Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 20.6.2014 12:45:32
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Didy, hvala i tebi! Nadam se da se ti i Anci nećete ljutiti, ja ću samo delić vašeg paketa ostaviti svojoj deci, ostatak sa Klaritinim poklonom nosim u prihvatilište gde su obrenovačka dečica. Snelle,slobodno,bar znam da će tako otići u prave ruke!!!
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 21.6.2014 0:05:18
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Didy, hvala i tebi! Nadam se da se ti i Anci nećete ljutiti, ja ću samo delić vašeg paketa ostaviti svojoj deci, ostatak sa Klaritinim poklonom nosim u prihvatilište gde su obrenovačka dečica. Snelle, naravno da se neću ljutiti. Što se mene tiče, možeš i ceo paket odneti u prihvatilište ako misliš da je tamo potrebnije.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 24.6.2014 9:48:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Da li su paketi poslati?
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 24.6.2014 11:54:22
|
|
|
|
Cakana84
|
Saljemo danas.
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 12:33:40
|
|
|
|
Cakana84
|
Devojke, da li je nekome stigao paket? Za Snelle znam.
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 12:36:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Nije,bas sam htela da pitam,ali reko necu da budem dosadna! Kako ste poslali,post expres,ili?
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 12:37:44
|
|
|
|
New Mom
|
Dosao jutros! Samo ne stizem da javim.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 12:44:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Woooow, extra!! Mare voli ove pudinge a još uvek pije Nestle junior
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 13:01:26
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Nije,bas sam htela da pitam,ali reko necu da budem dosadna! Kako ste poslali,post expres,ili? City express. Danas će stići sigurno, ne brini. Ali ako nešto zapne, javi naravno.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 26.6.2014 13:06:40 >
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 13:03:22
|
|
|
|
Cakana84
|
Odlično. Baš mi je drago da vam je stiglo. Neka klinci uživaju u nagradi. IZVORNA PORUKA: New Mom Dosao jutros! Samo ne stizem da javim.
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 13:05:51
|
|
|
|
Cakana84
|
Ana, igraj se sledeći put, da obraduješ Mareta. IZVORNA PORUKA: Ana RR Woooow, extra!! Mare voli ove pudinge a još uvek pije Nestle junior
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 13:10:28
|
|
|
|
Olga75
|
stiglo je i na moju adresu jos samo da ga drugaru prosledim , ne mogu pre ponedeljka na zalost
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 13:27:43
|
|
|
|
Torbica
|
Komsinica javila da je stiglo.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 13:35:16
|
|
|
|
vikiveki
|
I nama je stigao ,nisam stigla da ga slikam dok je bio u celini sada je već uveliko načet.Deca su se oduševila
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 13:47:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Stigao paket!!! Hvala!
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 14:16:56
|
|
|
|
Žapkić
|
I naš paket je stigao. Mi ćemo popodne obradovati drugare koji su u prinudnom smeštaju, Hvala puno RR i sponzoru
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 14:59:25
|
|
|
|
Cakana84
|
Baš mi je drago da su stigli pokloni i da ste zadovoljne. Nagrade su tako lepe, blago klincima.
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 15:07:29
|
|
|
|
Didy
|
Odlični su paketi! Bravo za rr! Nadam se da će naš obradovati bar malo dečicu iz prihvatilišta.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 15:50:13
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 15:55:20
|
|
|
|
Snelle
|
Anci, Klarita i Didy, odlučila sam da vaše paketiće odnesem deci koja su smeštena u jednom Hostelu kod Tašmajdanskog parka. Ovih dana nisam mogla da odnesem jer sam imala povredu oka, ali ću narednih dana odneti pa vam javljam!
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 15:58:37
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 16:01:38
|
|
|
|
Didy
|
Snelle, nadam se da će dobro doći dečici. Ostavi i svojima, obraduj i njih.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 16:03:15
|
|
|
|
Snelle
|
Didy, dala sam im po jedan jogurtić, dosta im je
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 26.6.2014 16:08:06
|
|
|
|
Didy
|
Joj, Snelle, kakva si! Ti ko ja kad deci neko donese čokoladu, a ja kažem - Može svako po dve kockice. Onda primetim da me ljudi čudno gledaju, pa kažem - Dobro, može po jedan red. Ostavi, bre, i svojima, nemoj zezati.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Pitanje za zenePansophiaDa li u seksu uvek dozivljavate orgazam?Da (
44%)
Ne (
56%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!