Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 13:28:21
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 14:17:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Inace nisam Vam prenela najnovije informacije. Otiso mi mozak usled svih ovih desavanja. Nakon 3.5- 4 god dijagnoze idiopatski sterilitet po Joletovoj preporuci otisla kod nove dr. Materica zavaljena, pcos, upale oba jajnika, jajnici pretanki, po hormonima i velicini folikula cesti anavolutarni ciklusi. Nije mi bilo svejedno al nisam previse ocajavala, bilo mi je drago sto napokon znam sta je u pitanju. I nije mi jasno sta su svi ovi dr do sada gledali i da li su oni uopste gledali ili im je mozak bio na nekom drugom mestu. jao bre... pa sta kaze dr? IZVORNA PORUKA: vikiveki ...ili možda je pre toga vidimo negde sa stomakom npr na deda mrrazu . moguce
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 14:37:19
|
|
|
|
nata11
|
Upale su male nema potrebe za nikakvim lecenjem, da ponovimo briseve, spermogram pa na insemenaciju.
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 14:41:08
|
|
|
|
bubulence
|
ajde nadam se da ce nova dr znati da radi posao pa da uskoro bude sve kako zelis
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 16:42:42
|
|
|
|
eca89
|
Cao djevojke, kupih ja jutros test i tako cekaj, cekaj i sad ga uradim, nisam mogla vise cekati, i da ugledah i ja svoje mojo sreci nema kraja, ne mogu dodati na onaj sajt dodajrs jer nisam iz Srbije, ima li neki drugi nacin, pa da i vi vidite ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 17:36:19
|
|
|
|
vonavoj
|
eca89,cestitam!! divne crtice!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 17:37:39
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Cao djevojke, kupih ja jutros test i tako cekaj, cekaj i sad ga uradim, nisam mogla vise cekati, i da ugledah i ja svoje mojo sreci nema kraja, ne mogu dodati na onaj sajt dodajrs jer nisam iz Srbije, ima li neki drugi nacin, pa da i vi vidite ? jeeeej . pa lepo smo ti rekle!!! cestitam draga, neka je laka i lepa !!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 17:39:42
|
|
|
|
amelia
|
Eca cestitam i ovde
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 17:52:41
|
|
|
|
nata11
|
Eca cestitam
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 17:58:07
|
|
|
|
eca89
|
Hvala, plodan nam je ovaj maj, želim vam da sve ugledate svoje , uh ja sam van sebe od uzbudjenja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 18:46:52
|
|
|
|
sara6
|
Trcosava,hvala na odgovoru....ja sam i plodne dane odredila po grlicu,tipa uvek sam mislila da mi je ovulacija 14-og dana a ispostavilo se da je 8-og dc i ynam da sam procitala negde pa ne mogu da se setim mislila sam da zna neka od vas jer mi je nesto smorno da cekam test,uyasno sam nestrpljiva
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 22:53:34
|
|
|
|
Olga75
|
drage moje , nisam se javljala , svasta se desavalo i u drzavi i kod mene elem , ono kasnjenje je imalo za rezultat betu od 120 koa je pala na 15 bez nekog ozbiljnog krvarenja endometrijum je zadebljan , nema naznake gestacijskog meska dr kaze da je tu nesto bila sad ga nema i cudi se sto nije bilo obilnijeg krvarenja u ponedelja idem ponovo na uz i da odradim betu pa cemo videti da li treba kiretiranje i tako a ja fizicki sasvim ok eto da znate sve vas kis kis - hag hag pa kad budem u fulu eto me pono u pokusaju pravljenja bebe mada moja sta vec skoro odtikatako ali jos radi
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 22:55:26
|
|
|
|
anci kv
|
ja baš navijala...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 23:02:51
|
|
|
|
Olga75
|
Anci ja sam bila 100% sigurna al jbg takva tura dosla
< Poruku je uredio Olga RR -- 23.5.2014 23:03:21 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 23:06:53
|
|
|
|
jole82
|
Olga
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 23:11:43
|
|
|
|
anci kv
|
kako god,idemo dalje..obradovaćeš ti nas uskoro
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 23.5.2014 23:12:31
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam navijala i bila sam skoro sigurna da je Olga trudna...ali biće,ako ne sada onda uskoro
< Poruku je uredio vikiveki -- 23.5.2014 23:13:31 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 24.5.2014 9:56:15
|
|
|
|
Štetica
|
Olga jbg,a bas sam se nadala da ce biti lepe vesti.Kazu da posle biohemiske brzo dodje ona prava i uredna trudnoca.Tako da samo ti budi vredna. Verovatno je stres uticao na to.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 24.5.2014 10:37:31
|
|
|
|
milica93
|
Eco, cestitaaam ja u poslednje vreme kaod udjem, imam sta da vidim Meni ponovo ciklus pomanitao, M nema, test negativan, a sad pre neki dan da prostite belance u gacicama, kao da mi je O i neki tup bol u donjem delu ... E pa sad nek neko bude pametan,a od poslednje 50 dana ... grrr, kod ginekola cim mi zavrsi ispitni rok
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 24.5.2014 12:25:25
|
|
|
|
amelia
|
Olga sledeci mesec mora biti stetice pa tisi trudna cestitam ti sad videh.. milice 93 cim si imala tako pojacan iscedaki i bool sigurno je tad bila O koji tije dc? Jojj bas ti se sve poremetilo ja evo svakog casa ocekujem O muckam do bez svesti al nema je a lice mi celo sa bubuljicama
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 24.5.2014 13:54:06
|
|
|
|
eca89
|
Amelia, da te malo utjesim, ja sam takodje imala sve simptome , cak i bubuljice od kojih mi se kosa diiže na glavi, pa ne , tako da ne mora da znači
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 24.5.2014 13:57:53
|
|
|
|
eca89
|
http://www.ringeraja.rs/forum/fb.asp?m=1447612 Hvala, Milice93, samo polako, docice i tvoje , vjeruj mi se nismo trudili nesto mnogo, ali ja vec bila tako da ako imas vec problema, doktoru idi, nadam se da ce sve srediti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 24.5.2014 15:40:24
|
|
|
|
IVA 11
|
Eco, čestitam ti! Kako ste crtice? Pratim vas, iako ih ja ne čekam, dok mi se mm ne vrati. Sve vas grlim!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 24.5.2014 16:29:12
|
|
|
|
vonavoj
|
Olga..bas bezveze..ali kao sto kazu,posle biohemijske ide prava!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Kako se borite protiv negativnih misli i nase svakidasnjice?PoisonEveSvakog dana se susrecemo sa takvim stvarima,kako se vi borite protiv toga?cutim i trpim u sebi (
33%)
momentalno prekinem negativan tok losih misli (
27%)
istresem se na nekog (
19%)
popijem lek za smirenje (
6%)
drugo (
15%)
Ukupan broj glasova: 197Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!