|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
23.5.2014 16:27:38   
daca77
Vrsnjakinjo, nisi dobrauser posted image ...i zeta sam joj nasla u Berlinu, a ti ovako?! user posted image
Beba je 52mm i dr se ogradila i rekla da postoji velika verovatnoca da je devojcica.
A upravo su me zvali iz NS da mi kazu da je ipak dr pogledala rezultat, koji su joj poslali mailom i da je rekla da je sjajan i da nema potrebe raditi dalje pretrage. Ostaje rizik zbog godina, ali to ne uzima u obzir...ali, ako zelim sa njom da pricam da je zovem u sredu.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 676
23.5.2014 16:31:48   
Maslacak15
hahah dobro sam pogodila znaci kolika je bebauser posted image Nista ako je decak moras onda da rodis i jednu devojcicu user posted image . Do 40 te godine sve ces da stignesuser posted image Verujem ja u Dr Novakov svi je hvale, sigurno ima iskustva, samo htedoh da kazem da je objektivno bas na limitu moguceg. Posto genitalni greben izgleda identicno u desetog nedelji kod decaka i devojcica pa se razlika polako vidi i tu je svaki dan bitan. Vidis koliko je beba porasla od proslog pregleda, pre par nedelja. Sigurno duplo...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 677
23.5.2014 16:34:16   
pari
super daco i štetice!

mene već par dana boli neka tačka kod desne lopatice, a danas se bol pojačao, čak mi prelazi i na prednju stranu tela :( verovatno je neki nerv ili me promaja negde udarila...
ne znam da li smem na masažu...
jeste vi išle u toku trudnoće na neku masažu leđa ili kod kiropraktičara? da li to može da škodi?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 678
23.5.2014 16:35:16   
serpica
Daco,Ana ja se divim vasim dr koji su tako rano uspeli da vide pol,ja sam sva tri puta cekala boga mi 20 nedelje ako ne i vise
user posted image
Uzgred ni sama nisam znala,ali vam kazem nemate pojma kakve blagodeti vam moze pruziti sin,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 679
23.5.2014 16:35:29   
daca77
30.aprila je bila 20,8mm...a najzesce je juce bilo kada ukljuci UZ i prva reakcija dr"i jao...kolika beba". Odmah mi je proslo da je to zbog mog secera.
Serpi, neka ovo bude devojcica, jer mi je to zelja od 19.god....a za kasnije, videcemo...

< Poruku je uredio daca77 -- 23.5.2014 16:36:58 >

Direktna veza do poruke: 680
23.5.2014 16:50:16   
Maslacak15
Bice devojcica Daco ne beri briguuser posted image Lepo rekoh jedna je beba, a ako doktorka osnovano sumnja da je devojcica najverovatnije je u pravu. Normalno je da se ogradila, jel stvarno je jako rano ali cim se izjasnila mislim da je trend jasan.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 681
23.5.2014 18:37:39   
Sandra_n
Super za Dacu I steticu!user posted image
Pari mozes slobodno da ides na masazu ali masaza za trudnice,raspitaj se gde to rade jer se drugacije masiraju trudnice i koriste se drugaciji proizvodi

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 682
23.5.2014 18:39:12   
Sandra_n
A ja svaki dan vezbam pola sata,vozim kucnu biciklu pa se malo plasim za bebu nadam se da joj necu naskoditi ali stvarno moram da vezbam jer jos uvek nisam skinula visak od prvog porodjajauser posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 683
23.5.2014 21:19:10   
Sanjchezze
Evo i mene sa prvog uz, moja malena mrvica od 5,79mm je odlicno i srculence joj savrseno kuca... cula sam najlepsu muziku na svetu.
Po uz sam 6+4, po menstruaciji 6+5 ali posto nisam sigurna tacno koji dan sam dobila to je to otprilike. Doca mi je strogo zabranio slatkise, testo, sex i bilo kakvo naprezanje i dizanje tereta... misli da nema potrebe za utrogestanom ali ako mi se nastave bolovi uvesce mi ga. I necete mi verovati, ali tek sad sam saznala da imam zavaljenu, dvorogu matericu... godinama idem kod ginekologa i niko mi to da sad nije rekao, malo je reci da sam bila u soku, strasno. Uglavnom to je to, presrecna sam sto sam cula srculenceuser posted image user posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 684
23.5.2014 21:26:26   
New Mom
Samo da pozdrav sve u trudnickom klubu, a posebno mamicu91 i Andjelu.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Sanjchezze)
Direktna veza do poruke: 685
23.5.2014 22:18:15   
bossanova
Daco, mi smo tu negde po trudnoci, ja sam bila pre nedelju dana na UZ i Double testu, bebac tad bio oko 4,1cm i cak i u toj velicini dr misli da je devojcica (ali naravno i on se ogradio, kaze da cemo videti tek za mesec dana na sledecem pregledu). Rezultati dabla odlicni, tako da sam vec skoro 100% sigurna da necu ici na amnio.
Je l ti to 77 godiste? Onda smo i generacija user posted image

Pozdrav svima, narocito trudnicama koje tek pocinju "putovanje" user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 686
23.5.2014 22:21:43   
ANDJEELA
Hvala puno na pozdravima New Mom stizem i ja uskoro na betaniju! sigurno se secas da sam pisala na pocetku trudnoce,tj zalila se da nemam simptoma,tako je i sada-skoro nista draga moja,danas sam bas aktivna,upravo sam ocistila 5kg jagodauser posted image kako cu se poroditi,to cu vam javiti..Ljubi bebicu i zelim vam da sto pre dodjete kuci i brz oporavak. Sve ostale trudnice user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 687
23.5.2014 22:45:45   
Sandra_n
Sanjcezze bravo za srculenceuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 688
24.5.2014 7:21:02   
wivern
Jutro zenskaci i bravo za sva jucerasnja srculenca.
Ja pecem palacinke od rane zore. Mm i dosta ljudi se organizovalo da skupe vodu za smederevsku palanku, danas ce im odneti a meni su trazili da im spremim palacinke. Tako da ja spavam za sporetom i nesto pecem. Dusa mi spava, legoh u 2 jer sam cuvala sestricesinoc....
Zelim vam lep vikend

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 689
24.5.2014 8:37:14   
mamica 91
NM veeeeliki user posted image za tebe i malenu preslatku princezicu.
IZVORNA PORUKA: New Mom

Samo da pozdrav sve u trudnickom klubu, a posebno mamicu91 i Andjelu.user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 690
24.5.2014 9:42:06   
plačljiva
Wivern user posted image od ranog jutra si vredna user posted image ni vikendom ne odmaraš user posted image
Ja danas davala krv...Sada čekam rezultate user posted image

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 691
24.5.2014 9:43:26   
Štetica

IZVORNA PORUKA: Sandra_n

A ja svaki dan vezbam pola sata,vozim kucnu biciklu pa se malo plasim za bebu nadam se da joj necu naskoditi ali stvarno moram da vezbam jer jos uvek nisam skinula visak od prvog porodjajauser posted image

Aman zeno mani se bicikle,bar u prvom tromesecju.Verujem da si bas aktivna oko deteta,malo redukuj ishranu i kg odose.
Ustvari i briga te za kg,pa trudna si,a kad se porodis razmisljaj o tome kako da smrsas.

NMuser posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 692
24.5.2014 9:48:51   
tillia
Cestitam novim trudnicama!user posted image
Joj stvarno,kakva voznja bicikla,radi mrsavljenja u trudnoci!
Wiv,svaka cast!bas si vredna!Ja nisam neki ljubitelj palacinki,nikad nesto nemam zelju za istim,ali u trudnoci mi se cesto jedu.cak mi se jele sa orasima pre neki dan.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 693
24.5.2014 10:07:54   
Štetica
Wiw baci koju i do mene.Ja se vucem kao prebijena macka,u 6 sam se probudila da povracam,imala sam utisak da cu da se ugusim od kiseline,i to nepopusta i dalje.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 694
24.5.2014 10:16:05   
Jeltje
Evo da se i ja oglasim i da pozdravim sve trudnjace ovde...:)))

Takodje zelim da vam svima zahvalim puno na cestitkama i na podrsci!!! Ne stigoh ranije da pisem, ali planiram danas u toku dana da sednem za komp i da napisem sta i kako i da vidim sta se desavala ovih dana kod vas ;)

Lola je super, danas nam je tacno nedelju dana...veliki jubilej ;)

Novim trudnicama zelim dobrodoslicu i svim vam porucujem da uzivate u trudnoci sto vise...

Ljuuuuubim vas sve puno :***

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 695
24.5.2014 10:39:38   
Jeltje
Pari, to se meni desilo u bolnici...isto...ali ni lek za bllove ne pomaze, nisam mogla bez bensedina da spavam...jos me boli :((

Na masazu mozes, ja sam isla kod kiroprakticara, samo vidi da bede strucsn za rad sa trudniccama :)))

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 696
24.5.2014 12:06:05   
wivern
Ma bas me biga da li cu da izgledam kao tenk i kad se porodim. Pet godina se borim za trudnocu i o debljini uopste ne razmisljam user posted image
Stetice ne spominji mi kiselincinu jedva me popustila krajem 13-e nedelje...zato sam sada kao na baterije user posted image
Jelt kako brzo rastete vec nedelju dana..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 697
24.5.2014 16:35:11   
pari
Jeltje, baš divno što si se javila! Nedelju dana već :) Lola već velika :) kako se snalaziš? kako rana?

Meni je danas bolje, malo me manje boli, a i trudim se da se namestim u neki zgodan položaj...

Dobrodošlica novim trudnicama!

Iskusne trudnice, u čemu ste prevozile bebu iz porodilišta? odmah u auto-sedištu?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 698
24.5.2014 16:47:32   
vonavoj
Moze odmah AS! Ja sam nosila u obicnoj nosiljci!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 699
24.5.2014 22:06:54   
mamica 91
Mi U nismoo stavljali u sedalicu do neka 3-4 meseca...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here