|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ZA Vuki-nesavrsene mame!
14.5.2014 9:15:04   
anci kv
klarita potpuno se slažem. Mislila sam da odložim preostali deo zimske garderobe,ali neka,mrziiiiiiiiii meee

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 226
14.5.2014 9:15:48   
Ivanka 75
Ja necu niiiista da pipnem user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 227
14.5.2014 9:16:24   
Klarita
Ma, zeno, ne mrzi nas nista da radimo...ali crveno slovo je crveno slovo user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 228
14.5.2014 9:18:04   
Klarita

IZVORNA PORUKA: anci kv

klarita potpuno se slažem. Mislila sam da odložim preostali deo zimske garderobe,ali neka,mrziiiiiiiiii meee

Cek, cek, sad skontah...kakvo bre odlaganje zimske garderobe??? Pa vidis da ce mora drva da dokupimo, sve niza i niza temperatura! Sedi dole i kuckaj samo, nema raspremanja dok se vreme ne ustali user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 229
14.5.2014 9:19:54   
anci kv
kad treba da uđem uspavaću sobu i sređujem bunkere sa stvarima,uvek me mrzi bilo da je zima ili ima30 stepeni. Što to mrzim

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 230
14.5.2014 9:20:15   
Sanjica26 RR
Danas nema crvenog slova u kalendaru.user posted image Bolje da cutim user posted image
Ja sam se juce naradila i danas necu nista da radim da ne bi napravila haos.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.5.2014 9:21:18 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 231
14.5.2014 9:27:52   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Danas nema crvenog slova u kalendaru.user posted image Bolje da cutim user posted image
Ja sam se juce naradila i danas necu nista da radim da ne bi napravila haos.user posted image

Nemoj da ti posaljem moju babu pa ces da vidis koliko je opasan praznik user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 232
14.5.2014 9:30:59   
jovicaa
jooj... ja bila kod lekara... vratila se, pospremila malo kuhinju i dnevnu sobu.... nameracila se na kupatilo, ali izgleda nista od toga..user posted image
sad razmisljam kakav rucak moze da se napravi ako u kuci imas pole kese graska, pola kese boranije, pola kese mesavine za djuvec, jednu glavicu crnog luka i kilu krompirauser posted image posto me opasno mrzi da idem u radnju... nema sanse, jos grom da me udari, vidi kakvo je vremeuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 233
14.5.2014 9:35:37   
anci kv
pa napraviš šareni đuveč!!!!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 234
14.5.2014 9:43:05   
Klarita
E, tu ti Jovo, ne mogu pomoci user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 235
14.5.2014 9:47:50   
Torbica
user posted image jao legende ste. U ponedeljak je bio S. Vasilije Ostroski..
Danas - malo zatamnjeno, S. Prorok Jeremija, ali nije crveno. Jedino ako ga neko ne slavi kao Slavu user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 236
14.5.2014 9:49:38   
Klarita
Ma, plasim se Jeremije i ong sto se rimuje uz...kazu ne spominje se. Ne bih znala, ali juce mi jedna komsinica rece i skoro ubedi da damo deci serpe da lupaju u njih user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 237
14.5.2014 9:54:32   
Sanjica26 RR
Sad videh koji je se svetitelj. Tacno sam znala da se je on u pitanju. Nasa srpska posla samo da se ne radi.user posted image
Klarita aj napisi koji je drugi svetitelj sto ne sme da se pominje. Zivo me interesuje.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.5.2014 9:56:48 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 238
14.5.2014 9:56:03   
Torbica
Moji klinci imaju jedan element u kuhinji koji stalno ispakuju, tu su mi plastikaneri, modlice za puding, merice, bokali....To redovno skupljam po kuci, a ovaj najmanji je opsednut malim kasikama i razvlaci ih svukuda i sakriva user posted image . Gde god zavririm - kasicice! A kad mi trebaju, vadim ih iz masine, jer ih u fijoci nikad nema.... Serpe? Desavalo se da dogabe, ulube, otpadne emajl ili vec stagod....premestila... Doduse, ne diraju taj donji element vise, jedno vreme sam stavljala onu Reer sto zakljuca da ne mogu da otvore .

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 239
14.5.2014 9:57:06   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: anci kv

pa napraviš šareni đuveč!!!!

kako se pravi sareni djuvec?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 240
14.5.2014 10:09:58   
isidora88

IZVORNA PORUKA: jovicaa

he he zaboravila sam da napisem objasnjenje sta je vuki, ali vidim da je ivanka to odradila u full-u umesto meneuser posted image user posted image
to je lik(odnosno vrsta) iz star wars-a.... uvek mi je asocijacija za dlakavost...user posted image

ne gotivim star wars i slicno, onda je opravdano sto nemam pojma ko je user posted image

ja danas ne kuvam, imam supe, mozda napravim kiflice i dosta za danas, jedino sam jutros bila malo vredna, morala sam da odmrznem zamrzivac jer su ostala odskrinuta vrata pa se sve zaledilouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 241
14.5.2014 10:11:56   
anci kv
jovice,strpaš u šerpu sve što imaš!user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 242
14.5.2014 10:21:33   
Torbica
Proslo je dve nedelje kako mama - vestica ne pusta ama bas nista od crtaca, od kad je moja mama bila pa su klinci bili ekstremno neposlusni i razuzdani tih sat ipo koliko me nije bilo... Spominju ali ne dam. TV nikad ni nisu gledali, eno ga u prizemlju.
Bice veselo ovih kisnih dana, samo staromodno igranje!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 243
14.5.2014 10:27:53   
Anck Su Nmaun
Ja nemam poooojma cemu sluzi ova tema... user posted image user posted image jel to samo za dlakave user posted image hihihihihi

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 244
14.5.2014 10:34:38   
Torbica
user posted image Anck, begaj odavle ako si savrsena! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 245
14.5.2014 10:35:21   
Klarita
Lenje, dlakave, bezobrazne, nenasminkane, nedoterane, neofarbane,... za sve koje nisu savrsene user posted image

Direktna veza do poruke: 246
14.5.2014 10:35:41   
Janncica
Anck, molim lepo,prvo noge na uvid,da vidimo da l su dlakave,pa mozes da pises u temi. user posted image user posted image user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

Direktna veza do poruke: 247
14.5.2014 10:44:06   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Klarita

Lenje, dlakave, bezobrazne, nenasminkane, nedoterane, neofarbane,... za sve koje nisu savrsene user posted image

E sad .. ja nisam nista od ovoga,..... a i ne volem dlake ....

E al jesu mi krajevi malo ispucali .. moze to user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 248
14.5.2014 10:47:54   
Klarita
A, jedes li slatkise deci?

Direktna veza do poruke: 249
14.5.2014 10:49:43   
Anck Su Nmaun
Hhahahahah pa kakvo je to pitanje??

Pa naravno user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here