Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2014 9:50:40
|
|
|
|
Olga75
|
nama je neskvik jedini nacin da zvercica pije mleko i jede palacinke
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2014 10:44:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Igrajte se, igrajte Ali bez prepisivanja , tj. posetite obavezno Nestle sajt KLIK
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2014 10:51:25
|
|
|
|
Didy
|
8 žitarica kakao ovas i suve šljive 8 žitarica keks 8 žitarica med kukuruz i pirinač 8 žitarica
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2014 14:23:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmoooo, čekaju vas super nagrade za vaše mališane
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2014 14:48:44
|
|
|
|
dijana1*
|
Kukuruz i pirinac 8 zitarica i keks 8 zitarica i med 8 zitarica i kakao 8 zitarica
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2014 16:06:34
|
|
|
|
BEBALO
|
SINLAC-zitne pahuljice zitne pahuljice-kukuruz i pirinac zitne pahuljice 8 zitarica(psenica,raz,jecam,ovas,kukuruz,proso,pirinac) zitne pahuljice 8 zitarica-med zitne pahuljice 8 zitarica- kakao zitne pahuljice 8 zitarica- keks zitne pahuljice 8 zitarica- ovas i suve sljive
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2014 16:10:19
|
|
|
|
BEBALO
|
Nestle je najbolja hrana za decu,ja je koristim,i moja beba uziva dok jede...
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 7.5.2014 23:05:12
|
|
|
|
lilihip
|
ovas i suve šljive. 8 žitarica, 8 žitarica i keks, 8 žitarica i med, 8 žitarica i kakao, kukuruz i pirinač,
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 0:05:55
|
|
|
|
BEBALO
|
Da lli ste prisutne,kada pocinjemo sa drugim pitanjem?
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 0:08:22
|
|
|
|
BEBALO
|
Nestle je ukusan i nezamenljiv obrok..
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 0:12:10
|
|
|
|
anci kv
|
ako hoćeš mogu i ja da ti postavim pitanje Kad moderatori odluče,oni postavljaju,ne najavljuju
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 0:13:09
|
|
|
|
dijana1*
|
Bebalo pridruzite nam se i na drugim temama. Da bi ste osvojili nagradu pored odgovora na ovoj temi morate da budete aktivni i na drugim temama, da imate sto vise postova. Zato pisite, pisite i pisite
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 1:24:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Hajde i ja da se igram. - 8 zitarica i med - 8 zitarica i keks - 8 zitarica i kakao - ovas i suve sljive - kukuruz i pirinač
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 7:36:17
|
|
|
|
Modessty
|
prvo ono što najviše voli a to su Žitne pahuljice 8 žitarica i keks a dalje recimo 8 žitarica pahuljice kukuruz i pirinač ovas i suve šljive - odlična za kakanje 8 žitarica i med - to jede samo D za sada 8 žitarica i kakao
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 7:44:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mmmmmmmmm 8 zitarica i med a tek sto je ovo dobro 8 zitarica i keks pa 8 zitarica i kakao zatim kukuruz i pirinač I ovas i suve sljive
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 14:57:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo i mi malo da se igramo Žitne pahuljice Ovas i suve šljive SINLAC žitne pahuljice Žitne pahuljice 8 žitarice keks Žitne pahuljice kukuruz i pirinač Žitne pahuljice 8 žitarica Žitna pahuljice 8 žitarica kakao
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 15:55:30
|
|
|
|
Beba Elena
|
Ja nazalost nemam vremena za ovo, pa cu samo da vas pozdravim sve na forumu i pozelim vam srecu...pa neka najbolji pobedi...
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 16:05:35
|
|
|
|
Torbica
|
Viviveki, vec sam se pitala gde si?!
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 17:09:17
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR nama je neskvik jedini nacin da zvercica pije mleko i jede palacinke I nama isto!!! U zadenje vreme nema sile da bi tina popila mlekce bez , kako ona kaže "Čokoladnog zeca"! Nađoh u "Merkatoru" veoma lepo pakovanje, plastično, pa je sva fascinirana.
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 8.5.2014 23:06:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbice tu sam ja,vodim borbu protiv vetrenjača kao Don Kihot,samo što su u mom slučaju u pitanju kompijuteri a ne vetrenjače Na jednom kompu uopšte ne mogu da se prijavim na RR a na laptopu po pola sata čekam za sve što hoću da uradim na RR ...često razmišljam o tebi i divim ti se kako ti sve postižeš puno puta mi se čini da gubim bitku sa svim obavezama
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 11.5.2014 17:04:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Uskoro stiže novo pitanje, požurite ko nije odgorio na prvo
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 11.5.2014 17:09:20
|
|
|
|
Olga75
|
ajde novo pitanje nemoj da nas cikas Dunjci ja se pomamila , ocu neskvik
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 11.5.2014 17:18:30
|
|
|
|
lesica
|
Da li da postavljamo danas pitanje, ili da vas držimo još malo u neizvesnosti hmmm hmmmm....
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 11.5.2014 17:22:12
|
|
|
|
Nimfa
|
8 zitarica suva sljiva i ovas 8 zitarica i med zitne pauljice kukuruz i pirinac 8 zitarica i kakao 8 različitih žitarica (pšenica, raž, ječam, kukuruz, pirinač, proso, ovas )
|
|
|
|
RE: Nestlé nagrađuje najbolje forumaše! 11.5.2014 17:36:25
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Torbice tu sam ja,vodim borbu protiv vetrenjača kao Don Kihot,samo što su u mom slučaju u pitanju kompijuteri a ne vetrenjače Na jednom kompu uopšte ne mogu da se prijavim na RR a na laptopu po pola sata čekam za sve što hoću da uradim na RR ...često razmišljam o tebi i divim ti se kako ti sve postižeš[sm=bravo.gif] puno puta mi se čini da gubim bitku sa svim obavezama O draga moja, pa ko kaze? Procitaj onu Vuki temu, he he, svi mi imamo boljih i gorih dana a mene zurka tek ceka na leto kad se vratim na posao. Ljuuuubim Davajte to pitanje
|
Anketa
IME ZA DECAKAAnaZikaDA LI VAM SE SVIDJA IME VOJISLAV?DA (
20%)
NE (
80%)
Ukupan broj glasova: 205Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!