Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 9:52:07
|
|
|
|
7marii
|
Jutro crtice i od mene vidim cekamo olgu, da budu Ja cu da poludim od ove moje,opet nece da krene normalno,mislila sam da ce do jutra ali nje nema samo neki braon iscedak i to bas malo a krvi nigde.Sinoc sam imala bas jake bolove cak sam i muza uplasila,celu noc me ubedjivao da me vozi u hitnu ja naravno nisam htela.Sad niti imam bolove niti krece,meni su hormoni izgleda skroz u aut
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 10:06:32
|
|
|
|
vonavoj
|
olga,cekamo te!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 10:13:15
|
|
|
|
Ana13
|
Olge jos nema Ajde,ajde crtice na sunce
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 10:33:31
|
|
|
|
IVA 11
|
Trćo, čestitaaaaaaam! Olga, navijam! Dobro jutro svima.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:12:24
|
|
|
|
Verolina
|
I ja navijam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:13:24
|
|
|
|
madre
|
tu je olga, svrcka se po temama, a ne zna da je ovde svi cekaju mada, verovatno bi javila da ima sta da kaze...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:24:53
|
|
|
|
Ana13
|
Jole se javila i cestita Trci za .Bas se obradovala Navija i za Olgu Sve vas pozdravlja. Danas izlazi sa Milom iz porodilista
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:26:11
|
|
|
|
Olga75
|
ahoj ja sam tu , mece nema , test jos nisam uradila , zaboravila juce da ga kupim ali mece jos nemaaaaa
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:30:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Olga navijam jako! Trkni do apoteke. Nije valjda da je daleko.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:33:27
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ahoj ja sam tu , mece nema , test jos nisam uradila , zaboravila juce da ga kupim ali mece jos nemaaaaa nek je nema! Pa ni ne cekamo je , jel!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:35:46
|
|
|
|
vonavoj
|
neka je nema 9 meseci! onda cekamo ujutru testic
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:37:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa bre bre Olga, vidiš da si već postala zaboravna od trudnoće Će čekamo mi i sutra, nema problem. Ana hvala i zahvali se Joletu i pozdrafi je od nas
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:41:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ahoj ja sam tu , mece nema , test jos nisam uradila , zaboravila juce da ga kupim ali mece jos nemaaaaa a i sta ce ti ... dobar dan zene, za koga jos naviajmo?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 11:52:29
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Pa bre bre Olga, vidiš da si već postala zaboravna od trudnoće Će čekamo mi i sutra, nema problem. Ana hvala i zahvali se Joletu i pozdrafi je od nas Umrecu....
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 12:04:54
|
|
|
|
Brand new mama
|
Mislim,Olga,stvarno nije u redu,vidis da svi visimo u crticama da vidimo da li roda planira gnezdenje na tvom dimnjaku.A ti zaboravila da kupis...mislim,stvarno
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 15:14:49
|
|
|
|
milica93
|
Ana, to neki virus hara ovuda i ne traje duze od dan-dva. I meni je bilo tako pre neki dan. Prosla sam sa jednim klometolom koji sam povratila i jednim paracetamolom. Bubulence, Amelia, hvala vam. Sve ja to, luda, znam, al opet znaci kad neko drugi kaze. Amelia, tebe razumem, to za vrsnjakinje, al mlade smo, mozda ne treba toliko da se opterecujemo time, mozda bi brze . Ja od juce imam neku kiselinu, gorusicu. Bas je Desavalo mi se i pre, al nikad ovako konstantno da je osetim. Jooooj, moram da vam kazem, juce samo sto nisam svisnula... uhvatio me prijateljicin mali za stomak dok sam drzala bebu i kaze: Boze, Milice, tebi stomak ko da si trudna. Slatko smo se ismejali svi. Reko: Daj BOze.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 17:14:38
|
|
|
|
joliska
|
hehe, meni je neki malac pre neki dan na ulici dok sam bila okrenuta ledjima viknuo mama! mislio je da sam ja njegova mama, cinilo mu se :D a za koliko milice treba da dobijes?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 17:28:15
|
|
|
|
milica93
|
Hahahahhaha, lep osecaj i kad nije tvoje Joliska, trebala sam vec. Medjutim, evo poslednjih par meseci me M nesto zeza. Poslednja mi je bila 28. marta valjda.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 17:33:13
|
|
|
|
joliska
|
e svasta, pa el ti sa stitnom zlezdom sve u redu?test nisi radila?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 17:50:00
|
|
|
|
milica93
|
Jeste, sa stitnom, al moram proveriti hormone uskoro, kad se skrpim sa malo vise vremena. Pa cu onda sve. Kad radim da radim. Dogovorili smo se da sacekam malo, pa da uradim betu za par dana, jer mozda je bila kasna O. A testovi neg. 27. i 9. Kakva je kod tebe situacija? Nisam upucena, izvini, po objavama vidim da si nova, a ja nisam nesto bila aktivna u poslednje vreme?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 18:03:33
|
|
|
|
joliska
|
ajoj sredi to sto pre da se ne ugojis mnogo, jer znam da oce tako ... pa ja sam imala histeroskopiju, skinula miom u martu, nisam mogla da zatrudnim od njega, i sad smo ovaj mesec malo se bacili na posao, cekam 22 treba da dobijem pa cemo videti vec
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 18:20:23
|
|
|
|
milica93
|
Izvini, nisam se dobro izrazila, jeste, sa štitnom je sve u redu. Super, da ste to rešili. Nadam se da ćete uskoro videti svoje dve crtice. Navijam da si već ... Ja sam imala cistice neke, ali to mi se sreća očistilo bez nekih komplikacija većih i sad po poslednjem UZ nemam nijednu jedinu. Da ne ureknem.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 21:26:07
|
|
|
|
megi85
|
Stigla tacno u dan tako da se selim u jun
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 21:31:23
|
|
|
|
bubulence
|
megi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 14.5.2014 21:41:38
|
|
|
|
megi85
|
Hvala ti bubulence bas sam razocarana od kada radimo na tome da zabebim mi stize tacno u sat pa ne daje mi sansu ni da se ponadam ali sta bi idemo dalje bolje da su mi tacni ciklusi kad vec nisam da bar mogu izracunati ovulaciju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
moja bebajellenceJos malo i dobicemo decaka, a nemamo jos uvek ime. Vrtimo ovih par, i nikako da odlucimoLuka (
51%)
Petar (
49%)
Ukupan broj glasova: 201Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!