Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 9:42:36
|
|
|
|
anci kv
|
ja samo mogu da ogladnim kad uđem na njihov sajt!
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 9:45:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ajmo novo pitanjeee , pitanje pitanjeee....
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 9:47:58
|
|
|
|
anci kv
|
a da nabrojimo ukuse dezerta?ne zna se koji je bolji
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 9:49:31
|
|
|
|
lesica
|
Može, može, ako budete vredne i pogodite naredno pitanje dobijete ekstra 50 bodova od mene
< Poruku je uredio lesica RR -- 15.5.2014 9:50:59 >
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 9:50:45
|
|
|
|
anci kv
|
što je lesica jutros raspoložena da nas zekiiii
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 9:51:47
|
|
|
|
lesica
|
Nisam... ozbiljna sam
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 9:54:02
|
|
|
|
anci kv
|
voćni ukusi dezerta?možda?
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 10:03:59
|
|
|
|
Klarita
|
Klara ih obozava
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 10:09:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad cu da bupnem; Karakteristike Junior mleka 1+
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 10:10:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Koji je novi proizvod niskog alergenog potencijala jer ne sadrži mleko, laktozu, soju niti gluten?
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 10:17:16
|
|
|
|
dijana1*
|
Cime su bogati mlecni dezerti?
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 10:23:37
|
|
|
|
New Mom
|
Za koje uzraste Nestle ima mleka?
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 10:29:49
|
|
|
|
Olga75
|
sad ce nesto o adaptiranim mlekicima , mora i da kazem mi smo par nedelja koristili Pre nan - za nedonoscad
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 10:51:40
|
|
|
|
Torbica
|
Mooooozda - Za koji je uzrast NAN 3 PRO?
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 13:17:47
|
|
|
|
Dani.kv
|
Gledam, gledam u Nestlè i redovno se preracunavam. A u tempu sve tako lepo poredjano pa izvolte. Mozda za promenu bude pitanje o nesquiku? Ili o pocetnoj mlecnoj hrani za dojencad?
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 14:26:18
|
|
|
|
Peace*
|
Pošto je Nesquik Nestleov proizvod, mogu li da dobijem info: koliko je bezbedno da detetu sa alergijom na kazein (protein kravljeg mleka), u pitanju je anafilaktička reakcija, dajem Nesquik??? Pisala sam jednom proizvođaču... mislim da nisam pisala u Srbiju, nego negde preko... ne sećam se, ali bez odgovora.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 14:28:35
|
|
|
|
Žapkić
|
Peace, ja bih ti rado pomogla, ali ja o tome, zaista, ne znam ništa. Nadam se da će se javiti Olga, ona je ipak lekar, ili neko drugi ko je iz te struke. Ako hoćeš, mogu da pitam prijateljicu koja je pedijatar. Pošalji mi PP ako hoćeš da je pitam
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 14:36:05
|
|
|
|
Peace*
|
Neću. Ja bih volela Nestleov odgovor. Ništa mi ne znače pedijatri i lekari, treba mi tehnolog iz Nestlea.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 14:43:18
|
|
|
|
Olga75
|
ja nemam sta da odgovaram u Nestle ime a pri tome nemam pojma gde i kako se pravi alii mojoj zvercici neskvik ic ne smeta i jedini joj je nacin da popije mleko ( na mleko ima nagon za povracanjem ) a bogami i griz nece bez neskvika a ni palacinke Nadam se da ce neko iz proizvodnog tima Nestle cuti pitanje da li deca koja su alericna na kazein , lecitin i slicno tj da li deca sklona nutritivnim alergijama mogu da koriste Nestle proizvode , ustvari koji Nestle proizvodi su alergen free
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 14:49:14
|
|
|
|
Peace*
|
Pa da, nemaš ti šta da izjaviš na tu temu. Na Neskviku piše da može sadžati tragove mleka, ali, šta to tačno znači? Koliko sam razumela jednog od proizvođača, oni po Zakonu sad moraju to da napišu ako postoji čak i samo teorijska mogućnost. Te mene ustvari zanima kolika je mogućnost kontaminacije?
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 14:54:01
|
|
|
|
Olga75
|
Peace , to ces mrati da vidis sa njihovim tehnolozima , oni prave recepte i prate proizvodnju znam da znas al eto da kazem
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 14:54:46
|
|
|
|
Peace*
|
Mislila sam da će možda ovde videti.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 15:00:40
|
|
|
|
Olga75
|
ja se nadam da ce videti jer alergen free je bitna informacija
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 15.5.2014 17:02:52
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Pa da, nemaš ti šta da izjaviš na tu temu. Na Neskviku piše da može sadžati tragove mleka, ali, šta to tačno znači? Koliko sam razumela jednog od proizvođača, oni po Zakonu sad moraju to da napišu ako postoji čak i samo teorijska mogućnost. Te mene ustvari zanima kolika je mogućnost kontaminacije? Meni su to objasnili ovako: da na masini na kojoj se recimo obradjuje kukuruz ili pirinac mozgu da se nadju i tragovi psenice/glutena jer tu istu masinu koriste za obradu vise namirinica,znaci ne strilisu je samo da bi uklonili recimo gluten,zato na pojedinim proizvodima pise da mogu da sadrze gluten u tragovima. Predpostavljam da je tako i sa tim tragovima mleka u proizvodima.Verovatno misle na mleko u prahu.Izvinjavam se za off..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 19.5.2014 11:01:13
|
|
|
|
Cakana84
|
Drage moje, evo najaktivnijih ucesnica u prvom preseku. Samo tako nastavite. 451 postova anci kv 362 postova Torbica 204 postova Klarita 200 postova Olga RR 154 postova vikiveki 136 postova bubulence 130 postova dijana1 RR 129 postova Anck Su Nmaun 127 postova nata11 126 postova New Mom 123 postova Ivanka 75 109 postova Trcosava RR 100 postova Verolina 90 postova jovicaa 89 postova Žapkić 82 postova Sanjica26 80 postova vonavoj 76 postova Peace* 75 postova jole82 RR 66 postova degu 66 postova tijatija 64 postova Wannajah 58 postova daca77 55 postova wivern 54 postova milicicak 52 postova Ana13 49 postova serpica 48 postova Misha i Ljisha
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ime za decaka?sil_wannaRobert (
16%)
Djordje (
67%)
Niksa (
12%)
Miron (
5%)
Ukupan broj glasova: 192Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!