Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 9.6.2014 17:23:14
|
|
|
|
Verolina
|
Cestitam Je l' dobijate nesto lepo i slatko?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 9.6.2014 17:24:34
|
|
|
|
Olga75
|
ja dobila paket mislim da ce se ovome najvise obradovati Milos uz puno pozdrava od teta Olge i drugarice Marije
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 9.6.2014 17:45:03
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja dobila paket mislim da ce se ovome najvise obradovati Milos uz puno pozdrava od teta Olge i drugarice Marije Hvalaaaa
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 9.6.2014 19:57:39
|
|
|
|
anci kv
|
lepo,lepo Ja ću paket proslediti za Snelle,ko može nek pošalje moderatorima njenu adresu trenutnu i podatke Bravo za rr i sponzore
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 9.6.2014 23:42:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja tek sada videla rezultate...nisam se nadala da ću biti treća U svakom slučaju hvala RR i sponzorina
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 10.6.2014 0:31:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja imam jedan problem,kada kliknem na Cakanin 84 da joj pošaljem pp ona je nedostupna tj.izlazi mi nešto što piše da je taj profil izbrisan, tako da joj je ne mogi poslati moje podatke
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 10.6.2014 10:38:04
|
|
|
|
Didy
|
Ja tek sad ovo vidim, a nisam se nadala ni da sam na spisku. I ja ću paket proslediti onima kojima je potrebnije.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 10.6.2014 11:01:34
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitke svimaaa! Ja sam smotana izgleda, kako upisem Cakana84RR, tako se samo izbrise, u nekoliko navrata
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 10.6.2014 12:17:04
|
|
|
|
vonavoj
|
samo upisi cakana84 ..meni je prihvatilo!
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 10.6.2014 12:18:58
|
|
|
|
Olga75
|
e pa nedjite Cakanin post i dola ima ono pp i preko toga posaljite
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 10.6.2014 12:26:37
|
|
|
|
serpica
|
Cestitam devojke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 10.6.2014 16:14:45
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR e pa nedjite Cakanin post i dola ima ono pp i preko toga posaljite Hvala Olga! I mi cemo obradovati drugare!
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 10.6.2014 22:53:45
|
|
|
|
Klarita
|
Posto vidim da su paketi prosledjeni Milosu i Nemanji i Lani, hajde da ja obradujem nekog drugog...ne znam da li Sanjicin brat ima decu mogla bih njemu ili kako god vi kazete
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 11.6.2014 18:55:18
|
|
|
|
Cakana84
|
Devojke drage, cestitam jos jednom na osvojenim nagradama. Neke od vas su odlucile da poklone nagradu, sto je jako lepo. Ako mozete da mi na pp posaljete kome saljete da bi imala bolju evidenciju. Izvinite, ali ima vas mnogo, sto je nama jako drago. [sm=smiley1.gi Molim Klaritu i Žapkić da mi pošalju svoje podatke na pp. Nagrade saljem cim stignu kod nas. Jos malo strpljenja i tu su. Nadam se da necete imati problema sa slanjem pp na moju adresu. Hvala Uzivajte
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 17.6.2014 15:49:23 >
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 12.6.2014 16:31:59
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja ću moj paket pokloniti jednoj porodici, tj. njihovoj deci, čija je kuća poplavljena, a žive u jednom naselju u mojoj opštini.
< Poruku je uredio Žapkić -- 12.6.2014 16:33:21 >
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 14.6.2014 1:06:03
|
|
|
|
vikiveki
|
ja ću moj dati jednoj porodici ovde koja ima malu bebu, a bili su jedno vreme iseljeni
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 14.6.2014 6:48:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Klarita nije ozenjen. Nema decu. Hvala sto mislis na njih.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 17.6.2014 21:06:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Kada da ocekujemo nagrade? I kako i gde cemo ih preuzimati?
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 18.6.2014 10:10:31
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Klarita nije ozenjen. Nema decu. Hvala sto mislis na njih. Sanjice, nisam stigla tvojima da uplatim nista. Za neki dan cu...svaki puta kad se prica o poplavama pomislim na sve vas
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.6.2014 12:59:34
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: anci kv Ja ću paket proslediti za Snelle,ko može nek pošalje moderatorima njenu adresu trenutnu i podatke Mnogo ti hvala anci IZVORNA PORUKA: Klarita Posto vidim da su paketi prosledjeni Milosu i Nemanji i Lani, hajde da ja obradujem nekog drugog... Ovo bi bilo dobro proslediti deci koja su u prihvatilištima, njih mi je najžalije Ja organizujem akciju da im odnesem garderobu koju su sakupile moje kolege sa posla, pa bih možda mogla i te pakete da im odnesem.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.6.2014 14:03:17
|
|
|
|
Cakana84
|
Drage devojke nagrade su stigle. Fantasticne su. Molim Dijanu RR i Klaritu da mi posalju podatke. Anci kv i Didy su odlucile da proslede nagradu za Snelle, Olga RR za Nadu RR. Ostale nagrade saljem dobitnicama na adrese koje su mi poslale. Hvala jos jednom
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.6.2014 14:05:14
|
|
|
|
anci kv
|
Snelle
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.6.2014 16:59:58
|
|
|
|
Klarita
|
Snelle, imas pp!
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.6.2014 21:24:11
|
|
|
|
Snelle
|
Didy, hvala i tebi! Nadam se da se ti i Anci nećete ljutiti, ja ću samo delić vašeg paketa ostaviti svojoj deci, ostatak sa Klaritinim poklonom nosim u prihvatilište gde su obrenovačka dečica.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.6.2014 23:06:08
|
|
|
|
Olga75
|
jedva cekam da obradaujemo Milosa skolarca
|
Anketa
Najlepse imeBranaBKoje ime vam je najlepse?Andrej (
27%)
Mihajlo (
27%)
Dušan (
11%)
Nikola (
14%)
Miloš (
9%)
Nemanja (
12%)
Ukupan broj glasova: 232Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!