|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
8.6.2014 20:29:15   
17 joka
bice sve dobro navijam sutra za lepu betuuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1526
8.6.2014 21:13:00   
PalcicaBg
Sanjalice samo polako,bez brzopletih zakljucaka.Eto vidis da sada nema nista,zelim ti da tako i ostane i da nas sutra obradujes lepom betom.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1527
9.6.2014 5:45:46   
Sanjalica1980
Od jucer nema opet nista. Jako malo braon i to ne svaki put kada se obrisem.
Stomak me rastura. Kao najgori pms ali bez krvi.
Betu ce bti oko 12 pa cemo videti sta je.

Joko ,Palcice user posted image user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1528
9.6.2014 8:52:43   
baby_blue
Moguce da je implantacijsko krvarenje, nemoj sebe muciti i donositi prebrzo zakljucke. Beta ce sve reci, a ja ti zelim puno srece i imam osecaj da ce to sve ispasti dobro.user posted image

Direktna veza do poruke: 1529
9.6.2014 9:10:07   
daca77
Sanjalice, navijam jakooo za ogromnu betuuser posted image
I mene je stomak ubijao par dana, cak je krenulo i malo braon sekreta, ali se sve zavrsilo trocifrenom betom 10dpt, sto i tebi zelim user posted image

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1530
9.6.2014 9:13:12   
alex88
Sanjalice bice to velika beta,navijam jako!

Direktna veza do poruke: 1531
9.6.2014 9:55:53   
Sanjalica1980
9det beta je 275. Sta kazete? Jel' dovoljno velika?
Mericu je za dva dana da vidim kakva je situacija.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1532
9.6.2014 9:59:38   
alex88
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa to je super,cestitam i da sve protekne u najboljem redu do kraja

Direktna veza do poruke: 1533
9.6.2014 10:02:37   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

user posted image user posted image divno!!!

Direktna veza do poruke: 1534
9.6.2014 10:02:41   
dunja RR
Za 9. dan fenomenalna beta! Čestitam user posted image

Koji dan su ti vraćali embrione?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1535
9.6.2014 10:03:18   
Verolina

To su blizanci, garant, ali garantuser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1536
9.6.2014 10:03:51   
Sanjalica1980
Hvala ti Alex user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1537
9.6.2014 10:06:59   
Sanjalica1980
Verolina,Dunja,Vonavoj user posted image user posted image user posted image

Ja sam imala blaste zamrznute 6 dan pa zato pitam za betu. Cini mi se da je vrednost ok.
Sada samo da ovaj put pocne da raste i bice super user posted image

Direktna veza do poruke: 1538
9.6.2014 10:09:04   
dunja RR

Ja sam imala blaste zamrznute 6 dan pa zato pitam za betu. Cini mi se da je vrednost ok.

Sanjalice isto kao kod mene, i ja sam imala blaste 6. dan zamrznute (jednu mi vratili), a beta mi je 10. dan od ET bila 310, evo me pred porođajem :)

Super je to, biće sve ok user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.6.2014 10:10:01 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1539
9.6.2014 10:15:22   
Sanjalica1980
Hvala Dunja user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1540
9.6.2014 10:23:42   
uplasenaa
Sanjalice user posted image user posted image user posted image cestitam

Direktna veza do poruke: 1541
9.6.2014 11:09:33   
tillia
Sanjalice,divno!user posted image
Cestitam!!!da se sve nastavi kako treba!

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 1542
9.6.2014 12:02:26   
baby_blue
Sanjalice, cestitam od srca! user posted image Rekla sam ti da ce sve biti ok. user posted image

Sto se mene tice, ne verujem da ce sad moci FET, jer mi je folikul dostigao skoro 30 mm, i dr se plasi da se ne pretvori u hemoragicno zuto telo, sta god to bilo...a endometrijum savrsen kao i uvek. Sledeca kontrola u sredu i tad ce se konacno znati na cemu smo, tj. da li ce moci sad ili cekamo septembar, pa ce tad biti u stimulisanom ciklusu. Dobro je, i nisam se puno razocarala, jer sam nekako to i ocekivala, obzirom da mi folikuli ni ranije nisu pucali.

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 1543
9.6.2014 12:20:22   
branki*
sanjalice,mnogo mi je drago,cestitamuser posted image user posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 1544
9.6.2014 12:45:36   
PalcicaBg
Sanjalice bravo,super je beta! Cestitam draga! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1545
9.6.2014 17:15:38   
Sanjalica1980
Hvala devojke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1546
9.6.2014 19:34:49   
Bebana17
Sanjalice, jeeeeeeeee, svaka čast za betu, uživaj u sreći što te snašla, tj. trudnoći user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1547
9.6.2014 21:33:46   
17 joka

znala sam bila sam sigurna tu su user posted image user posted image CESTITAM od srca i bice i nadalje sve super user posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1548
10.6.2014 11:02:30   
micaubica
devojke pomoc!!! zanima me da li je neka od vas imala slican problem sa komisijom. naime. ja sam prosla prvostepenu komisiju u mom gradu i predala sam papire u Visegradsku. juce su me zvali i trazuli da dopunim dokumentaciju. problem je nastao jer nemam nalaz hsg-a nego laparaskopiju koju sam dostavila sa svim papirima. sestra koja me je zvala je bila jako neljubazna i jedino sto je znala da mi kaze jeste da, ako imam uradjem hsg dostavim nalaz a ako nemam,da ga uradim. lepo saj joj objasnila da imam laparaskopiju i da je tad proverena prohodnost jajovoda,i da tu otpusnu imaju kod sebe, medjutim ona je samo znala da mi kaze da treba hsg....... na sajtu lepo pise da treba da se dostavi nalaz hsg-a i /ili laparaskopije.... sta predlazete da uradim? da li je neka imala slican problem?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1549
10.6.2014 22:02:21   
bikki

IZVORNA PORUKA: micaubica

devojke pomoc!!! zanima me da li je neka od vas imala slican problem sa komisijom. naime. ja sam prosla prvostepenu komisiju u mom gradu i predala sam papire u Visegradsku. juce su me zvali i trazuli da dopunim dokumentaciju. problem je nastao jer nemam nalaz hsg-a nego laparaskopiju koju sam dostavila sa svim papirima. sestra koja me je zvala je bila jako neljubazna i jedino sto je znala da mi kaze jeste da, ako imam uradjem hsg dostavim nalaz a ako nemam,da ga uradim. lepo saj joj objasnila da imam laparaskopiju i da je tad proverena prohodnost jajovoda,i da tu otpusnu imaju kod sebe, medjutim ona je samo znala da mi kaze da treba hsg....... na sajtu lepo pise da treba da se dostavi nalaz hsg-a i /ili laparaskopije.... sta predlazete da uradim? da li je neka imala slican problem?

Ja mogu da ti opisem moj slucaj kada sam trebala da radim hsg. Naime,ja sam ga zakazala i onda sam se setila da imam uradjenu laparoskopiju i nazvala sam tada glavnu sestru da je pitam da li je to dovoljno,i da li mozda nije potrebno da radim hsg. Medjutim,ona je rekla da nije i da moram da ga uradim.
Ne znam koliko sam ti pomogla sa ovim,ali eto meni je tako bilo.

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here