Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 10:26:14
|
|
|
|
suncica83
|
nato hvala... e juce mi je 40 min trajao embriotransfer...nemam pojma zbog cega...nije mogla da mi nadje matericu,,,da li se jos nekome to desilo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 11:16:12
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy draga, onaj dan je bio samo jedan braonkast sekret,jucer u isto vreme opet ali jako,jako malo. Koliko sam skontala vise izgleda kao sekret obojen svetlo braon. Danas nema nista a stalno imam utisak da mi dole nesto curka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 19:39:22
|
|
|
|
sokimoki
|
meni je takodje bio problematican transfer na prvoj vto.Rekli su mi da je to zbog zavaljene materice morala sam da sidjem sa stola pijeeem jos dosta vode i onda su ponovili transfer
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:04:17
|
|
|
|
17 joka
|
Cipsy, nikada neodustajte od vas vec ti rekoh preko tel. Naci mila moja nisam ni znala da je došlo do prekida trudnoce nemam reci ali znam da Boga ima i da ce ovog puta sve biti kako treba Suncice svim srcem za bekice Sanjalice samo leškari i terapiju obavezno i sve ce biti ok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:04:48
|
|
|
|
cookie
|
Drage devojke, nisam se javljala izvesno vreme, mada vas redovno pratim. Vidim da ima novih i od srca im čestitam. Sanjalice samo hrabro do kraja, držim palčeve. Ja inače pravim pauzu do nekog sledećeg puta, a za to vreme se psihički pripremam. Naime bila sam kod čuvene Majre. Ne znam da li je ovo pravo mesto da pišem o tome. Znam dosta devojaka koje su išle i različita su iskustva. Nemam neko posebno mišljenje ni ossećanje posle toga, ali eto čisto da podelim i sa vamato. Naravno rekla mi je da su mi hormoni u totalnom haosu i da, naravno, nije mogla da uspe vto. A da li će da mi pomogne? E to još uvek ne znamo. Trebalo bi da odradim hormone ono 2, 14 i 21 dan, pa ćemo da vidimo. Pretpostavljam da su neke od vas imale slično iskustvo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:08:16
|
|
|
|
branki*
|
joko,100 godina te nema ja sam cula za tu majru,ali samo cula,nista ne znam...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:15:20
|
|
|
|
cookie
|
Čudna jedna žena, blago rečeno, ali ako može da pomogne, prihvatam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:18:50
|
|
|
|
branki*
|
pa,svi ti takvi su cudaci ,ali,naravno,ako ima neke vajde,probaj,pa videces.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:20:41
|
|
|
|
17 joka
|
Branki naisao je takav period da neznam ni da ti opisem uđem ovde zbog mnogih koji mi puno znace,zavolela sam mnoge i neprestano razmisljam o vama i forumu inace pokusavamo da se sastavimo i pravimo planove za buducnost. mozda nama jednostavno nije suđeno vreme ce pokazati ali sam uvek ovde uz vas da budem podrska i u lepim i losim trenucima
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:27:10
|
|
|
|
branki*
|
da,meni je nezamislivo da ne zavirim ovde,imam utisak kao da neke i stvarno poznajem,neki put cak i sanjam neke... znam sve joko,citala sam tvoju situaciju ,ma...da si ti ziva i zdrava,jeste da zvuci otrcano,ali je to stvarno najbitnije,a dok je covek ziv ima i neku nadu i neku veru
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:34:53
|
|
|
|
suncica83
|
ako je maira ruskinja ...negde kog vuka ordinacija omda sam cula za nju...uglavnom pozitivne komentare
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:37:32
|
|
|
|
suncica83
|
joko ja nisam u toku..sta si ti uradila..jesi li isla na vto
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 21:43:28
|
|
|
|
17 joka
|
ma ja sam sigurna da cemo mi imati bebu kad tad samo sad nismo u mogucnosti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 22:03:54
|
|
|
|
cookie
|
Jeste to je ta Majra. I ja sam čula dooosta pozitivnih komentara. Mislim moram da probam šta god, samo što je ona bila poprilično neodredjena, tako da nisam sigurna da li će me uopšte uzeti u obzir
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 22:16:19
|
|
|
|
17 joka
|
Suncice ma umorna sam bas od svega, bilo je nesto ali propalo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 22:20:42
|
|
|
|
suncica83
|
joko odmori se malo od svega.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 22:23:37
|
|
|
|
wivern
|
Suncice sad jos samo da nas obradujes jednom lepom betom Joko dobro se odmori od svega, ne sumnjam da vas negde ceka vas bebiron...jednom morate biti nagradjeni za sav trud i zelju
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 22:44:39
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, verujemš u to u dubini duše resili smo malo od svega da se odmorimo jedino zelja i borba je iz dana u dan sve veca ali znam da ce sve ovo bno. Bili smo kod dr.Jelene ona nam je dala rezim ishrane terapiju i rekla bez fraksiparina nikako u postupak eto verujem u naseg malog borca onog malog eskimka iako su ga vec svi odpisali
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 19.6.2014 22:48:53
|
|
|
|
wivern
|
Zasto otpisali, taman posla... Moj moto je da ce se roditi onaj ko treba da se rodi, tako da nijedan eskimcic ne moze biti otpisan pre vremena. On ce tebe sacekati da se odmoris od svega i spremis za njegov dolazak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.6.2014 1:03:24
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Joko draga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.6.2014 18:17:40
|
|
|
|
alex88
|
Joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.6.2014 23:28:05
|
|
|
|
plašljiva
|
Drage devojke, Vidim da pričate o Majiri pa reko da podelim svoje iskustvo. Ja sam kod nje bila pre 2,5 godine. Tada još uvek nisam znala za sve probleme koje imam. Ona je sa nekim štapićem merila moje hormone kao da sam upravo dobila rezultat iz labaratorije. Rekla mi je kako nemam ovulaciju već 2 godine i proračunavala mogućnost uspeha insemenacije i vto kod mene. Ja sam počela sa plačem i pitala je da li ona može da mi pomogne ona je samo kratko odgovorila da treba da idem kod lekara. Ono što vam mogu reći je da je ona u najmanju ruku čudna žena. Možda će ovo iskustvo značiti nekome.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 20.6.2014 23:38:26
|
|
|
|
plašljiva
|
Drage devojke želim da podelim i trenutna dešavanja kod mene. Kako sam bila prošle nedelje u betaniji na histeroskopiji ustanovljen mi je hronični endometritis "strawberry like". Dr Kopitović nisam videla posle intervencije već mi je otpusnu listu dala sestra Mira. Prepisan mi je dovicin 10 dana, ali kako upravo ulazim u postupak vto (trebalo bi 27.06 da počne dipherelin) postala sam zabrinuta zbog tog endometritisa. Do dr nikako nisam mogla da dodjem ali sam uspela da dodjem do sestre Mire koja mi je rekla (telefonom) kako meni nije uradjena biopsija endometrijuma, a na moje pitanje pa da li je ova terapija dovoljna kaže da bi to trebao da odluči dr u valjevu gde idem na Vto ali da bi po njoj trebalo da se odloži. Uh brigama nikada kraja. Inače od anti bebi pilula mi je skočio lupus antikoaglant, pa sam kontaktirala dr.Jelenu koja mi je rekla da ja odmah moram početi sa fraxiparinom jer na mene pilule deluju pogubno. Eto ja sada čekam 27, bockam se inekcijama i neznam šta me čeka. Puno pozdrava za sve.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.6.2014 9:54:11
|
|
|
|
suncica83
|
plasljiva ne znam koliko imas godina ..ali mislim da treba da slusas savet doktora i ako treba da odlozis vto dok se situacija ne sredi onda tako i uradi meni je posle 4 dana lezanja cirkulacija slaba tako da cu danaas da setam...noge mi hladne kao led
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 21.6.2014 9:57:45
|
|
|
|
IvannaM
|
Evo i mene. Doktor je odlucio: ako situacija nastavi da se razvija u ovom pravcu idemo na jul :) Od utorka opet suprefact :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?