|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
21.11.2013 20:54:26   
Misha i Ljisha
NM ja sam decu prihvatila kad sam prestala da im predajemuser posted image . Tako sam im i rekla u skoli. I cak sam i tada napravila grupu ucenici i njima je ogranicen pristup mom profilu. Sta ima moji djaci da virkaju u moj privatan zivot. Mislim recimo slike ili nesto bas licno. I stavila sam da grupa djaci ne mogu da ostavljaju poruke na zidu i sta ti ja znam. U svakom slucaju nisam im ni zanimljiva.

Ja sam ih prihvatila za prijatelje jer je gomila njih nakon sto sam ja zavrsila da im predajem u skoli htela da im predajem privatno. I tako da sad oni nekad i zakazuju casove preko fb i ja nem nista protiv.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1601
22.11.2013 7:58:35   
Anck Su Nmaun
Meni je to malo cudno, mislim meni bi bilo. Sa djacima ipak trebas drzati distancu od privatnog zivota ..... neznam glupo mi je.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1602
26.11.2013 20:47:23   
Figaro88
Ja imam neke profesore za prijatelje na FB-u,bila sam streber pa su me svi voleli,neki me sad izgrle i izljube,sa nekima volim da se ispricam pa mi tu nema nista cudnouser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1603
26.11.2013 23:39:06   
Didy

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ja sam vec neko vreme u nedoumici oko toga da li prihvatim neke zahteve na fb. Naime, klinci kojima predajem su poceli da ih salju. Vidim da je vecini to normalno, ali ja nekako ne mogu da to prelomim.

Ja imam princip da đake ne prihvatam za prijatelje i ne odustajem od tog principa. Ni kad im više ne predajem ni tad ih ne prihvatam. Mada, ja ne prihvatam ni neke koje jedva poznajem i nemam baš mnogo prijatelja na profilu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1604
27.11.2013 9:59:54   
nata11

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Ja imam neke profesore za prijatelje na FB-u,bila sam streber pa su me svi voleli,neki me sad izgrle i izljube,sa nekima volim da se ispricam pa mi tu nema nista cudnouser posted image

I ja imam i profesorke, imam i mog dr. user posted image Imam i klijente sa posla. user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1605
27.11.2013 10:29:02   
New Mom
Ipak sam prelomila po osećaju da ne prihvatam. Šta znam, ako se ne osećam OK po tom pitanju, pa sigurno neću protiv toga.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1606
27.11.2013 13:57:49   
tanjica85
Ja imam princip da đake ne prihvatam za prijatelje i ne odustajem od tog principa. Ni kad im više ne predajem ni tad ih ne prihvatam. Mada, ja ne prihvatam ni neke koje jedva poznajem i nemam baš mnogo prijatelja na profilu.

prihvatam ni neke

isto, nema sanse. mada stalno me pitaju zasto ih ne privhvatam!?! ja kao NE IDEM NA FACEBOOK, a ovamo samo rasturam Slagalicu, po dan i noc

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1607
15.1.2014 21:13:19   
lesica
Devojke, imam jednu veeeliku molbu za sve vas koje imate fb profile.

Molim vas da se ako želite malo uključite u pregledanje fb stranice Ringeraje Ringeraja.rs na facebooku. Naime zašto- zato što unazad neko vreme fb brljavi, pa ne daje onoliko realne prikaze koliko bi trebalo da bude, ujedno i svi koji su lajkovali stranicu u principu ne dobijaju ili retko dobijaju obaveštenja o promeni statusa rr, ili rr objava. Otud mi je najlakše da vas zamolim da malo propratite da li vam i koliko često vam na home page-u izlaze obaveštenja, da li možete da lajkujete, da automatski preko linka uđete na članak, temu koju postavimo...

Hvala puno, ljubim vas!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 1608
16.1.2014 7:59:47   
Anck Su Nmaun
Kod mene svaki dan ima nesto novo da izadje, i sve sto sam lajkovala primilo je> Tako da je kod mene sve OK

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1609
16.1.2014 9:07:46   
NadaR
Meni bas rijetko izlazi nesto novo. user posted image
Cesto kucam u pretrazivacu da vidim da li je aktivna stranica .

Ustvari , mislim da treba podesiti tamo nesto da vidimo sve objave ili sta vec ... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1610
16.1.2014 9:22:14   
Didy
Meni stalno izlazi nešto novo, više puta u toku dana. Mogu u sve da uđem, sve da lajkujem, ako otvorim automatski sam na rr. Nisam primetila nikakve probleme.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1611
16.1.2014 13:55:30   
17 joka
i meni svaki dan izlaze nove objave sa RR-jine stranice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1612
16.1.2014 13:58:27   
Figaro88
Moze da se podesi da stizu objave,meni je tako pa vidim.Da nije toga nikad ne bih videla kad nesto novo izbacite...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1613
16.1.2014 14:26:28   
gagana83
Kad predjete misem preko opcije " svidja mi se " pojavi vam se opcija "primaj obavestenja".
Tu opciju stiklirajte ako zelite da primate obavestenja.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1614
16.1.2014 17:39:58   
Didy
Ja sam sigurna da nisam uradila ovo što Gagana kaže, pa opet dobijam sve redovno.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1615
5.2.2014 12:19:42   
Verolina
Kako je lepo ovo cega se Fejsbook setio. Bas je fino uklopljeno.
https://www.facebook.com/lookback/

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1616
7.2.2014 14:19:43   
lesica
Drage, samo da vam kažem da sam vam na FB stranici Ringeraje okačila jedan video koji je onako... pa hmmm, da dušu isplačete, naročito treća priča koja počinje na 13. minuti snimka KLIK

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1617
27.4.2014 11:09:19   
Olga75
da vas pitam nesto : je l vam brlja fb danas ? Moj zid kao da je blazeno preminuo , nema nikakvih objava
mozda nesto menjaju ili sta god
sad me vec nervira

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1618
27.4.2014 11:10:44   
New Mom
Isto. Stalno stoje iste price.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1619
27.4.2014 11:20:21   
Anoniman
Isto, juce mi nije radila profilna strana, i fotografije, a danas ziduser posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1620
27.4.2014 11:45:11   
bubulence
ni meni ne radi zid. samo stoji nesto kao da popunim informacije o sebi da me drugi lakse pronadju...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1621
27.4.2014 16:22:36   
Didy
Meni sve sljaka bez greske.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1622
14.5.2014 13:40:09   
Verolina
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1623
14.5.2014 13:51:00   
Anck Su Nmaun
user posted image E vala bas!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1624
15.5.2014 1:45:55   
Žapkić
Meni već danima FB ne radi kako treba. Da bi nešto otvorila, moram a čekam po 100 sati... Uzas kako je spor i kako "zakucava".user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here