|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
6.6.2014 11:34:13   
Anoniman
Hhahahhaha evo spemila sam se idem do grada, bude li i ovaj negativan, otpisujem vas iz drustvauser posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
  Direktna veza do poruke: 251
6.6.2014 11:36:08   
Torbica
user posted image
Ipak ga uradi ujutro, pa da vidimo!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
6.6.2014 11:48:05   
World
cestitam bubulence, divne crtice user posted image

um, navijam i za tebe user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 253
6.6.2014 11:52:25   
7marii
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Hhahahhaha evo spemila sam se idem do grada, bude li i ovaj negativan, otpisujem vas iz drustvauser posted image

Epa nece i nemoj da nas otpisujes kad smo u pravu user posted image user posted image user posted image i tek ujutru ga radi user posted image
Ja sam bila do grada uh sto je lep dan,planiram ceo dan da se svrckam po gradu,iiiii apoteku sam malopre zaobisla u sirokom krugu user posted image

< Poruku je uredio 7marii -- 6.6.2014 11:55:23 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
6.6.2014 11:53:02   
bubulence
word hvala puno!
UM jedva cekamo user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 255
6.6.2014 11:53:57   
branki*
wow,bubulence,pa ti si trudnauser posted image !cestitam,bas lepo,.neka bude lepa i laka trudnoca,uzivaj sad.user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 256
6.6.2014 12:03:59   
bubulence
hvala draga, pratim te user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 257
6.6.2014 12:08:01   
branki*
pratim teeeeuser posted image trudnujemo zajedno dis tajm.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 258
6.6.2014 12:14:37   
bubulence
user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 259
6.6.2014 12:30:01   
superm
Bubulence, user posted image ! Bas su intenzivne crtice! Mozda su blizanciuser posted image user posted image !!!

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 260
6.6.2014 12:32:23   
bubulence
aaaa, cekaj, polako, za pocetak neka bude jedno user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 261
6.6.2014 12:36:18   
margom
Devojke, jedno pitanjce posto na temi Inseminacija kojoj trenutno pripadam user posted image nema zive duse......Meni je danas 7dpi, proslog petka je odradjena IUI, u utorak na 4 dpi radjen kontrolni UZ, od pet folikula tri su pukla, dva su presla u folikularne ciste za koje mi rekose da ce ih odneti ili user posted image ili user posted image , i uzeli su mi krv tog dana i sledeceg 5dpi, da bi izmerili rast progesterona.....Da napomenem, nisam dobila nikakvu terapiju nakon IUI...Sutradan (5dpi) su me zvali sa klinike da bi mi rekli da mi se za manje od 24 sata progesteron vise nego duplirao i da probam da sto vise mirujem do ponedeljka kada ce mi ponovo raditi progesteron a mozda i betu, to ce mi biti 10 dpi... E sad, ja od 4 dpi imam izuzetno izrazene mucnine, posebno prethodne dve noci, jedva da sam malo dremnula, stomak je nadut, ponekad slabo zigne i to je to. Zanima me da li je neko imao slicne mucnine nakon inseminacije , i da nisu one povezane sa ovim skokom progesterona (ja inace imam i Hasimoto sindrom, na Eutiroxu sam od 50mg) ili mozda sa cinjenicom da sam bila stimulisana klomifenom,a primila sam i Pregnil od 5000 ij u prosli petak ujutru. Inace ovo mi je bila prva, a nadam se i uspesna IUI....heheheee videcemo u ponedeljak...... Veliki pozdrav za sve devojke i cestitke na user posted image svima koje su imale srecu da ih ugledaju....

Direktna veza do poruke: 262
6.6.2014 16:34:29   
7marii
Juhuuu zenice ja samo da vam javnem,moja user posted image stize,evo malopre neki rozikast sekret sad ce i ona,boluckaju me po malo jajnici tako da to je to od mene za ovaj mesec user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 263
6.6.2014 17:09:12   
amelia
Bubulence pa ti si trudna?!! Juhhuu cestitam ti od srca rekoh ti ja da ces dase selis u trudnicke teme.user posted image ..7marii ne obracaj paznju na to trudna si dok se ne dokaze suprotno user posted image ja se isto ponasam kao trudnica ne dizem tesko biram sta jedem haha videcu za 4,5 dana dali je zaista tako...user posted image

Ayan <3

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 264
6.6.2014 17:12:39   
7marii
Eh Amelia nisam i ne nadam se ovog meseca,sad samo cekam da krenu oni moji dobro poznati bolovi od kojih umirem.Pa kad prezivim te bolove i user posted image bicu vredna user posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 265
6.6.2014 17:28:09   
glukica
Zene, da li mogu da budu user posted image a da test gresi?? Za dva sata imam zakazano kod dr.. Ja nisam pri sebi uopste.. Pila sam klomifen prosli mesec, imali ciljani odnos.. Malopre sam uradila test , ajde cisto da vidim onako.. Jer me boleo stomak ovih dana, kao da cu da dobijem.. Ja nisam imala cikluse 8-9 meseci, imam pcos..ovo je bio prvi ciklus od metformina..

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 266
6.6.2014 17:51:58   
7marii
Pa zavisno od toga koji ti je dan ciklusa,dal kasni ili ne? Sve je moguce

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 267
6.6.2014 17:56:34   
glukica
34 DC. Pa test moze da pokaze lazne dve crtice ili..?

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 268
6.6.2014 18:02:27   
7marii
Pa ako su user posted image sanse da je pogresio su male,moze da bude negativan a ti user posted image i to kad je rana trudnoca.
Procitaj u uputstvu kad moze da bude lazno pozitivan,ja mislim da hoce i kad su ciste i kad pijes hormone ali nisam sigurna,nemoj da mi verujes na rec

< Poruku je uredio 7marii -- 6.6.2014 18:03:15 >

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 269
6.6.2014 18:30:06   
Štetica

IZVORNA PORUKA: glukica

34 DC. Pa test moze da pokaze lazne dve crtice ili..?

Ako si primila pregnil pre 10 dana moze da bude lazno pozitivan,ako je proslo vise od 10dana nema sanse da pogresi. Uradi betu,ona je gotova za 2 sata i znaces tacno. Ja ipak mislim da siuser posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 270
6.6.2014 18:43:35   
glukica
E ovako nemam ciste, nisam uzimala hormone.. Uzimam l thyroxin za stitnu i metformin.. I nisam primila pregnil :) evo krecem kod doce.. Videcu da dam krv sad, jel on ne moze nista na ultrazvuku sad da vidi? Javljam sta je bilo

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 271
6.6.2014 18:52:46   
Ipokrisia
Mari,pa rozikast sekret je obicno kad nastupi implantacija ploda...A i bubulence je imala neko kratko krvarenje pa trudna,tako da sacekaj jos malo,ne otkazuj s ejos uvek za ovaj mesec!! ccc ne znam sta cu s tobom user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 272
6.6.2014 18:52:47   
World
ma nema sta glukice, to je to.. user posted image

mozes betu da izvadis da potvrdis.. e bas mi je drago.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 273
6.6.2014 18:54:13   
7marii

IZVORNA PORUKA: glukica

E ovako nemam ciste, nisam uzimala hormone.. Uzimam l thyroxin za stitnu i metformin.. I nisam primila pregnil :) evo krecem kod doce.. Videcu da dam krv sad, jel on ne moze nista na ultrazvuku sad da vidi? Javljam sta je bilo

Epa onda da ti cestitam user posted image user posted image user posted image javi sta rekla dr user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 274
6.6.2014 18:57:34   
7marii

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Mari,pa rozikast sekret je obicno kad nastupi implantacija ploda...A i bubulence je imala neko kratko krvarenje pa trudna,tako da sacekaj jos malo,ne otkazuj s ejos uvek za ovaj mesec!! ccc ne znam sta cu s tobom user posted image

Rozikasto preslo u tamno braon i ima malo krvi na papiru,tako da to je to krece. Hm ali da znas da je bezbolna za sada user posted image ma ne otkazujem se ja jos uvek ali mislim da je ovo moja user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here