Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 11:14:21
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Klarita trebam na depilaciju, ali kako i kad da zakazem kad jos imam menst Klarita, ja idem i kad imam menstruaciju. Npr. juče sam bila, to mi je bio prvi dan menstruacije. Stavim tampon i doviđenja. Čak mi se čini da me je manje bolelo nego inače (valjda me je stomak boleo, pa mi skretao misli s ovog drugog bola).
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 11:15:41
|
|
|
|
Torbica
|
Jooj, Lj ti si sou! Klarita, de naleti pa cemo nesto iskombinovati, po meri, prijavljujem se za haljinu
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 11:25:44
|
|
|
|
Klarita
|
Eh, kad bi me videli, znali bi da nosim zastavicu u ovoj temi, ne samo danas. I dalje nista ne opravljam, nego si kuckam ovde i grickam usta, rane da napravim, da "zablistam" u subotu
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 11:26:43
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Klarita , i imas zahtev za prijateljstvo na fb UM, presla si se, nemam
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 11:28:47
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Unina mama Klarita , i imas zahtev za prijateljstvo na fb UM, presla si se, nemam ,onda je pisala u pravoj temi
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 11:31:02
|
|
|
|
Torbica
|
Al sam ja zato utrefila!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 11:31:30
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Klarita trebam na depilaciju, ali kako i kad da zakazem kad jos imam menst Klarita, ja idem i kad imam menstruaciju. Npr. juče sam bila, to mi je bio prvi dan menstruacije. Stavim tampon i doviđenja. Čak mi se čini da me je manje bolelo nego inače (valjda me je stomak boleo, pa mi skretao misli s ovog drugog bola). Ne umem brate da ga stavim, sve ko satka hodam, ako me razumes
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 11:52:05
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Klarita trebam na depilaciju, ali kako i kad da zakazem kad jos imam menst Klarita, ja idem i kad imam menstruaciju. Npr. juče sam bila, to mi je bio prvi dan menstruacije. Stavim tampon i doviđenja. Čak mi se čini da me je manje bolelo nego inače (valjda me je stomak boleo, pa mi skretao misli s ovog drugog bola). Ne umem brate da ga stavim, sve ko satka hodam, ako me razumes Joj, Klarita, ja bih izludela bez tampona. Sad kako mi je kasnila menstruacija i pre dva meseca isto, potrefilo mi se da ću tačno na moru dobiti. To bi značilo da ću se kupati samo tri dana. Nema šanse, bre. Tampon je zakon u nekim prilikama!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 11:56:58
|
|
|
|
Torbica
|
Didy ti si moj covek definitivno! I ja sam obozavalac tampona. Klarita, ako se stavi kako treba, ne smeta, znaci, uhvatis tampon izmedju palca i srednjeg prsta a kaziprst je na drugom kraju tampona. Namestis se u odgovarajuci polozaj, i taj kaziprst mora da zavrsi bar 2 cm unutra.
< Poruku je uredio Torbica -- 3.6.2014 12:01:19 >
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:13:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Evo jos jednog obozavaoca tampona
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:32:26
|
|
|
|
anci kv
|
leeeeeee,sad imamo i priručnik za tamponiranje!!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:34:19
|
|
|
|
Torbica
|
Anci, tehnika je kljuc svega!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:35:34
|
|
|
|
Klarita
|
UM, utrefila si sad, kao i Torbica! Anci, odma' u kafanu
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:36:28
|
|
|
|
lanajelena
|
Ogadiste mi rucak (sad cu kao Verka,samo vodu)
< Poruku je uredio lanajelena -- 3.6.2014 12:37:15 >
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:36:32
|
|
|
|
anci kv
|
ma kakva tehnika,to zlatne ruke
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:39:57
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ogadiste mi rucak (sad cu kao Verka,samo vodu) Vidiš da smo na tvojoj strani.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:43:02
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ogadiste mi rucak (sad cu kao Verka,samo vodu) onda nećeš biti nesavršena
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:47:04
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: lanajelena Ogadiste mi rucak (sad cu kao Verka,samo vodu) onda nećeš biti nesavršena imam "malo" viska kg,a pri tom sam usla i u pubertet(neke bubulj.me napale ),zbog vas sam zapustila posao (odbice mi od plate) i tako,jos dugo dugo necu biti savrsena
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:49:50
|
|
|
|
anci kv
|
to malo se ne računa ovde,ja imam manjak
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:54:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao molim vas jel moze prirucnik za uloske??? ja volem tampone (zahvaljujem Bogu sto sam izgubila nevinost pa mogu da ih koristim ahahahah) ali ne mogu tokom cele menstruacije da ih nosim, a ulozak kako god da stavim negde brate iscuri. Uzas. (zao mi je ako je sad nekom muka ) Nego gde hocete da okacim svoju prasicu da je vidite i da shvatite sto se ja stalno cudim kako su vam deca cista. Ovde u vuki ili u slike nase decice? Ja sam nesavrsena i dete mi je 90% vremena ili kaljavo ili musavo ili prasnjavo i td. Nego da objasnim. Kad krecemo u nasu standardnu setnju kolicima (lanajelena zna put od mene do komsijskih tresnjica) prvo usput imamo u nasem dvoristu visnju. E pa tu malo stanemo pa uzmemo koju. E ondak krenemo preko njive pa malo uberemo zovu da mirisemo, pa malo kamilicu, (prosao jorgovan al dok ga je bilo i njega smo mirisale) pa ima jedan zbun jasmina usput i to omirisemo, pa malo stanemo pored belog duda pa uzmemo koji, proverimo da li je divlja visnja zrela (nije jos bice za par dana) pa produzimo do komsijskih visnjica, pa komsijske tresnjice (prolazimo i pored krusaka i kajsija al to cemo jelte kasnije), i onda se polako vracamo i sve to opet samo unazad jelte? I dok se vratimo D spava sva tako umusavljena hihihhi...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:54:23
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ogadiste mi rucak (sad cu kao Verka,samo vodu) Jao sto smo fini!
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 12:59:11
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha jao molim vas jel moze prirucnik za uloske??? ja volem tampone (zahvaljujem Bogu sto sam izgubila nevinost pa mogu da ih koristim ahahahah) ali ne mogu tokom cele menstruacije da ih nosim, a ulozak kako god da stavim negde brate iscuri. Uzas. (zao mi je ako je sad nekom muka ) Ni ja ih ne koristim stalno, ali u nekim trenucima baš dobro dođu. Kad sam kod kuće, ne nosim ih, ali ako negde idem, uglavnom ih stavim, ne mogu da razmišljam da li je negde skliznulo i da li ću negde imati fleku. E, tako, sad i ja ogadih za medalju.
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 13:11:53
|
|
|
|
Anoniman
|
ne volim tampone, a bogami ni tresnje, jedina vocka koju ne jedem. dete me je jutros zajebavalo, stavim je u njen krevetac (to nam je kazna) i odem na bukvalno 2 sekunde da ostavim cetkicu za zube koju je drzala u rukama. nisam stigla do kupatila (bukvalno tri koraka), cujem BUM! ladno je iskocila iz kreveta, pala na pod i udarila se u glavu. nisam znala da li da je grlim i ljubim ili da grdim i psujem (pa sam verovatno od svega po malo). dobrano me je preplasila. sad je dobro. pod sam brisala prekjuce uvece (znaci nepuna dva dana), a danas na njemu vec ima cokoladnog mleka, soka, onih zitarica iz vocnog jogurta...
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 13:17:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
vidis zato ja mm kazem hajde da otfikarimo tri lestvice ili kako god na krevecu da dete lepo moze samo da izadje hihihi... Nece pristati na to dok se D ne razbije kao bundeva. sve je to normalno. Mene mama isamarala kad su kola mogla da me zgaze
|
|
|
|
RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! 3.6.2014 13:27:48
|
|
|
|
mali_mis
|
I moje dete je jutros zveknulo sa kreveta (trosed na rasklapanje), jedva da se culo, ali je sve ok. Odsekla sam se. A u svom kreveticu da spava, nema sanse, tamo skace. Sad mi je zao sto nisam kupila prenosivi krevetic, mada kakav je, taj bi prevrnuo. Dete mi spava, u kolicima, sto je sigurno sigurno je, i ja mu pijem sok od jagode, ali on jos nema pojma da li mu je popijen ili ne, tako da cu da se pravim blesava dok ne poraste jos malo, a posle cu da primenjujem metode uklanjanja dokaza sa pocetka ove teme
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?