|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
9.6.2014 14:40:43   
margom
E pa ne moze kod mene da prodje bez nekih situacija, ne vredi......elem malopre me zovu iz laboratorije sa mi kazu da moraju sutra da ponove progesteron jer su danas u dva navrata dobili nenormalno visoke vrednosti preko 1000, a do sada tako nesto nisu videli (doduse oni se ne bave merenjem progesterona u trudnoci, vec zenama koje nisu trudne)....Saznala sam i da mi je progesteron 4dpo bio 125, a 5dpo 250 tako da je moguce da je nastavio ludacki da raste, samo mi nije jasno zasto toliko.......Ima li bilo ko neku ideju, Maslacak javi seeeeeee........

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2326
9.6.2014 14:50:23   
Štetica
Magrom verovatno je trudnoca u pitanju(nadam se tome) cim je preko 1000,jer bi u suprotnom poceo vec da pada pred ciklus. A Beta?

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2327
9.6.2014 15:00:28   
Verolina
Ja ne znam kakve su njihove reference, ali ja jos nisam cula za takve. Niti sam cula za prog od 1000. Da nisu oni sta zabrljacili u labu.
Visok progesteron ne moze da bude los za trudnocu, ali ovakvo nesto jos ne cuhuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2328
9.6.2014 15:00:33   
HocuB
Magrom, kakvi su rezultati?
Meni su porasli na 44,7. Ja se nadam da to znaci user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2329
9.6.2014 15:08:52   
margom
I ja se nadam da je trudnoca, a da su zabrljali sa nivoom...Betu su rekli da nece raditi do 14dpo, a to je u petak, a sutra ce uraditi ponovo progesteron....Cekam da mi se sada jave sa misljenjem profesorke Spremovic....

(odgovor članu HocuB)
Direktna veza do poruke: 2330
9.6.2014 15:10:13   
margom
HocuB pa to je suuuppeeeeerrrr.......samo neka raste, pa naravmo da znaci, jesam li ti rekla da ako posle onog pada krene da raste mirisace na user posted image ....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2331
9.6.2014 15:53:33   
degu
Margom i HoćuB nadam se da ste obe trudne user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2332
9.6.2014 18:29:34   
HocuB
Hvala svima user posted image
Inace, danas mi je dan za user posted image , proveravam Betu ponovo 14dpi, posto je doktor rekao tada da radim, ocekujem da bude preko 100.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2333
9.6.2014 18:50:28   
margom
HocuB a na koliko dana imas ciklus......i ja ocekujem da ti fino poraste, i ja radim betu na 14 dan, samo da raskrstimo sta je sa ovim ludackim progesteronom, mada sam do sada Googl-ala i nasla dosta iskustava sa Progesteronom preko 1000, jednostavno tim zenama organizam proizvodi i vise nego sto im je potrebno.....ludilo......sva sam specijalna, na cose........

(odgovor članu HocuB)
Direktna veza do poruke: 2334
9.6.2014 19:38:09   
HocuB
Magron, ciklus mi je na 24 dana. Ja sam na inekcijama progesterona svaki drugi dan, ostalo je da primim jos sve. Nemoj mi reci da i to utice na rezultat Beteuser posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2335
9.6.2014 19:55:36   
margom
Pricam na pamet, mislim da ne uticu, za Pregnil znam da utice sigurno.......a vise ne primas Pregnil?

(odgovor članu HocuB)
Direktna veza do poruke: 2336
9.6.2014 19:56:41   
wivern
Progesteron nema veze sa velicinom bete on samo pomaze gestaciju.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu HocuB)
Direktna veza do poruke: 2337
9.6.2014 20:03:02   
HocuB
Pregnil sam dobila u ponedeljak 02.06 drugu dozu i posle toga ne vise. Na svoju ruku pijem folnu kiselinu od iui a pre toga folnak mesec dana.
Magnum, jesi li probala Betu da vadis privatno?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2338
9.6.2014 20:09:24   
margom
Nisam, necu da zurim, cekam petak, a mozda saznam nesto i ranije, tj. kada mi sutra ponove analizu progesterona.....ako je zaista otisao toliko visoko, trebalo bi da je u pitanju user posted image , jer je pre samo 10 dana bio sasvim normalan, kao i u prethodnim ciklusima kada su mi proveravali hormone......Videcemo, ne mogu vise da razmisljam, glava me boli......hehehee a mozda je i od nabujalog progesterona hehheeee.......

(odgovor članu HocuB)
Direktna veza do poruke: 2339
9.6.2014 20:16:16   
HocuB
Magnum, ocekujem da nam javis da je sigurno user posted image
Navijamo user posted image user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2340
9.6.2014 20:29:59   
margom
Hvala ti draga, takodje navijam i ja za tebe user posted image ....
I drugim devojkama veliko hvala na podrsci, sve vas ljubim......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HocuB)
Direktna veza do poruke: 2341
10.6.2014 9:21:43   
margom
Malopre mi se javila prijateljica iz laba, kaze da su jutros postavili ponovne analize i to na sve hormone, kao i na Betu, i sve ce se znati krajem radnog dana. Konsultovali su i iskusniju koleginicu, koja se usput da pomenem pre dva dana nakoon VTO porodila u 50-oj, koja je rekla da je takav skok progesterona, ukoliko nije greska testa, najverovatnije posledica preterane reakcije hormona na Klomifen. Ali da je generalno moguce i moj organizam proizvodi vise progesterona, sto ne moze da mi skodi, problem bi bio manjak. Tako da je to to, konacno cu sve znati do 15 h.......vala bi mi bila muka da cekam do petka, bolje je ovako.....Nadam se da cu vas obradovati...sve vas ljubim i pozdravljam.....drzite mi pesnice......user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2342
10.6.2014 12:30:09   
micaubica83
Margom,bio je suprug kod 2 urologa i oba su mu rekla da su super rezultati niko nije spomenuo aglutinaciju iako je obelezena kao pozitivna,to je bilo jos u novembru,od tada nije doslo do trudnoce,kod mene je sve u redu.Na svoju ruku smo uradili asa test i rezultati stizu u cetvrtak jer smo sve ostalo odradili.Malo me zbunjuje sto mi je progesteron 21og dana ciklusa 7,6 ng ali 2 ginekologa su mi rekla da je to sasvim u redu u granicama normale.Doktorka mi predlaze inseminaciju ako do septembra ne dodje do trudnoce.Moze li mi neko reci sta je sve potrebno za inseminaciju od dokumentacije?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2343
10.6.2014 12:50:44   
margom
Micaubica, najpre moras da se odlucis gde ces raditi IUI. Onda ti treba plavi uput od tvog ginekologa za prvi odlazak na izabranu kliniku, na kome bi bilo dobro da ti napise da se lecis od steriliteta. Onda odes tamo i odaberes lekara i posle toga sve ide u dogovoru sa njim.

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 2344
10.6.2014 13:38:35   
micaubica83
Hvala ti Margom user posted image ,znam da trebaju brisevi,papa test,HSG,koje jos nalaze traze?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2345
10.6.2014 13:39:40   
micaubica83
I da li je bolje raditi inseminaciju u Nisu ili Beogradu?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2346
10.6.2014 13:50:43   
margom
Hmmm to ti ne bih znala reci, razlicita su iskustva u oba grada, naravno zadovoljni su oni kojima je uspela, a oni kojima nije jbg......
Za briseve znam da su neopodni, kso i za spermokulturu, ali nemoj nista raditi unapred dok se ne konsultujes sa doktorom koji ce ti raditi IUI, da ti ne bi istekla vaznost istih. Prvo odluci gde ces, a mozda se ovde jave devojke sa misljenjima gde je bolje. Meni je ovo bila prva IUI, radila sam je u GAK Visegradska, kod prof Svetlane Spremovic, i zadovoljna sam njihovim radom, iako je kod njih kao na fabrickoj traci, kod nje se konkretno uvek ceka po nekoliko sati, ali je zaista predana svom poslu i neverovatno dobar strucnjak, posebno sto ima dve specijalizacije, ginekologiju i endokrinologiju, bas ono sto nama zenama treba.....

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 2347
10.6.2014 16:05:59   
margom
E ovo je ludilo....danas su od preostale krvi od juce radili sest puta analize bete i progesterona i rezultati su im setali za betu od 6 do 75, za progesteron od 250 do 1300, i kazu da ipak misle da je to uticaj terapije (sto meni nije jasno, jer je proslo vec 11 dana od Pregnila, a od Klomifena vise od dve nedelje.....pa ispada da ja umestonda izbacujem svakodnevno terapiju, pravim zalihe.....neverovatno...Takodje su mi radilini FSH koji je kazu na granici, iznosi 4, a kao da je u pitanju trudnoca trebao bi da opada tj. da bude nizi.....zato sumnjaju da ipak nije trudnoca. Ne znam vise nista, vec sam se pomirila da nema nista od ove IUI, i ne pada mi na pamet da se zezam sa jos jednom.....Pravac VTO....U petak cu odraditi betu po planu za 14dpo i to je to......

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2348
10.6.2014 17:02:20   
nata11
Margom user posted image
Stalno spominjemo ovde plavi uput. Jel to onaj klasican uput za specijalisticke preglede?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2349
10.6.2014 17:39:24   
margom
Nato user posted image
Da , plavi uput je uput za specijalisticke preglede, a zeleni za dnevne bolnice ili standardno bolnicko lecenje....

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here