Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:12:44
|
|
|
|
Klarita
|
Ja predlazem da se igramo sto vise i sve osvojeno prosledimo onima kojima je najpotrebnije
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:18:04
|
|
|
|
anci kv
|
Ja htedoh to da kažem... Ko hoće,da svoje nagrade prosledi našim ugroženim članovima
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:21:33
|
|
|
|
Klarita
|
I to sve, a ne samo ove Nestle Anci, sve se kapiramo
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:25:30
|
|
|
|
anci kv
|
u potpunosti!!!!
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:31:43
|
|
|
|
Olga75
|
naravno ako kojim slucajem osvojim odricem se paketa u korist one forumasice kojoj je pomoc najneophodnija
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:33:45
|
|
|
|
Torbica
|
Apsolutno!
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:34:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Posto vidim da trenutno spadam u tu grupu , ako tako i ostane svoju nagradu prosledjujem ...
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:51:55
|
|
|
|
lesica
|
Drage moje divne žene Evo novog pitanja, pa da što više i lepše osvojite: Koje se dugolančane masne kiseline nalaze u NAN-u 3, a nalaze se isto i u majčinom mleku?
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:57:57
|
|
|
|
anci kv
|
Dodate su i posebne dugolančane masne kiseline koje se nalaze i u majčinom mleku - omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA), kako bi se osigurala potrebna količina tih važnih masti za razvoj deteta.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 12:03:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA) - kako bi se osigurala potrebna količina tih važnih masti za razvoj deteta.
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 12:37:24
|
|
|
|
Torbica
|
NAN 3 sadrzi Omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA), za pravilan razvoj!
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 12:49:28
|
|
|
|
New Mom
|
NAN 3 sadrži omega-3 (DHA) i omega-6 (ARA) dugolančane masne kiseline, a koje se nalaze i u majčinom mleku.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 12:51:05
|
|
|
|
Olga75
|
NAN 3 sadrzi Omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA ) da deca pravilno rastu
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 13:39:23
|
|
|
|
Nimfa
|
sadrzi Omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA ) da deca pravilno rastu
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 13:53:58
|
|
|
|
vonavoj
|
To su OMEGA 3 (DHA) I OMEGA 6 (ARA).
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 15:00:50
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Pošto je Nesquik Nestleov proizvod, mogu li da dobijem info: koliko je bezbedno da detetu sa alergijom na kazein (protein kravljeg mleka), u pitanju je anafilaktička reakcija, dajem Nesquik??? Pisala sam jednom proizvođaču... mislim da nisam pisala u Srbiju, nego negde preko... ne sećam se, ali bez odgovora. Draga Peace*, dobili smo zvanican odgovor iz kompanije Nestle: Poštovana, Hvala Vam na Vašem upitu. Deklaracije naših proizvoda označene su prema zakonskim propisima, svaki sastojak jasno je naznačen na ambalaži. • u deklarativnom tekstu pod ''Sastojci'' se nalazi popis svih direktnih sastojaka, koji uključuje i sastojke koji mogu izazvati alergije i • u “Alergen info“ delu (na kraju liste sastojaka) se nalazi i posebno označena informacija o prisustvu alergena u tragovima ukoliko se mogu naći u proizvodu putem kroskontaminacije za vreme proizvodnog procesa. Alergeni sastojci (prisutni ili moguće prisutni u tragovima) su posebno označeni bold slovima na deklaraciji, kako bi privukli pažnju potrošača sa alergijama. Nažalost spisak proizvoda bez kazeina nemamo, ali uvek možete proveriti prisustvo određenog alergena na našim deklaracijama. S obzirom na to da se Nesquik ne konzumira kao takav, već se priprema sa mlekom, najbolje je da se konsultujete sa lekarom oko upotrebe i pripreme sličnih napitaka. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na besplatan Info broj za potrošače 0800 000 100. Srdačan pozdrav, Nestlé Adriatic
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 15:05:38
|
|
|
|
Žapkić
|
NAN 3 sadrzi Omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA ) da deca pravilno rastu
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 16:36:35
|
|
|
|
Dani.kv
|
U nan-u 3 se nalaze omega 3 i omega 6 masne kiseline Inace mi smo nas Nan podelili sa nekim drugarom. Podelicemo i u subotu kad nam stignu parice
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 17:19:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA)
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 17:50:34
|
|
|
|
nata11
|
omega 3 i omega 6 masne kiseline
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 20:47:30
|
|
|
|
Didy
|
Omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA) masne kiseline.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 23:23:37
|
|
|
|
dijana1*
|
NAN 3 sadrzi Omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA) za pravilan razvoj dece.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 20.5.2014 9:44:37
|
|
|
|
Klarita
|
omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA)
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 20.5.2014 11:28:20
|
|
|
|
vikiveki
|
NAN-u 3 dodate su posebne dugolančane masne kiseline koje se nalaze u majčinom mleku: omega 3(DHA) i omega 6 (ARA), kako bi se osigurala potrebna količina tih važnih masti za razvoj deteta.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 21.5.2014 21:15:23
|
|
|
|
lesica
|
Spremne za novo pitanje??? U kojem se Nestle proizvodu dečje hrane nalazi rogač?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?