|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 18 [19] 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat]
30.5.2014 10:23:00   
superm
e, a moj ciklus se malo produzio za neki dan. Ne znam sta TO znaci.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 451
30.5.2014 10:31:28   
7marii
Pa to znaci da si mi ti ukrala tih 2 dana,vracaj mi ih user posted image user posted image eto gde su mi nestali user posted image
ma to je sve zbog ovog vremena vidis kakvo je ludo,cas sunce cas kisa cas toplo cas hladno,dobro smo mi i normalni user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 452
30.5.2014 10:32:40   
superm
a mozda ulazim u predmenopauzuuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 453
30.5.2014 10:41:06   
7marii
Eh sad ma neeeee bre nije to ne brini user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 454
30.5.2014 11:07:54   
bubulence
juuhuu drugarice user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 455
30.5.2014 12:21:58   
Ipokrisia
cao cao svima!! kako ste crtice moje? mi na zalost nismo bili mnogo vredni ovaj mesec, bas kad su bili plodni dani imala sam jako visoku temperaturu,neki grip,tako da smo pokusali svega 3 puta :( kad pogledam svaki mesec bude nesto,ili M bolestan ili ja, onda sled.mesec ide na put bas kad su mi plodni dani...bezveze...Sve u svemu sledecu user posted image ocekujem oko 7.juna,ali slabi su izgledi da ce biti nesto od user posted image ...

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 30.5.2014 12:22:24 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 456
30.5.2014 12:24:02   
Ipokrisia
Da ne pricam koliko sam lekova i sirupa ispila, i jos uvek pijem,tako da mozda ne bi ni bilo dobro da sad zabebim...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 457
30.5.2014 12:27:21   
7marii
Ipokrisija tako i kod mene,bila bolesna nismo bili nesto vredni pa se ovaj mesec ne nadam. user posted image treba da bude 5.6 a koliko me bole jajnici sad ce ona user posted image

Direktna veza do poruke: 458
30.5.2014 12:45:31   
Ipokrisia
Bice valjda jednom...ja gledam svi oko mene zatrudnjuju,cak i devojke kojima su rekli da su male sanse da ikad zatrudne,a ja nista :( i ovde na forumu uglavnom svi vec imaju jedno dete,meni je malo frka jer nemam dece pa onda ni ne znam da li je sve ok,da li cu moci...Pokusavacemo jos par meseci,pa da odem onda na detaljnu analizu

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 459
30.5.2014 13:53:30   
7marii
Ne znam dal pratis ovulac. kupi one lh trake pa probaj sa njima,tako cu i ja jos koji mesec pa cu ih uzeti user posted image sad se igramo pa ako ubodemo user posted image a ako ne,moracu da pocnem da pratim sve

Direktna veza do poruke: 460
30.5.2014 18:43:43   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Verolina

Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance. user posted image user posted image

Nata je već pečena pošto je moja dr uzela u svoje ruke,a ti mi mirišeš na trudno. Štetica je iščupala staro korenje user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 461
30.5.2014 19:30:45   
bubulence
ipokrisia bice i kod tebe, samo nemoj da se opterecujes... lagano...
vi od februara pokusavate, jeli tako?
ja dobilaaa.... i to 4 dana pre vremena...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 462
30.5.2014 19:34:17   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Pazite sta vam kazem, Nata ce uskoro da nam zatrudni i ja cu biti poslednja cekalica kojoj ce se desiti trudnoca i ima da rodim blizance. user posted image user posted image

Nata je već pečena pošto je moja dr uzela u svoje ruke,a ti mi mirišeš na trudno. Štetica je iščupala staro korenje user posted image

Steti iscupala korenje, a ja cu da zatrpam kanal gde smo rasli godinama muceci se. Zatrpacu ga bar za sve ove cekalice koje krecu u drugi krug. Zatrpacu ga da se Milina mama ne muci mnogo da joj podari batuuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 463
30.5.2014 19:41:31   
7marii
IZVORNA PORUKA: bubulence

ja dobilaaa.... i to 4 dana pre vremena...

Bubulence user posted image user posted image sledeci mesec u akciju ali ozbiljnu user posted image
Izgleda da cu i ja tvojim stopama,ceo dan imam blage tupave menstrualne bolove a user posted image vreme jos nije,tek za 5-6 dana.
Non stop trckaram u wc i cvirim dal je krenula user posted image a za sad je nema samo onog normalnog sekreta koji mi uvek dan pre nje nestane,a sad ga ima ali ima i tih blagih bolova user posted image

< Poruku je uredio 7marii -- 30.5.2014 19:44:50 >

Direktna veza do poruke: 464
30.5.2014 20:08:07   
bubulence
ozbiljno nego sta user posted image . ovaj mesec se nisam ni nadala da mogu nesto pametno da uradim...
bas nisam bila u fazonu, ali sam bar skupila snagu za sledeci mesec da se bacim na keksanje svaki dan user posted image ...
i draga, nista ne omra da znaci dok ne krene. simptomi user posted image i user posted image su isti, veruj mi...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 465
30.5.2014 20:16:23   
superm
Crtice, mnogo ste mi nesto zabrinute. Osmeh na lice i bice, bice...user posted image

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 466
30.5.2014 20:27:42   
bubulence
ne sam zabrinuta zabog user posted image , nego zbog komsije sto sedi napolju u majici bez rukava user posted image . a sitna mu deca trce u papucama bez carapica user posted image .
e stvarno nisam zabrinuta, uvek kazem, imam jedno zivo i zdravo, i hvala Bogu na tome, ako mene pitate neka se prvo izredjaju ovde devojke sto nemaju dece a zele ih, ja mogu da cekam u redu...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 467
30.5.2014 20:49:30   
7marii

IZVORNA PORUKA: bubulence

i draga, nista ne omra da znaci dok ne krene. simptomi user posted image i user posted image su isti, veruj mi...

Ma ni ja se ne nadam,kazem nesto bila bolesna i ne nesto vredna. Nego sam se zabrinula zbog tih bolova rano mi je za user posted image danasnji dan sam pregurala,uh stigla sam do 19dc user posted image
Bubulence pa ja nemam ni simptome PMS-a nikad,samo me presece i zaboli stomak i ona krene,pa me ovi bolovi koji traju ceo dan zbunili sto je nema a ne mora ni da dodje user posted image .

Direktna veza do poruke: 468
30.5.2014 20:53:54   
bubulence
a mozda i ne dodje user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 469
30.5.2014 20:55:23   
7marii
Cisto sumnjam,ali nikad se ne zna,mozda se i iznenadim user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 470
30.5.2014 23:44:46   
IVA 11
Ženiceeeee, navijam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 471
30.5.2014 23:47:36   
bubulence
ivaaa nedostajes draga user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 472
31.5.2014 0:22:57   
Štetica

Steti iscupala korenje, a ja cu da zatrpam kanal gde smo rasli godinama muceci se. Zatrpacu ga bar za sve ove cekalice koje krecu u drugi krug. Zatrpacu ga da se Milina mama ne muci mnogo da joj podari batuuser posted image

Verka zatrpavaj polako ja te vec vidim u prvom u paketu sa Natom.Samo da nahvatam Dacu da mi pomgne,ona jeste sitna al moze dobro da povuce.
user posted image
A da jos vas dce da iscupamo i uvesce se novo pravilo u crtice,strogo zabranjeno pustanje korenja u temi o zatrudnjivanju.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 473
31.5.2014 8:30:53   
Ipokrisia
Bubulence hvala na podrsci,divna si user posted image mi pokusavamo negde od februara/marta, svako ce reci tek smo poceli,a meni ko citava vecnost user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 474
31.5.2014 10:44:05   
7marii
Jutro zenice user posted image user posted image meni danas super nemam vise bolova ko zna sta je bilo ono juce user posted image mozda zato sto sam bila bolesna nekoliko dana pa od toga,bitno je da nisam dobila ranije,mozda mi se ovaj mesec user posted image unormali

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 18 [19] 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 18 [19] 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

CIPELICE ZA PRVE KORAKE
Daša

ZA KOJE CIPELICE SMATRATE DA SU NAJBOLJE ZA BEBINE PRVE KORAKE?

Ciciban (65%)

Polino (20%)

Pavle (11%)

Bamby (4%)

Ukupan broj glasova: 123

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here