Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.6.2014 22:00:48
|
|
|
|
wivern
|
Pa nije rano ako razmisljas o promeni klinike. Meni da sad nije uspelo ja bih opet menjala kliniku. Ko zna na drugoj klinici ti mozda uspe iz prvog puta, ako imas mogucnosti mislim da treba da pokusas i negde drugde.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.6.2014 23:43:29
|
|
|
|
Chipsy
|
sve nam se smucilo. Bas smo planirali da sad krajem juna odemo u Prag turisticki i da ujedno odemo na konsultacije kod Sonje. Ali sad on kaze 'sa cim da idem, za sta da idem....' I vreme prolazi, sad bilo kakva terapija treba par meseci da upali. Kako bese te semenke, Wiv? Mislis na onaj najjeftiniji vit c? Pitacu i Lalojedac za terapiju. Jos plus ogromni problemi koje imamo sa Julijom, pa ovo vise ziv covek ne moze ds izdrzi Joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 3.6.2014 23:49:47
|
|
|
|
Chipsy
|
Ja ne znam da li se oni u Pragu uopste bave time, da li bi dali mm neku terapiju ili mu radili punkciju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.6.2014 7:51:48
|
|
|
|
baby_blue
|
Ja sam se bas nesto razocarala...izgleda da sad nece ni moci da se uradi fet, jer mi nesto slabo napreduju folikuli, a radimo u spontanom ciklusu. Juce 13. dan, a ja imam na levom jajniku dva folikula od po 11 mm i jos nijedan nije dominantan (pritom, to mi se nikad nije desavalo, uvek sam imala dominantan folikul koji je u to doba ciklusa bio bar 17,18 mm i vise). Ovo sad kao za baksuz...mada ni tada nisu pucali nekoliko puta...ne znam sto je doktorka htela da radimo u spontanom, kad ja izgleda i nemam ovulacije. Nista, u subotu sledeca kontrola, tako je rekla, pa cemo videti...ako ne bude nista, onda cekamo septembar, bas sam se smorila, jer po meni, to nema sanse ni da sazri, a kamoli da pukne...
< Poruku je uredio baby_blue -- 4.6.2014 7:53:56 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.6.2014 8:17:49
|
|
|
|
baki78
|
Draga cookie i ja bila maja u Mariboru. Upravu si ...oni traze samo osnovne analize.Mada je mene prof.V pitao za histeroskopiju i dali sam imala kiretaze. Ja sam imala jednu izgubljenu trudnocu u 6 mesecu.Plod je umro zbog virusa koji sam pokupila. I tada je uradjena instrumentalna revizija koja se medicinski vodi kao kiretaza. iImala dve operacije zbog vanmatericne i hidrosalpinksa. Pa je na osnovu toga rekao da histeroskopija nije potrebna. Kada postoji polip nema nista od usadjivanja ploda u matericu. Kada postoji hidrosalpinks ako je pun i dodje do praznjenja dok se plod nije uhvatio kako treba ode trudnoca. Jer je njegov sadrzaj otrovan za plod.Jednostavno ga spere tj otrovi ga odvoje od materice. Meni je dr.Reljic predlozio psihijatra. Neke vezbe za izbacivanje i kanalisanje stresa iz organizma. Idem sledece nedelje da zakazem razgovor. Sinoc sam cul alepu vest. Moje komsije koje su se spremale za donaciju u Pragu.....su trudni...mislim komsinica. Imali su oko 14 VTO....i ona usla u klimaks.Posto joj sad menstruacije nisu redovne otisla kod doktora da vide kad ce stici. Ako nece skoro da izazovu i da krene sa pripremom. Kad ono vidi cuda...Moja komsinica Saska trudna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.6.2014 9:37:44
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Baby blue, mislicemo na tebe. Chipsy
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.6.2014 9:41:30
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy najjeftiniji vitamin c, svaki dan po jedna tableta. Verujem da ce mu i oni tamo dati neku terapiju, a moze da se radi i punkcija. Saljem vam jednog veelikog
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.6.2014 11:42:01
|
|
|
|
baki78
|
wivern kazi mi molim te jel se ide samo na razgovor ili ti psihijatar da i neku terapiju?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.6.2014 15:07:28
|
|
|
|
wivern
|
Po mom misljenju ne treba tebi psihijatar ni terapija nego psiholog. On ne dajeterapije sve se zavrsava kroz razgovor. Terapija ti treba kod nekih ozbiljnijih stanja a nama je potreban neko da nas usmeri na pravi put
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 10:43:09
|
|
|
|
Dani.kv
|
A sad malo lepih vesti. Prof Vlaisavljevic napusta Maribor i radice Jevremova u Bg i u Zagrebu. Ceo postupak vode on i Borut Kovacic. Biolog,prof. Cena je 2200€+ lekovi i mogucnost zamrzavanja eskima. Moja drugarica juce zakazala postupak za septembar. Ineresujeme da li znate gde je u Bg najjeftiniji menopur
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 11:25:17
|
|
|
|
cookie
|
Ali gde sad otici , u Maribor kod njihovih embriologa i u njihovu laboratoriju ili u Jevremovu gde je prof Vlaisavljevic. Meni je sad to malo dilema.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 12:41:17
|
|
|
|
Dani.kv
|
Sa Vlaisavljevicem je u Jevremovoj i Borut Kovacic. A sto se tice uslova rada i laboratorije profa ne bi radio tamo gde nema uslova koji ispunjavaju njegove uslove. Nece svoje ime da izlaze neuspehu. Drugarici je rekao da ce biti majka 100%
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 13:49:31
|
|
|
|
micamica
|
Dani a gde si cula da Vlaisavljevic napusta Maribor?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 14:14:12
|
|
|
|
baki78
|
Jesi sigurna da napusta Maribor? Kad sam aprila bila na konsultaciju kod njega u Jevremovoj meni je rekao da ce od septemra voditi grupu kao i u Mariboru. Meni je rekao da ne napusta Maribor. Nego da ce oformiti tim koji ce podjenako raditi i ovde i tamo. znaci zene iz srbije nece morati da idu cak za Maribor neko ce ih voditi ovde. Jedino ako se nesto nije promenilo od tada. Pitacu sestra Jasnu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 14:15:56
|
|
|
|
baki78
|
*znaci zene iz srbije nece ici za Maribor nego ce ih voditi odavde* Mislim necemo morati da idemo za Sloveniju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 14:16:07
|
|
|
|
Chipsy
|
Zna li se otkad radi u bg-u,tj. u Jevremovoj?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 14:18:36
|
|
|
|
baki78
|
zvanicno od septembra. A konsultacije i pregled mozes da zakazes kad je u Srbiji. Ili preko sestre Jasne ili zoves Jevremovu pa kod sestra Bobe.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 14:33:43
|
|
|
|
baki78
|
Sad sam zvala i pitala. Sestra pa cak ni Jevremova nemaju takvu informaciju. Mislim na informaciju da on napusta Maribor i prelazi u Jevremovu. Jednino sto stoji je to da on od septembra vodi svoju grupu za VTO u Jevremovoj. On je i do sad spremao zene za VTOu Jevremovoj ali nije pratio ceo postupak nego odradi pripremu i prepusti nekom od kolega iz Jevremove. A sad ce biti tu tokom celog postupka.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 16:10:04
|
|
|
|
micamica
|
Ma kakvi,ne napusta...ja imam u novembru zakazano i kod njega ove u Sloveniji.....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 16:17:30
|
|
|
|
cookie
|
I ja sam u aprilu bila na konsultacijama u Jevremovoj i rekao je da će junska grupa biti poslednja koju će da vodi u Mariboru. Bukvalno tim rečima. Pitali smo ga i šta onda, da li ide u penziju ili šta, rekao nam je da će pomalo biti u Bg, a malo u Zagrebu. Moguće da je promenio planove, a moguće da stoji i ovo da će raditi uporedo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 17:41:27
|
|
|
|
wivern
|
On je Maribor vec prepustio tj nije vise nacelnik jos kad sam ja bila i pricalo se da odlazi u penziju. Dani danas mi je prijateljica rekla za neku apoteku u Zemunu, da je najjeftiniji menopur. Koliko ti je hitno da je odmah zovem da vidim koja je??
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 19:37:25
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Evo da se i ja malo javim. Danas mi je 6det a stomak me boli vec par dana. Znam da to nista ne znaci ali nekako prija Nakon prethodne 4 neuspele sam skontala da nema pravila. Ovaj put su vracene dve blaste stare 6 dana i embriolog mi je rekao da su vec poceli da se izlezu iz opne i da ocekujem implantaciju u prva tri dana Ovaj put sam uzela i test da uradim. Sta mislite kada je ok da radim test? Ja sam mislila sutra Pa sta bude bice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 20:17:40
|
|
|
|
17 joka
|
navijam svim srcem da si nam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.6.2014 23:57:19
|
|
|
|
Dani.kv
|
Au. Nisam znala da ce ovo oko Veljka da izazove pometnju. Sinoc je on to rekao zeni koja je bila na konsultacijama. Ja sam hvala Bogu s njim zavrsila. Sto se tice cene menopura nije frka. Treba joj tek za avgust al da se obezbedi na vreme
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 7.6.2014 7:22:49
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Uradila sam test i vide se Ova druga crtica je jako bleda ali verovatno zato sto je danas 7det. Naravno i ovo nista ne znaci tako da se ne veselim dok za pocetak ne vidim pravilno duplanje bete
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?