|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
10.6.2014 22:50:47   
micaubica
eto,odakle njoj pravo da odredjuje,nije ona lekar???!!!! ja sam Spremovicki pokazala tu otpusnu jos dok sam se lecila od steriliteta i ona mi je priznala,ije trazila hsg preko laparo.... smatram da ona bolje zna.... hvala ti u svakom slucaju user posted image

(odgovor članu bikki)
Direktna veza do poruke: 1551
11.6.2014 12:33:43   
Sanjalica1980
Drage, proverila sam da li beta raste.

Znaci 9dfet je bila 275 a danas na 11dfet je 673 user posted image user posted image

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 1552
11.6.2014 12:46:42   
IvannaM
oooo Sanjalice cestitam, bice tu user posted image user posted image :)

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1553
11.6.2014 12:56:18   
baby_blue
Super, cestitam. user posted image Bice to sve super, samo uzivaj.user posted image

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 1554
11.6.2014 13:03:58   
Maslacak15
Sanjalice bravo, super betauser posted image .

Micaubica, to je teska glupost i moj savet da probas da dodjes do nekog drugog odgovornog lica tamo. Trazi da razgovaras sa nadleznim lekarom. Nije sestra bog i batina iako se ocigledno tako ponasa. Laparoskopsko testiranje prohodnosti jajovoda je "zlatni standard" i u svakom slucaju superiornija metoda u odnosu na HSG. HSG se radi iskljucivo zato sto je mnogo jednostavnije i manje invazivno, da zene eto nebi " isle pod noz" ako nemora, Ako si radila laparoskopiju nema bas ni jedan argument zasto da radis HSG osim da se eto neko administrativno izivljava nad tobom. Ali prilicno sam sigurna da je to samo interpretacija sestre posto verovatno ogromna vecina zena dolazi pred komisiju sa HSG om ( a ne laparoskopijom) pa ona primenjuje kud svi turci tud i mali mujo logiku,....Pozdravljam te.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 11.6.2014 13:04:51 >

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1555
11.6.2014 13:57:40   
PalcicaBg
Bravo Sanjalice,i vise nego skolski user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1556
11.6.2014 14:28:30   
wivern
Micaubica ja sam prosle godine imala vto u visegradsko, prosla sam i bez laparo i hsg-a jer sam uspela da ostanem jednom prirodno trudna a mm jako los spermogram ( i u tom slucaju se ne radi nista od navedenog), ali mi je pred samu punkciju sestra rekla kako ja ne mogu na vto jer nemam ta dva. poslala sam je da proveri sa nekim lekarom i da ne prica napamet, jer se one tamo mnogo prave pametne. Moj ti je savet da se pojavis tamo licno i nadjes nekog lekara, to je najbolja varijanta.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1557
11.6.2014 17:30:14   
micaubica
hvala ti puno,to je upravo ono sto cu i da uradim,sutra idem,pa cu videti..... e sad,jos jedno pitanje da li znate mozda da li komisija za VTO u Visegradskoj priznaje ultrazvucni HSG ili ti HSSG,poenta je ista ali nema zracenja...????

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1558
12.6.2014 0:25:40   
Chipsy
Joj Sanjalice, koliko si me obradovala. Ljubim te, milauser posted image

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 1559
12.6.2014 11:36:33   
Sanjalica1980
Chipsy draga, hvala ti user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1560
12.6.2014 12:32:34   
NoraBo
Cure, može mala pomoć? U aprilu sam imala neuspešnu VTO. Posle nje dva ciklusa, april i maj. Ciklusi su mi uvek redovni 27-29 dana, trebalo je da dobijem 7.6., ciklusa još nema, radila sam jutros kućni test negativan. na redovnom pregledu uz doktorka mi je rekla da imam folikul 17mm na jednom jajniku i jedan od 18mm na drugom; endometrijum je bio 9mm. sve bi to bilo ok, da na pregled nisam išla 3 dana pre očekivanog ciklusa. inače svaki mesec imam izražene baš baš simptome pms-a (osetljive i uvećane grudi, nervoza, pojačan apetit, nadutost), ali ovaj mesec apsolutno ni jedan simptom ne osećam. doktorka reče da na osnovu uz nalaze, postoji mogućnost da nisam imala ovulaciju. da li su ovakvi nalazi uz i izostanak simptoma pms-a + kašnjenje ciklusa, znak da je u ovom ciklusu izostala ovulacija ili je po sredi nešto ozbiljnije? nikad do sada mi nisu izostali pms simtomi! elem, u ponedeljak idem na drugostepenu u Front za drugi pokušaj, sad mi je frka da nije neki veći belaj, pa me odbiju user posted image ..... uf bre samo neke brige kod mene user posted image .... kisss i iskrene čestitke vama koje ste ostvarile naš zajednički san user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

Direktna veza do poruke: 1561
12.6.2014 18:35:03   
PalcicaBg
Nora moguce da je izostala ovulacija,moguce da se i neka cista stvorila,ali ce puci kad dodje ciklus,ako je cista.Ni jedno ni drugo nije razlog da te odbiju na komisiji,ne sekiraj se.

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1562
12.6.2014 19:03:55   
degu

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Znaci 9dfet je bila 275 a danas na 11dfet je 673 user posted image user posted image

Bravo Sanjalice user posted image
Nora uglavnom su anovulatorni ciklusi tako bezbolni, ali nije mi jasno gde su nestali ti folikuli user posted image mada se sećam kad sam imala IUI da su neki folikuli prosto znali da se sparuše i nestanu.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 1563
12.6.2014 22:33:10   
NoraBo
Palcice i Degu hvala cure! Samo mi je bilo frka zbog komisije, zvala sam i moju dr kaze i da jesre cista nece me vratiti. Jos kad mi i vi kazete lakse disem. Da li sam ja stalno u frci al cini mi se da bas kad ne treba onda neki maler... nikad mi ne kasni nisam imala ciste.... i eto bas sad da me nervira. Hvala jos jednom na podrsci ;)

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1564
13.6.2014 11:33:54   
17 joka
Sanjalice divno user posted image user posted image

Nora, moguce da nije bilo O, tako da nebrini, sve ce se srediti i nece biti problema na komisiji user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1565
13.6.2014 11:56:16   
NoraBo
Hvala draga, al me baš nervira... još nisam dobila danas 34 dan, a ciklusi redovni da redovniji ne mogu biti na 27-28 dana. Samo mi je posle neuspešne vto ciklus stigao na 31 dan, i tada se mučio 3 dana pre ali sam računala da je početak kad je baš krenulo krvarenje 31 dana.... sad baš ništa, nikakav simptom ništa... jedino sam preksinoć u toku noći ustajala da piškim i na papiru imala bledo roze trag, tad i posle ništa.... da čovek poludi... valjda će sve da se reši do ponedeljka, i da prođe komisija pa posle kako hoće!!! sve mislim da me je terapija za vto sredila, jer sam do sada cikluse imala školski, a evo sad drugi ciklus posle vto totalna promena, nema simptoma, ništa user posted image , i muž se zabrinuo kako nisam nervozna kaže ovaj mesec će da upamti, hahahha user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1566
13.6.2014 12:03:05   
17 joka
znam prošla sam slicno prosli mesec
tako da znam kako se osecas ni ja jos nisam dobila a trebala sam tamo oko 5

sredice se to moraju i jajnici i hormoni da se srede i bice sve po staromuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1567
14.6.2014 14:34:10   
daca77

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Sanjalice, cestitam od srca i zelim ti laganu i lepu trudnocu user posted image

Direktna veza do poruke: 1568
16.6.2014 10:49:28   
šmizlica
Drage moje,
Vidim da ste mnogo iskusne sa vantelesnom oplodnjom. Volela bih da ipak niste morale kao i ja da kroz sve to prolazimo, ali šta je tu je. Ja sam radila vantelesnu oplodnju u poliklinici Perinatal u Novom Sadu kod dr Gordane Kozarov. Išla sam pre nje na razne analize koje su mi preporučivali koje kakvi lekari dok mi prijateljica nije preporučila doktorku Gordanu Kozarov koja je bila exxxtra. Pregledala me je vrlo detaljno i objasnila naš problem. Odmah je preporučila konkretne analize i predloge za dalje. Sve smo kod njih uradili i imali smo uspešnu vantelesnu oplodnju. Sad sam u 12 nedelji trudnoće. Ona i dalje nastavlja da brine sa svojim timom o meni i mojoj trudnoći. Prosto sam bila oduševljena da postoji tako stručan tim kod nas. Njoj sam neizmerno zahvalna na svemu.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1569
16.6.2014 13:11:58   
ivanicasale
Sanjalice sve cestitke od mene,verovatno da su dve user posted image user posted image
Smizla drago mi je i zbog tebe,i ja jos malo pa idem u Novi Sad ali ja radim u Genesis-u.Nadam se da ce biti treca sreca user posted image Ljubim vas i grlim puno cure...
Idem da cestitam nasoj Dunji Bebicu...

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1570
16.6.2014 14:27:39   
naci1
drage moje cekalice samo da vas pozdravim...Joko ,wiwrn user posted image
drage moje proslo je skoro tri meseca od mog prekida trudnoce i spremam se da ponovo krenem u akciju nadam se de cu i ovog puta ostati trudna prirodno ...ljubim vas

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1571
16.6.2014 14:29:15   
wivern
Naci user posted image user posted image naravno da hoces....
Samo napred, saljem veeeeelikog grlisu

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu naci1)
Direktna veza do poruke: 1572
16.6.2014 18:22:50   
ivanicasale
Norabo meni je posle druge vto meca kasnila 15 dana,na 45 dan sam dobila ipak je vto bombardovanje organizma i potrebno je vreme da se sve sredi.Neko nema nikakvih promena a neko ima,nema pravila...Ne brini bice sve ok.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1573
16.6.2014 23:32:04   
Chipsy
Ivanicasale, jel radis preko fonda ili placas?

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1574
17.6.2014 13:35:27   
Sanjalica1980
Drage moje, hvala vam puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here