Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 20:06:33
|
|
|
|
bubulence
|
nisam ni ja sigurna, moram jos malo da iscitam. zuc sam operisala ali se gastritisa jos nisam resila. to kupujes u apoteci? gde su ostale trudilice? sve se izgube kada pocne Sila a posle ni jedna ne gleda
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 20:24:21
|
|
|
|
ana07
|
Kupujem u zdravoj hrani, pa pomesam jednake delove hajducke i virka. U apotekama se nisam raspitivala, mozda ima i tamo. Svi gledaju Silu . Ja sam je davno gledala na netu, bila se zarazila pa buljila po ceo dan u ekran. Na kraju sam se smorila, pa kraj nisam ni odgledala. Otegnu brate te serije do beskraja.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 20:32:29
|
|
|
|
bubulence
|
jao ja sam prvih 10 epizoda odgledala da nisam ni trepnula a onda sam videla da se ponovo emituje Put za Ejvonli pa sam morala da iskuliram Silu...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 21:18:54
|
|
|
|
nata11
|
Meni je ocajnica pojacavala egg. Inace sam krenula da pijem femisan i poslednja je bila uzasno bolna, nadam se da ce sledeca biti blaza jer kazu da smanjuje menstrualne bolove.
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 21:19:45
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bubulence jao ja sam prvih 10 epizoda odgledala da nisam ni trepnula a onda sam videla da se ponovo emituje Put za Ejvonli pa sam morala da iskuliram Silu... na kom kanalu?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 21:22:36
|
|
|
|
nata11
|
Tv Vojvodina u 8
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 21:24:00
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: bubulence jao ja sam prvih 10 epizoda odgledala da nisam ni trepnula a onda sam videla da se ponovo emituje Put za Ejvonli pa sam morala da iskuliram Silu... na kom kanalu? Vojvodina 1, ali nema danima, ne znam da li su prestali da emituju, nisu stigli do kraja...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 21:26:12
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Tv Vojvodina u 8 i ti si gledala? znaci nisam jedino dete
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 21:27:03
|
|
|
|
nata11
|
Bubulence zar nije imalo prosle nedelje ili sam pomesala?
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 21:31:26
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: nata11 Tv Vojvodina u 8 i ti si gledala? znaci nisam jedino dete Prelepa serija. Ovo sada sto se prikazuje nista negledam. Kad je bilo sinoc ili pre neko vece prebacih na onaj folk kapiram da nismo u 17 veku ali majko moja 9 sati, svi su jos budni.
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 8.5.2014 21:37:13
|
|
|
|
bubulence
|
prosle nedelje je bilo ali ove nikako, ili su mozda pomerili termin... ja je obozavam, bas se nekako opustim uz tu seriju
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 7:44:32
|
|
|
|
amelia
|
Jutro crtice ... jel spavate ja ustala ko vampir jos od 5 h...ispratila sam roditelje otisli za srbiju ..mm otisao na posao a ja sada uzivam inace jos uvek nije prosla ali proci ce za dan dva onda se aktivno bacam na posao sami smo sada lakse ce biti za sve uzivacemo max u svemu... jel ima nekih novosti neki simptomi za koga ovih dana navijamo?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 8:37:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar jutar vidim ima novosti od nasih Georgina Moja babaroga se pojacala nocas tako je to to sto se tice ovog ciklusa. Idemo daljeeee, bitno je da me nista ne boliiii
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 8:41:16
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro. Evo jedna . Ivanka bas ti zavidim Ja juce nisam mogla ni da se mrdnem koliko me boleo stomak a danas glava.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 8:48:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
MM verujem ti Ja se zato nalivam virkom i deluje... zasad... ako i ne bude bebe u skorije vreme barem da budem normalna osoba u te dane.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 9:35:26
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dobro jutro drage moje Evo mene ponovo posle par meseci sa lepim vestima. Pre deset minuta sam ugledala svoje Pokusavamo od decembra, ali sad u aprilu smo od 8. do 20. dana ciklusa muckali svaki drugi dan i upalilo je :) Zelim Vam puno srece i punooo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 9:40:52
|
|
|
|
vonavoj
|
divno! cestitam! zelim ti skolsku trudnocu!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 9:41:25
|
|
|
|
mamin mish
|
Sanjchezze cestitam Zelim ti laku trudnocu!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 9:55:45
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Von draga jesi li i ti trudna? Nisam u toku uopste Ko je jos od novogodisnjih trudilica zabebio? Mish hvala puno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 9:59:38
|
|
|
|
nata11
|
Sanjchezze cestitam
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 10:05:38
|
|
|
|
milica93
|
Sanjchezze cestitaam draga! Zelim ti da uzivas u trudnoci. Ja sam radila test juce i to prvi put nasla stapic baby rapid. Bio je negativan, ali nesto mi cudan test bio. Kontrolna je bila jako svetla, a uvek mi je na BR bila tamna, iako test bude negativan, Cudna sam i sva ko pijana vec danima. I osula sam se. I kicma me ubija i 100 nekih sitnica. Imam neku zgaravicu i sve mi se i dalje ponekad zamanta. Rekla sam dragom sacekanju jos desetak dana, ako ne dobijem vadim betu, ako nista opet kod ginekologa. Mozda je bila kasna O, a maybe baby je pokazao onako rano zbog inekcija i hormona. Imala sam bolove i dosta iscedka pre par dana, pa se drzim za tu opciju ???? Pozzzzz, ceka me knjiga i spremanje ispita. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 10:12:20
|
|
|
|
milica93
|
Nato, ja sam pila Femisan ... ocistio mi je cistice. Super je ...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 10:48:26
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Hvala vam drage, nadam se da mi se uskoro pridruzujete
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 12:25:08
|
|
|
|
glukica
|
Cestitam !!! pa da ti se sve pridruzimo uskoro zene imam pitanje(mozda glupo) ali bolje da pitam nema nikoga na temi klomifen..uopste ne znam kako da se ponasam ,vec cetvrti dan na kom.sam..da li smem da vozim bajs?ili da treniram ? i danas idem kod zubara,da li smem da primam anesteziju? molim sve zenice koje su uzimale klomifen,ako im nije tesko da pisu malo u temi...sve vas puno pozdravljam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] 9.5.2014 12:34:17
|
|
|
|
ana07
|
Sanjchezze cestitam od srca !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Najlepse ime za devojcicu!EmonaKoje od ovih imena da izaberemo?Iva (
25%)
Anja (
23%)
Andrea (
17%)
Irina (
19%)
Nikolija (
16%)
Ukupan broj glasova: 173Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!