Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.6.2014 20:29:15
|
|
|
|
17 joka
|
bice sve dobro navijam sutra za lepu betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 8.6.2014 21:13:00
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Sanjalice samo polako,bez brzopletih zakljucaka.Eto vidis da sada nema nista,zelim ti da tako i ostane i da nas sutra obradujes lepom betom.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 5:45:46
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Od jucer nema opet nista. Jako malo braon i to ne svaki put kada se obrisem. Stomak me rastura. Kao najgori pms ali bez krvi. Betu ce bti oko 12 pa cemo videti sta je. Joko ,Palcice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 8:52:43
|
|
|
|
baby_blue
|
Moguce da je implantacijsko krvarenje, nemoj sebe muciti i donositi prebrzo zakljucke. Beta ce sve reci, a ja ti zelim puno srece i imam osecaj da ce to sve ispasti dobro.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 9:10:07
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, navijam jakooo za ogromnu betu I mene je stomak ubijao par dana, cak je krenulo i malo braon sekreta, ali se sve zavrsilo trocifrenom betom 10dpt, sto i tebi zelim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 9:13:12
|
|
|
|
alex88
|
Sanjalice bice to velika beta,navijam jako!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 9:55:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
9det beta je 275. Sta kazete? Jel' dovoljno velika? Mericu je za dva dana da vidim kakva je situacija.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 9:59:38
|
|
|
|
alex88
|
pa to je super,cestitam i da sve protekne u najboljem redu do kraja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 10:02:37
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 9det beta je 275. Sta kazete? Jel' dovoljno velika? Mericu je za dva dana da vidim kakva je situacija. divno!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 10:02:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Za 9. dan fenomenalna beta! Čestitam Koji dan su ti vraćali embrione? IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 9det beta je 275. Sta kazete? Jel' dovoljno velika? Mericu je za dva dana da vidim kakva je situacija.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 10:03:18
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 9det beta je 275. Sta kazete? Jel' dovoljno velika? Mericu je za dva dana da vidim kakva je situacija. To su blizanci, garant, ali garant
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 10:03:51
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Hvala ti Alex
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 10:06:59
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Verolina,Dunja,Vonavoj Ja sam imala blaste zamrznute 6 dan pa zato pitam za betu. Cini mi se da je vrednost ok. Sada samo da ovaj put pocne da raste i bice super
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 10:09:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Ja sam imala blaste zamrznute 6 dan pa zato pitam za betu. Cini mi se da je vrednost ok. Sanjalice isto kao kod mene, i ja sam imala blaste 6. dan zamrznute (jednu mi vratili), a beta mi je 10. dan od ET bila 310, evo me pred porođajem :) Super je to, biće sve ok
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.6.2014 10:10:01 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 10:15:22
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Hvala Dunja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 10:23:42
|
|
|
|
uplasenaa
|
Sanjalice cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 11:09:33
|
|
|
|
tillia
|
Sanjalice,divno! Cestitam!!!da se sve nastavi kako treba!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 12:02:26
|
|
|
|
baby_blue
|
Sanjalice, cestitam od srca! Rekla sam ti da ce sve biti ok. Sto se mene tice, ne verujem da ce sad moci FET, jer mi je folikul dostigao skoro 30 mm, i dr se plasi da se ne pretvori u hemoragicno zuto telo, sta god to bilo...a endometrijum savrsen kao i uvek. Sledeca kontrola u sredu i tad ce se konacno znati na cemu smo, tj. da li ce moci sad ili cekamo septembar, pa ce tad biti u stimulisanom ciklusu. Dobro je, i nisam se puno razocarala, jer sam nekako to i ocekivala, obzirom da mi folikuli ni ranije nisu pucali.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 12:20:22
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice,mnogo mi je drago,cestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 12:45:36
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Sanjalice bravo,super je beta! Cestitam draga!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 17:15:38
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Hvala devojke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 19:34:49
|
|
|
|
Bebana17
|
Sanjalice, jeeeeeeeee, svaka čast za betu, uživaj u sreći što te snašla, tj. trudnoći
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 9.6.2014 21:33:46
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 9det beta je 275. Sta kazete? Jel' dovoljno velika? Mericu je za dva dana da vidim kakva je situacija. znala sam bila sam sigurna tu su CESTITAM od srca i bice i nadalje sve super
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.6.2014 11:02:30
|
|
|
|
micaubica
|
devojke pomoc!!! zanima me da li je neka od vas imala slican problem sa komisijom. naime. ja sam prosla prvostepenu komisiju u mom gradu i predala sam papire u Visegradsku. juce su me zvali i trazuli da dopunim dokumentaciju. problem je nastao jer nemam nalaz hsg-a nego laparaskopiju koju sam dostavila sa svim papirima. sestra koja me je zvala je bila jako neljubazna i jedino sto je znala da mi kaze jeste da, ako imam uradjem hsg dostavim nalaz a ako nemam,da ga uradim. lepo saj joj objasnila da imam laparaskopiju i da je tad proverena prohodnost jajovoda,i da tu otpusnu imaju kod sebe, medjutim ona je samo znala da mi kaze da treba hsg....... na sajtu lepo pise da treba da se dostavi nalaz hsg-a i /ili laparaskopije.... sta predlazete da uradim? da li je neka imala slican problem?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 10.6.2014 22:02:21
|
|
|
|
bikki
|
IZVORNA PORUKA: micaubica devojke pomoc!!! zanima me da li je neka od vas imala slican problem sa komisijom. naime. ja sam prosla prvostepenu komisiju u mom gradu i predala sam papire u Visegradsku. juce su me zvali i trazuli da dopunim dokumentaciju. problem je nastao jer nemam nalaz hsg-a nego laparaskopiju koju sam dostavila sa svim papirima. sestra koja me je zvala je bila jako neljubazna i jedino sto je znala da mi kaze jeste da, ako imam uradjem hsg dostavim nalaz a ako nemam,da ga uradim. lepo saj joj objasnila da imam laparaskopiju i da je tad proverena prohodnost jajovoda,i da tu otpusnu imaju kod sebe, medjutim ona je samo znala da mi kaze da treba hsg....... na sajtu lepo pise da treba da se dostavi nalaz hsg-a i /ili laparaskopije.... sta predlazete da uradim? da li je neka imala slican problem? Ja mogu da ti opisem moj slucaj kada sam trebala da radim hsg. Naime,ja sam ga zakazala i onda sam se setila da imam uradjenu laparoskopiju i nazvala sam tada glavnu sestru da je pitam da li je to dovoljno,i da li mozda nije potrebno da radim hsg. Medjutim,ona je rekla da nije i da moram da ga uradim. Ne znam koliko sam ti pomogla sa ovim,ali eto meni je tako bilo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?