavanje sa bebicomuser posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 538
22.6.2014 21:41:14   
ishler
Bubulence kao da pricas o mojoj devojcici po ceo dan mazi i ljubi stomak,i sve hoce da mi pomogne,ali opet su mali.Ciklamo svaka cast sada samo sa bebicom da se upoznas.

Direktna veza do poruke: 539
23.6.2014 9:06:02   
vonavoj
ciklama,jos malko!!user posted image user posted image
bubulence,tako i moja curica,i dan danas ne da da niko pridje stomaku,kaze to je moja beba! jako je pazljiva i nezna!sad je jos vise svesna jer mi je porastao stomak,pa kad me vidi golisavu,vice mama unutra je beba,mala,kad poraste onda ce da izadje!user posted image
odvela sam je u vrtic,lakse mi je..a tamo ipak ima zanimaciju do 3!

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 540
23.6.2014 9:37:32   
plačljiva
Dobro jutro drage moje user posted image ,jedva sam ustala,cele noći nisam oka sklopila,razmišljala sam...Idem na AC,primam fraxiparin i RH sam negativna...Primiću rogam posle AC...Ali ja se nekako plašim svega...Ne AC već što primam svašta nešto...Ima li nekog sa foruma da je bio u istoj situaciji...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 541
23.6.2014 9:50:46   
vonavoj
placljiva, dr znaju sta rade,nemoj da brines unapred puno! bice sve u redu!user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 542
23.6.2014 10:53:30   
Cecana
Dobro jutro svima.Mi smo bili na letovanju,sve je fino proslo,prijalo mi je kupanje i suncanje,put sam dobro podnela,pravili smo ceste pauze.
Sad dolazim sa ekspertnog ultra zvuka,sve je u redu samo sto se bebi obmotao pupcanik oko vrata.Dr kaze da nije za brigu i da ne moze bebi nista da bude,ali da dodjem za 7 dana da vidimo da li se odmotala.
Ja sam naravno zabrinuta posto sam tek 23+3.Jos mi je rekla da je jednoj bebi bio 5 puta obmotan pupcanik i da su morali ranije da je porode carskim rezom.Nadam se da ce da se odmota.
Inace je bebica bas nemirna,stalno gura,sutira,udara.Sin mi je bio miran,jedva da sam osecala pokrete.
Da li neko zna nesto o ovakvoj situaciji?
Pozdrav svima.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 543
23.6.2014 11:47:54   
imperial
Smejalice,pošto sam bila u tvojoj situaciji,mogu ti reći za dabl test da ga nećeš ni raditi jer ne postoji program kad su tri posteljice u pitanju,tako je meni objasnio doktor kad sam ga pitala,čak i kad uradiš redukciju nećeš moći da ga radiš jer ćeš još uvek imati tri posteljice u materici,eto to ti je moje iskustvo :)

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 544
23.6.2014 11:49:13   
imperial
Inače,ja sam primljena u bolnicu da se planira carski koji će verovatno biti u sledeći utorak,eto sad čekamo :)

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 545
23.6.2014 12:14:04   
vonavoj
imperial,bas sam mislila na tebe,gde si,da li ces se javiti! jos malko!user posted image
cecana,mislim da je beba mala,da ima dovoljno prostora da se okrene jos koji put i odmota! i moja je jako nemirna,nemirnija nego prva... bezveze je sto ti je dr rekla za taj slucaj,to se ne govori,moze samo paniku da ti uneseuser posted image

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 546
23.6.2014 12:18:56   
branki*
evo i mene.sad dosla od doktorke.inace je kod nas haos,ne zna se vise ni ko kad radi ,ni nista.vrsi se neka podela ko ce da radi u bolnici,a ko u domu zdravlja,pa je opsti haos,jos poceli i godisnji odmori...
htela sam da kazem i primetim-koja je svrha navodnog davanja utrogestana na recept kad ga nema?!odnosno nema ga na recept,ali mozes da ga kupis(jer apoteke dobijaju odredjenu kolicinu na recept,a drugu za prodaju),bzv.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 547
23.6.2014 12:24:19   
bubulence
branki ne znam odakle si user posted image . ja sam utrogestan dobila u lily-u jer oni imaju ppotpisano nesto sa drzavnim apotekama pa moze na recept

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 548
23.6.2014 12:25:12   
vonavoj
kako ga bre nema na recept? ja sam ga bez problema dobijala? Da li imas dobru sifru?ja sam dobila 2 puta po 3 kutije!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 549
23.6.2014 12:26:37   
branki*
iz bora sam,u drzavnim apotekama nema na recept,kupila sam.nisam znala da u liliju moze,pitacu tamo..mislim plati ovo,plati onouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here