|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat]
14.5.2014 21:50:30   
bubulence
samo moras biti strpljiva, nekom uspe iz prve a nekom treba par meseci, cak i godina, dve... a sve je ok... nadam se da ce sledeci mesec biti dobitni user posted image . da probas da uzimas folnu kiselinu?

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 301
14.5.2014 23:43:19   
madre
megi, veruj da si srecnica sto su ti ciklusi tacni u sat! zao mi je, ali brzo ce i jun...
bubiuser posted image ,folna kiselina ne pospesuje plodnost niti utice na brze zacece, ali bi svaka zena koja planira trudnocu trebalo da je pijeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 302
14.5.2014 23:45:03   
bubulence
stvarno? nemam pojma, znam samo da su mi je preporucivali kada sam planirala trudnocu...
u tom slucaju ignorisi moj prethodni post user posted image , bitno da se ja pravim pametna user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 303
14.5.2014 23:54:07   
anci kv
f.kiselina se uzima kada se planira trudnoća,bar 3 meseca pre u cilju prevencije da u prvim meecima trudnoće ne bi došlo do defekta neuralne cevi kod bebe (kičme i lobanje)

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

Direktna veza do poruke: 304
14.5.2014 23:56:07   
Klarita
Evo Anci je objasnila,a ja cu samo da je potpisem user posted image kao i inace user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 305
14.5.2014 23:59:40   
madre

IZVORNA PORUKA: bubulence

stvarno? nemam pojma, znam samo da su mi je preporucivali kada sam planirala trudnocu...
u tom slucaju ignorisi moj prethodni post user posted image , bitno da se ja pravim pametna user posted image

htela si da pomognesuser posted image a sad pravas po peskiruser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 306
15.5.2014 0:03:21   
bubulence
hihihi ni slucajno, juce sam obavila svoju duznost (2x), veceras ne mozem user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 307
15.5.2014 0:05:54   
madre
leleee dva puta, pa onda je i za sutra namirenuser posted image

Direktna veza do poruke: 308
15.5.2014 10:03:26   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: joliska

pa ja sam imala histeroskopiju, skinula miom u martu, nisam mogla da zatrudnim od njega, i sad smo ovaj mesec malo se bacili na posao, cekam 22 treba da dobijem pa cemo videti vec

Joliska kako to da se vi odmah možete baciti na posao nakon uklanjanja mioma ? Ja svoj rješila u aprilu i meni rekli da moram cekati 6 mjeseci prije nego što uopšte pomislim na trudnocu user posted image user posted image

Svim crticama veliki pozdrav i zagrljaj user posted image

Ajde Oldži obraduj nas lijepim vjestima, navijam za tebe user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu joliska)
Direktna veza do poruke: 309
15.5.2014 10:05:01   
bubulence

IZVORNA PORUKA: madre

leleee dva puta, pa onda je i za sutra namirenuser posted image

pa sad... videcu od raspolozenja user posted image .
nego, Olga se ne javlja?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 310
15.5.2014 10:45:07   
Torbica
Olgaaaaaaa!!!!user posted image Gdej si?

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 311
15.5.2014 10:49:26   
Ana13
Dobro jutro,crtke user posted image
Da vas malo zaprasim user posted image pa da se selite kod nas u trudnicke teme.
Dodjoh da vidim ima li Olge...user posted image

Direktna veza do poruke: 312
15.5.2014 10:52:34   
jole82
Možda je otišla da se odvesla po testić user posted image
Javi se Olgauser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 313
15.5.2014 12:01:22   
Torbica
Olga ima treeeeeemuuuu! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 314
15.5.2014 12:03:37   
vikiveki
I ja svratih da vidim ima li kakvih vesti od Olge, ali vidim da nema nista .

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 315
15.5.2014 14:03:56   
glukica
Ima li ovde klomifenki? user posted image da mi pomognu u temi klomifen user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 316
15.5.2014 17:33:16   
7marii
Zenice nesto vas nema,a ni Olgeuser posted image ajde obraduj nas user posted image user posted image
Mala pomoc ako moze,dobila trajala 2 dana,1 dan braon sekret sa jakim bolovima,2 dan sveza crvena krv bez ugrusaka a danas 3 dan ona nestade,nista nemam cak ni sekret onaj braon.Ja sam cela istraumirana tako mi je bilo kad je bila biohemijska. Cekam je ceo dan da krene ali nista user posted image Recite mi neka koja je imala neki hormonski disbalan jer im se ovo desavalo? mislim da je kod mene mozda to ili je ovaj mesec nesto drugacija.Jer se nekoj ovo desavalo? Ja ako ne poludim od ove moje user posted image niko nece,a ovaj mesec nismo nista posebno ni radili na user posted image cak smo se i pazili i sad opet mene user posted image zeza

< Poruku je uredio 7marii -- 15.5.2014 17:43:36 >

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 317
15.5.2014 18:56:40   
madre
marii, ne mogu da se setim jesi li uopste isla na pregled kod dr, mislim na uz? moze biti da je disbalans hormona, lako se to utvrdi...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 318
15.5.2014 21:30:56   
7marii
Bila kod privatnika prosle nedelje jer u dz ne radi ultrzvuk,nista ne rece narucito.Po njemu sve je ok nije mi cak ni rekao da radim hormone samo sam pukla 1500din za dzabe. Po njemu predhodna uranila zbog male prehlade i toliko user posted image a to sto se ja sad nerviram sa ovom mojom user posted image koja hoce pa nece to nema veze. Ea posto je danas user posted image nestala bez traga,cekam ja mm da dodje sa posla pa da me on malo opusti,tako cu ja da lecim hormone user posted image

< Poruku je uredio 7marii -- 15.5.2014 21:32:42 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 319
15.5.2014 21:33:26   
madre
verujem ti, danas je naci strucnog dr jako teskouser posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 320
15.5.2014 21:41:40   
7marii
Promenila sam skoro sve doktore u dz i nista,niko me ne salje na nekakve pretrage i da se pozabave sa mojim ciklusom koji em je skracen 23-25 dana em je bas bolan. Ostao je jos 1 dr uopste ga ne hvale ali ici cu ja kod njega ko zna,nema puno pacijenata pa se mozda i bude malo zalagao,bas cu da proverim user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 321
16.5.2014 2:34:51   
joliska
cuj, ja sam tako imala menstruaciju skracenu i bolnu, dosta sam krvarila, i tesko sam je podnosila, i stalno sam bila anemicna, jedna doktorka mi je slucajno videla nesto na materici na uz al ona je imala dobar aparat i jako je vazno da taj ultrazvuk radis tri dana posle menstruacije, nikako kasnije, jer se ne vidi posle nissta, i ja sam to sklonila, zbog toga ne moze da se ostane u drugom stanju, isla sam kod vise lekara, i nikad nemoj da odustanes, hormone proveri, estrogen, i sve hormone stitne zlezde, jako je vazno da nemas slucajno ciste na janicima....i proveri hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazu, trahomonas i esherihiju coli, u brisu vaginalnom ili kako se to vec radi, i preporucujem ti to sve privatno, jer u drzavi oni ne obracaju paznju, moja mama je umrla zbog greske lekara iz kamenice...

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 322
16.5.2014 9:21:00   
7marii
Joliska sklona sam ja pojavama cisti,onih koje pucaju kad dobijes,tako nekoliko puta meni kasni i kasni ja kod dr kad ono cista pa sam primala injekcije i dobijam,sad nije cista jer bila sam kod dr na uz i veruj mi taj njegov aparat je daleko bolji od onog u domu zdravlja,nema niceg. Meni jedino pada na pamet da su mi hormoni i dalje zbrckani od one biohemijske,sekret nemam pa mi verovatno to nisu proveravali bas cu da proverim sve to. Hvala

(odgovor članu joliska)
Direktna veza do poruke: 323
16.5.2014 13:38:21   
milica93
Mari draga, odakle si? Jesi blizu Novog Sada?

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 324
16.5.2014 15:23:07   
7marii
Mico nisam daleko sam ja od NS-a ,nazalost user posted image
moje user posted image nema,dala sam joj rok do ponedeljka da ponovo krene ako ne tad idem kod dr. na kompletan pregled. Sve zive analize cu da trazim da mi uradi,bicu kao one babe ali bas me briga user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Carski rez
Rašović

Koliko ste se puta porađale?

1 porođaja (51%)

2 porođaja (35%)

3 porođaja (12%)

4 porođaja (2%)

Više porođaja (0%)

Ukupan broj glasova: 43

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here